"מרגמות השלום"...

תזהר!

מסתובבת בפורום קבוצה של נוקמים שמתכננים לפגוע בכל מי שהשתתף בפשע ההינתקות (אני בעצמי קיבלתי מסרים בנוסח: "תגיד, יש מצב שאתה חייל מ"צ שהשתתף בפינוי נווה דקלים?").

דאאאא

New member
זה בכלל לא מצחיק.

זה עצוב. כל החיים שלי נהרסו בגלל הרבה חילים שיום לפני הגירוש בכלל לא התיחסתי אליהם ככה... (ואל תענה בצורה טיפשית כי זה רציני ממש)

אל תדרוש ממני דברים שהם מעבר ליכולת

בכל אופן, מעניין שכשאני עברתי דירה לא הרגשתי שחיי נהרסו, ואפילו הצלחתי להשתקם מאז, באופן מפתיע.

Continuum

New member
המצפון שלך לקוי קצת

זלזול במי שראוי לזלזל בו הוא, כנאמר, מעשה *ראוי* - אז אין ממש סיבה שהמצפון יטריד בגללו.

דאאאא

New member
זה בכלל לא מצחיק.

זה עצוב. כל החיים שלי נהרסו בגלל הרבה חילים שיום לפני הגירוש בכלל לא התיחסתי אליהם ככה... (ואל תענה בצורה טיפשית כי זה רציני ממש)

דאאאא

New member
זה בכלל לא מצחיק.

דאאאא

New member
זה בכלל לא מצחיק.

E טי

New member
כל פושע יקבל את עונשו.

אם לא בעולם הזה, בעולם הבא.

אוקיי...../images/Emo163.gif

בתור אחת שחיה צמוד לעזה (ולגבול) אני מוכרחה להגיד שגם אני מכירה את זה.. שחר אדום וכל השיט? כבר דרך חיים. בכל זאת, אני לא מצטערת על מה שנעשה. ממש לא.

noamgk

New member
את עוד תצטערי.

כשתבכי על הקברים של חברים שלך, את בהחלט תצטערי.

למעלה