מרגישה אחרת

אלי ו.

New member
סליחה שאני מתפרץ

אבל נסית פעם להכין מג'דרה? מרקים ? כוסמת? ירקות מוקפצים למינהם? קחי קישור לפורום מתכונים להרזיה, זה אמנם פורום שמיועד לדיאטות, ויש בו גם מתכונים מחיות מתות (בעוונותי גם אני אוכל נבלות), אבל יש שם הרבה מתכונים טעימים שיתאימו גם לאוכלי עשב כמוך. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=307

f rat1

New member
אז זהו, שעשב זה לא משהו...../images/Emo4.gif

ובאשר לשאלתך: מג´דרה - לא לטעמי, מרקים - סבבה, ירקות מוקפצים - יאמי... הבעיה היא לא למצוא מתכונים שהם מלכתחילה טבעוניים, אלא לדעת לעבוד עם כל התחליפים. למשל, פשטידות ועוגות ללא ביצים, מאכילים עם טופו וסויה במקום בשר וכיו"ב (
תמיד רציתי להשתמש בר.ת האלה!). הדברים האלה חשובים גם לגיוון התפריט, וגם מבחינה תזונתית. תודה בכל מקרה, אני אנסה לחפש גם שם.

דורון ק

New member
ברוך הבא אלי../images/Emo70.gif

למי שלא מכיר-אלי הוא ממש ספץ בכל הקשור לכושר ופעילות גופנית. ויש לו גם ידע נרחב לגבי אכילה נכונה ותזונה. ונשמח אם תישאר(אנחנו מנסים לגלות סובלנות למיעוטים אוכלי הפיברגלס
). ויש שמועות ש-
מפלסטיק. וש-
זה בכלל ניילון. אז קבל
.

אלי! מה קורה איש?

הגם אתה בצמחונים?
נחמד לראות פה את אחד האנשים היותר שפויים והגיוניים שיש בפורום חופש...

אלי ו.

New member
לא אני אוכל גם חיות מתות לתאבון

אבל לפעמים בא לבדוק איך אחיי המדוכאים מסתדרים. ודורון, קפוץ מדי פעם לפורום חדרי כושר ולפורום תזונה. מדי פעם אני שולח אליך לכאן חבר'ה טבעונים עם שאלות תזונתיות. אגב, שלחתי אליכם גם איזה בחור שאוכל רק דברים טריים, איפה הוא?

tsf

New member
חחח... KRIBUS

האיש והבננות... מזמן לא ראינו את הבננות שלו בפורום היה יומיים ונעלם, איפה הוא באמת?

SMOLANIT1

New member
../images/Emo39.gif

האנקי.. אני חופשיה ומאושרת (כן, כן, השתחררתי!!!)

מזל טוב מוריה!!!!

וחבל שאת לא יכולה לראות את החיוך שיש לי כרגע על הפנים, ולא היה שם חיוך כזה כבר המון זמן. וחיבוק ענק במיוחד בשבילך.

למעלה