מרגיש מועקה בלב

מרגיש מועקה בלב

מחר יש לי מבחן במתמטיקה ומבחן על כל יהושוע - שופטים . כמו כן בימים הקרובים יהיה לי מבחן בתקשורת ובעוד מקצועות ולא בא לי ללמוד אבל אני חייב - איך אני יצליח ללמוד ?? אין לי עצבים לשבת מול ספר - זה משעמם ומדכא!! כולם אומרים שרק אני ירויח מזה בעתיד , אני יודע אבל אין לי עצבים ואני רוצה ללמוד אבל זה חרא!! אני גם עצוב כי אני דלוק על מישהו שהוא סטרייט(אוהב בנות) ואני הומו ! גם נמאס לי מהשיגרה!

resputin

New member
כמו שנאמר כבר, זה לטובתך.

לא חובב מתמטיקה גדול, לא מאמין בתנ"ך, עיתונים עושים לך חלחלה ורק מלחשוב על איך כותבים חיבור נעשה כאב ראש- הכל מוכר ודי נפוץ בין התלמידים השונים, אבל כולם סובלים סובלים, אבל בשקט. לומדים, נבחנים, מצליחים, בגרויות, תעודת בגרות- ומשם, הדרך ללמוד רק מה שבאמת מעניין אותך קצרה מתמיד. כמה שלא תאהב את החומרים האלה, אתה חייב להתמודד איתם עכשיו, ככה העתיד שלך יהיה פתוח. תשחק עם הקלפים שלך נכון, או שתשלם עם הזמן החופשי שלך.

ג ו צ יי

New member
אחי אתה חייב ללמוד..

זה בשבילך ואם לא תילמד זה יהיה הפסד רק שלך בקשר לסטרייט הההההה לא נורא יש הרבה דגים בים תחפש לך הומואים בבית ספר אני בטוח שיש הרבה

הא הא../images/Emo6.gif

הנה משהו שיהרוס לכם את שיעור תנ"ך לכל מי שאמרו לו בכיתה ה' (על רחב הזונה) שזונה היא מוכרת מזון (כמונו): זונה בתנ"ך היא לא מוכרת מזון
הם אמרו את זה כדי לא להרוס לכם את התמימות
וזהו. רק רציתי לשתף אותכם|מלאך|

DecayCell

New member
אז רגע...

אם אני אומר למורה לתנ"ך שהיא זונה, אפילו שבגלל שהמשכורת שמשלמים בארץ למורים היא עלובה היא נאלצת לעבוד כעבודה שניה בתור זבנית במכולת או מסעדת פאסט-פוד - מותר לה להעניש אותי

חחחחח.........

לי פוצצו את הבועה הזאת כבר בכיתה ז'....... שמישהי שהייתה איתי ביסודי אמרה שרחב הייתה מוכרת לחם וירקות והמורה התפוצצה לה מצחוק בפנים...... וככה התפוצצה לה הבועה שיצרו מסביבנו ביסודי וככה חנה המורה הרסה את התמימות של ילדי הכיתה :).......חח.....עצוב......

חחחח../images/Emo6.gif

וזה באמת עצוב...לא חבל על הצמימות שלכם
כשסיפרו לילדים בכיתה (י') המקבילה על משפט שלמה עם הזונות שבאות למלך הם אמרו לה "המורה, אבל היא בסך הכל מוכרת מזון
"

שפנפן

New member
לי סיפרו גם ביסודי את האמת :(

הרסו לי את התמימות :(( אמרו שרחב היא זונה! הרסו לי את התמימות!

חח אני זוכר מכיתה ט'

ו..... ופתאום כל ה-35 תלמידים התעוררו משנתם והחלו להשתתף בשיעור רק על הנושא של רחב הזונה - מה המשמעות ........חחח

חחח

איזה יופי אני יכולה לחדש לאנשים ואז לראות אותם בשוק למרות שלא נראה לי שזה חידש למישהו בפורום הזה

resputin

New member
לך מכל חברי הפורום?

זה מראה שמחדלי הלימוד הם לא מהיום או מאתמול.. בושה למורים :)

אני לא הייתי מוותר לך רביב ../images/Emo8.gif

ככה רומזים בגסות שהבן אדם מבוגר ממך?! "זה...", אם נצטט את אורן, "לא יפה!"

resputin

New member
../images/Emo3.gif.

ותפסיקו עם הפונסקס! אתה מייבש אותי כל לילה איזה שעה!

פונסקס../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

משום מה ההודעה נשלחה למערכת של תפוז, אבל לא נקלטה בפורום. אז הנה היא בסיבוב שני! למה לעזאזל שאשקיע מזמני בשביל בכלל להתחיל לדבר גסויות עם אורן, כשיש את ה~מציאות~, Real Life, שבה אני מקבל את הכל במנות גדושות כפולות, משולשות מרובעות ומחומשות כל פעם שאנחנו מתראים
ותחשבו על זה...

resputin

New member
כי ההורים שלך עושים לך קונצים על

להזדיין בצהריים כשכולם בבית, אבל כל עוד הוא מתקשר הם לא יגידו כלום?
. ~ותחשוב על זה!~

רחב באמת זונה?! ../images/Emo68.gif../images/Emo4.gif

Here goes my childhood... אבל... אבל... המורה אמרה שהיא מוכרת מזון! תמיד חשבתי שלמילה זונה יש 2 משמעויות! לעזאזל
אני מרגיש מרומה

למעלה