מרד נעורים

מרד נעורים

זה מה שהתרחש אצלנו
ידעתי על זה בדיעבד ותמכתי במחאה השקטה, לא בהתלהמות שנוצרה אח"כ
בהמשך אספר איזה פתרון נמצא

נומלה

New member
מחאת תלמידים זה כמו מלחמה

יודעים איך היא תתחיל אבל לא יודעים איך היא תגמר. במקרה הזה מי שצריך היה להעמיד את הנהלת בית הספר במקום (לפני ששלחו את הילדים לשדה הקרב...) זה כמובן הנהגת ההורים הבית ספרית או האנלוג שלה בדנציגר. בעיר כמו שלכם בהחלט אפשר להביא בפני המנהלת את טיעוני העלות ולסגור את הענין מול ההורים. מה שמענין אותי זה למה הנהגת ההורים לא אמרה כלום לפני שפרצה המחאה של התלמידים. לנוכח הנוקשות המחשבתית של הנהלת בית הספר הספציפי הזה שלא ידועה לטובה, נאמר בלשון המעטה.

הנהגת ההורים בחלקה ידעה על כך ובחלקה לא

אני, שגם בהנהגת הורים וגם אם לילדה בשכבה המדוברת, ידעתי בדיעבד.
גם על הפשטת הילדה שלי ידעתי בדיעבד.

הנוקשות המחשבתית היא רק עם כניסת המנהלת הנוכחית והרשת שקנתה את ביה"ס. יותר אהבתי את הקודם וגם יותר הערכתי

אכיפת החוק של בגד עליון היתה מעכשיו לעכשיו, ללא התרעה.
התלמידים כן ניסו לדבר עם המנהלת ללא הצלחה.
לאחר שהפשיטו תלמידים (ביום קר מאוד וגשום), גם את בת יו"ר הנהגת ההורים, הוא פנה לדבר ונאמר לו שימצאו את הזמן לשבת ולדון ולמצוא פתרונות. בינתיים ובמקביל, עבר בשכבה ההודעה על מחאה שקטה - להגיע ללא תלבושת אחידה.
לא נתנו לתלמידים להכנס לשטח ביה"ס ולכן קומץ תלמידים פתח במחאה קולית והפריע לתנועה בחוץ, כולל בנסיעה עם גוף מחוץ לרכב, לכן הוזמנה משטרה.

וכמו שכתבתי, נמצא הפתרון ומאתמול מיישמים אותו.
קודם מעניין אותי לקרוא תגובות שלכם ולבסוף אספר מה היה הפתרון ואיך הגיבו, גורמים שונים, אליו

אימם

New member
מרגיז

(הצלחתי לפתוח את הקובץ)
בבית ספרנו קרה בדיוק להיפך - מנהלת קשוחה מידי שעמדה והפשיטה תלמידים בשער בית הספר
בגלל הגעה ללא סמל על החולצה וגם על הקפוצ'ון - לשמחתי יצאה לפנסיה לפני מספר שנים (הספיקה הרגיז לא מעט כשהגדולה שלי
למדה שם)
כעת יש מנהלת שש שנתי הרבה פחות שמרנית, יותר חמה ויותר חכמה.
אז אין צורך שסמל בית הספר יהיה גם על הקפוצ'ון
ואם תלמיד מגיע ללא חולצה עם סמל - הוא הולך למזכירות שם יש מלאי חולצות עם סמל ומקבל אחת בהשאלה.
אבל בשום פנים ואופן לא יעצרו כניסת תלמידים לבית הספר בגלל זה. (בשינוי למנהלת הקודמת שיצאה לפנסיה)
מעניין אותי מה הפתרון שלכם?

xfwind

New member
בחיפה לפחות, הסמל מודפס בחינם

ואם החולצה/קפושון לא נרכשו בחנות הנ"ל - הדפסה תעלה שקלים בודדים.
&nbsp
&nbsp
אני עוד הספקתי לחוות כתלמיד את מהפכת המעבר מחאקי לג'ינס....

&nbsp
&nbsp

כל הרשתות הזולות שיש בסקר

לא מגיעות עד לגבול לבנוןבתמנון בדרך כלל אין את המידות הנדרשות ובפוקס, שבמקרה יש לנו, המחירים לא כאלו נמוכים

אימם

New member
אני לא יודעת מה את מצאת

אבל אלה המחירים כשקניתי לאחרונה לבני במידה M

מירי,

New member
י-ל-ד-ים.

אצלנו (למרות שגם אנחנו בדרום לבנון אבל עם קירבה לים) אף אחת מהרשתות לא מדפיסה על החולצות פרט להאנגר ושם אין מידה של הבנים שלי (מזל שהצעיר לומד בבי"ס בלי תלבושת ובכור קפץ גן...), גם בפוקס הם בגבול...
להזכירך מדובר בילדי תיכון בי"ב חלקם כבר ממש גברים

מירי, בואי לדרום לבנון שלנו

אין האנגר אבל כולם מדפיסים פה על חולצות וזה כלול במחיר, כולל חנויות פרטיות (כמעט ואין רשתות)

מירי,

New member
ולכן אתם משלמים 70 ש"ח
ואנחנו קונים 3 ב- 120.

פתאום אני מרגישה ממש במרכז הארץ....

אפילו רמי לוי אין לנו ובטבריה יש

בסוף עונה, לקראת הקיץ נמצא בזול, אבל אז כבר לא צריך אותם

למעלה