האנקי דורי
New member
מרגישה אחרת
שלום לכם שוב, וסליחה שפתחתי הודעה חדשה פשוט היה לי חשוב להדגיש את הקשר בין סוג זכויות האדם שאני עוסקת בו ( זכויות האדם לכבוד, לחופש אישי, אל מול מערכת פסיכיאטרית שמפרה אותן) לבין כל זכויות האדם ו´ברואי האלוהים´ באשר הם לפני כחודש הלכתי לסופר בעקבות אחותי הצמחונית אך בעיקר הסתירה שחשתי כמי שמנהלת פורום לזכויות אדם אבל אוכלת בשר קניתי כמה חבילות סויה ( שבהתחלה אכלתי אותן עם בישול לא מספיק וזה היה פיכס אבל אני חייבת לגלות לכם שגם אחרי העילוי שבעילוי שבבישולים זה לא מספיק טעים ,
) היום ( עם זה שכתבתי אתמול בלילה הודעה שמכריזה ´רשמית´ על צמחונות ולכן קצת יהיה לי קשה בהרגשה, לחזור בה
)הרגשתי שנהייתי צמחונית באמת ורכישת הסויה עשתה ל´תודעה שלי´ לגבי כבוד האדם וסולידריות עם אנשים וחיות יותר מכל מה שעשתה לי רכישת ספר זה או אחר העוסק בזכויות אדם ברכישת הסויה בסופר שהיא כביכול פעילות טריוויאלית, משהו שמתאים לעקרות בית שעושות קניות בסופר ולא ´משתווה´ ( כביכול) לכתיבת מאמרים על כבוד האדם, אבל אני מדגישה: כביכול הרגשתי שחל מפנה שאני עושה ולא מדברת שאני מקריבה את ההנאה שלי למען ערכים ( נכון, ואף אחד לא ישכנע אותי שהסויה המזורגגת משתווה לבשר כי היא לא אבל) אני מודיעה לכם שאני אמשיך לשבת בארוחות הצהריים ה´עניות´ שלי בפנים חמוצות זה כבר ממש לא תענוג גדול עכשיו כשאין בשר אבל היום לראשונה כתבתי הודעה בפורום שלי שמטיפה לכבוד האדם לכבוד אנוש להומניות לאי דריסת הזולת ומכיוון שלמרות שאת שבבי הסויה המזורגגים ( לא! זה לא טעים אל תשכנעו אותי! ) רכשתי לפני חודש ההצהרה ב´פומבי´ בפורום שכולו צמחונים וטבעונים עשתה את זה רשמי הרגשתי היום אחרת לדבר על כבוד האדם בפורום שלי הרגשתי שאני גם עושה (בעזרתה האדיבה של הסויה המזורגגת הזאת והלא טעימה) ענבל
שלום לכם שוב, וסליחה שפתחתי הודעה חדשה פשוט היה לי חשוב להדגיש את הקשר בין סוג זכויות האדם שאני עוסקת בו ( זכויות האדם לכבוד, לחופש אישי, אל מול מערכת פסיכיאטרית שמפרה אותן) לבין כל זכויות האדם ו´ברואי האלוהים´ באשר הם לפני כחודש הלכתי לסופר בעקבות אחותי הצמחונית אך בעיקר הסתירה שחשתי כמי שמנהלת פורום לזכויות אדם אבל אוכלת בשר קניתי כמה חבילות סויה ( שבהתחלה אכלתי אותן עם בישול לא מספיק וזה היה פיכס אבל אני חייבת לגלות לכם שגם אחרי העילוי שבעילוי שבבישולים זה לא מספיק טעים ,