אבל אם הוא התאסלם אז לפי היהדות הוא עדיין יהודי (לפי ההלכה אי אפשר להפסיק להיות יהודי אם נולדת להורים יהודים). ואם הוא התגייר אז הוא עדיין נולד ערבי והרי אתה טוען שהגזע הערבי כולו צריך למות ולא רק הערבים שרוצים ג'יהאד (כי יש גם כאלה שלא). ככה שאתה די סותר את עצמך בכל מקרה.
ברור שמבחינה גנטית, הגנים שלו ושל אחים שלו שלא התגיירו אותם גנים. אבל ברגע שאדם התגייר ע"פ ההלכה היהודית הוא שנה גם את הדת וגם את הלאום שלו ולכן מרגע הגיור הוא כבר לא נחשב חלק מהעם הערבי. לא נכון לשייך אותו לעם אחר אחר מלבד עמ"י.
וערבי הוא לא כזה. אדם שמתאסלם שכמעט כל המוסלמכים רוצים תגיהד והוא מעוניין בהשמדת הגזע היהודי. לא סתם אני קורא לפלסטינאים פלסטינאצים. וכמו שאמרתי באחד השרשורים פה, מי שרוצה להרוג אותי אני ירצה להרוג אותו.