מרגיש מועקה בלב

אז זהו...

שגם אנחנו חשבנו ככה השנה עד שהסבירו לנו אני מקווה שאין עוד דברים שהסתירו ממנו

למזלי...

לא הקשבתי בשיעורי תורה ביסודי, ולכן חסכתי מעצמי את הפירוש הזה.. ואגב, זה תלוי אילו פירות רחב מוכרת...

featherhead

New member
אתם רציניים?!?!?

וואו, אני כבר (*גאווה*) איפהשהו בכיתה ו' ידעתי את האמת אודות מקצועה של רחב, חביבתינו. ככל הנראה, זה בגלל שאמאל'ה סיפרה לי שהעיפו אותה מהשיעור כשהייתה בכיתה ז' לאחר שהיא שאלה מול כל הכיתה "למה מדלגים על הסיפור עם רחב הזונה?" הא!

זה נשמע לי די תמים

לשאול למה מדלגים על הסיפור שלך רחב הזונה לא מבינה למה הוציאו אותה

מצחיק אבל.. דווקא אני

שלמדתי ביית-ספר דתי קיצוני ביסודי, ידעתי את זה מכיתה ד'
אפילו הבדיחות השנונות על הקשר בין "רחב" ל"זונה" עדיין זכורות לי היטב
דתיים, קעלעק....

חחחח הבדיחות השנונות...

כמו אצלנו בכיתה: "איך קראו לה...רחב הזונה?" "מה, היא זונה?" או סתם *צחקוקים* כשהמורה אומרת "רחב הזונה"? לא חושבת שקישרו אצלנו בין "רחב" ל"זונה"

../images/Emo11.gif לי היה היום מתמטיקה...

הלך לי גרוע
אני אקבל 25... ומחר יש לי מבחן בביולוגיה... למה אין שביתה

resputin

New member
חשיפה! אני נכה במתמטיקה. :)

היה לי מבחן, פשוט קליל.. אינדוקציות+משפט סינוסים+דיפרנציאלי(4).. פשוט בדיחה של מבחן, וקיבלתי רק 75 כי אני הצלחתי לדפוק שני תרגילים, בהכרה מלאה שפתרתי אותם בלילה לפני בבית בלי בעיה, במבחן. ~נכה~

featherhead

New member
אוח, קח מספר..

קיבלתי בבוחן בעל שני תרגילים את הציון המזהיר 70.. ולמה? בגלל שכתבתי ששתיים לחלק לשתיים שווה שתיים! ולא אחת! שתיים! |דופקאתהראשבקיר| טעויות נגררות זה מוות.

פרה פרה

בסוף תעשה את כל העדר. הבטחה שלי
- השגרה תישאר שגרה לפחות בזמן הקרוב, ולכן אין סיבה\יכולת להיכנס לה באימ-אימ-אימא אלא להשלים אתה כרגע. - החבר הסטרייט, עד כמה שהוא חמוד ומושלם - כמו החבר הסטרייט של כולנו - גם כן לא ממש ניתן לשינוי. - הלימודים אתה כבר יודע שהם יעזרו אבל ההרגשה שלך שהם "חרא". ברור למה. צורת הלימודים כיום היא זוועתית, מונעת כל חשק ללימוד והופכת את התלמיד למעין מחשב-על, שאמור להכיל בתוכו מקסימום מידע במינימום זמן ומקום, ובסופו של דבר רוב החומר כמובן משתכח וזמן ההשקעה בו אובד. עדיין, אין מנוס מהלימוד האינטנסיבי והמחורבן (יסלחו לי ה
) הזה, עם כל הצער. לכל הפחות עד שלא תשתנה לחלוטין תפיסת החינוך והקניית הידע אצל קברניטי המדינה (שרובם המכריע לא סיים בית ספר יסודי...). ממליץ לך על קצת העשרה בתחומי הלימוד שמשעממים אותך. זה נשמע מוזר אבל דווקא הבנת הידע מול למידתו המונוטונית - למרות שנראה כי היא מוסיפה זמן ומאמץ בסופו של עניין רק תורמת למרץ ולחיוניות של התלמיד. בהצלחה

OOPS!

התחלתי לכתוב פתקים לכוסון קצרים ולהדביק בכיסא שהוא יושב כמו : "חולה עליך , יא כוסון רצח! כל היום אני חושב עליך! וגם כתבתי מכתב והדבקתי על הדלת שלו בפנימייה שזה בערך הולך ככה : כותרת: לבחור הכי יפה תוכן: מיקי (שם בדוי) יא כוסון רצח! רק חבל שאתה סטרייט! ממעריץ מהבי"ס - אני מפחד שיעלו עלי שזה אני הילדים בפנימייה , כי זה על הדלת של החדר שלו וכולם יכולים לראות , ובטח שיעלו עלי כי כולם מחשיבים אותי כהומו (היחיד בשכבה [למרות שזה לא נכון[) -

ג ו צ יי

New member
אחי לאאאאאאאאאאאאא זה לא טוב..

תקשיב אז ככה אל תתיחס אליו אולי גם הוא הומו מאיפה אתה יודע אל תתיחס תשמור מרחק אל תשים עליו תחשוב שהוא לא קיים תראה הוא עוד ירוף אחרייך

אני נביא !!

מדברים על תנ"ך ? אני נביא ! הגעתי לפנימייה וילדים התחילו לשאול אם אני שמתי לו את הפתק על הדלת . סיפרתי לחבר שיודע על מצבי(מוצץ = הומו) שאני לא כתבתי את הפתק ואז הכוסון הגיע ואמר לי : "אתה כתבת את ההודעה ? אני אהרוג אותך!" אבל החבר הזה שאיתו גם בחדר אמר לו שזה לא אני . לבסוף , סיפרתי לחבר הזה שאני כתבתי את הפתק . אח"כ ילד אחד אמר לי שגם כותבים למיקי (שם בדוי) מכתבי אהבה בכיתה על הכיסא שלו (זה אני) . כתבתי יום למחרת פתק על הכיסא של הכוסון : "אני יפסיק להטריד אותך , מהמעריץ." הוא סטרייט ואני הומו , הוא רק יכול לרדוף אחרי (כמו שרשמת) כדי לצחוק עלי , לא יותר מזה - אני מקווה שיהיה יותר למטרת חברות\סקס , אבל רק מקווה ...

מה קרה במבחן?

במבחן בתנ"ך לא גילתי שיש צד שני לדף עם שאלות! ביקשתי מבחן חוזר , תשובה מהמורה תתקבל בקרוב .

ג ו צ יי

New member
גם לי היה מבחן במתמטיקה..

מתמטיקה דווקא אני טוב ואני חושב שאקבל משהו כמו 89 כי אצלנו לא מקבלים 90 מקבלים 89

למעלה