מרגישה אחרת

מרגישה אחרת

שלום לכם שוב, וסליחה שפתחתי הודעה חדשה פשוט היה לי חשוב להדגיש את הקשר בין סוג זכויות האדם שאני עוסקת בו ( זכויות האדם לכבוד, לחופש אישי, אל מול מערכת פסיכיאטרית שמפרה אותן) לבין כל זכויות האדם ו´ברואי האלוהים´ באשר הם לפני כחודש הלכתי לסופר בעקבות אחותי הצמחונית אך בעיקר הסתירה שחשתי כמי שמנהלת פורום לזכויות אדם אבל אוכלת בשר קניתי כמה חבילות סויה ( שבהתחלה אכלתי אותן עם בישול לא מספיק וזה היה פיכס אבל אני חייבת לגלות לכם שגם אחרי העילוי שבעילוי שבבישולים זה לא מספיק טעים ,
) היום ( עם זה שכתבתי אתמול בלילה הודעה שמכריזה ´רשמית´ על צמחונות ולכן קצת יהיה לי קשה בהרגשה, לחזור בה
)הרגשתי שנהייתי צמחונית באמת ורכישת הסויה עשתה ל´תודעה שלי´ לגבי כבוד האדם וסולידריות עם אנשים וחיות יותר מכל מה שעשתה לי רכישת ספר זה או אחר העוסק בזכויות אדם ברכישת הסויה בסופר שהיא כביכול פעילות טריוויאלית, משהו שמתאים לעקרות בית שעושות קניות בסופר ולא ´משתווה´ ( כביכול) לכתיבת מאמרים על כבוד האדם, אבל אני מדגישה: כביכול הרגשתי שחל מפנה שאני עושה ולא מדברת שאני מקריבה את ההנאה שלי למען ערכים ( נכון, ואף אחד לא ישכנע אותי שהסויה המזורגגת משתווה לבשר כי היא לא אבל) אני מודיעה לכם שאני אמשיך לשבת בארוחות הצהריים ה´עניות´ שלי בפנים חמוצות זה כבר ממש לא תענוג גדול עכשיו כשאין בשר אבל היום לראשונה כתבתי הודעה בפורום שלי שמטיפה לכבוד האדם לכבוד אנוש להומניות לאי דריסת הזולת ומכיוון שלמרות שאת שבבי הסויה המזורגגים ( לא! זה לא טעים אל תשכנעו אותי! ) רכשתי לפני חודש ההצהרה ב´פומבי´ בפורום שכולו צמחונים וטבעונים עשתה את זה רשמי הרגשתי היום אחרת לדבר על כבוד האדם בפורום שלי הרגשתי שאני גם עושה (בעזרתה האדיבה של הסויה המזורגגת הזאת והלא טעימה) ענבל

SMOLANIT1

New member
היי לך...

ברוכה באה לפורום
ו... תנסי לשים את שבבי הסויה בתוך רוטב לספגטי (זה יוצא ממש טעים!)

שלום שלום ../images/Emo13.gif

ומה שלומך? ( ניסיתי ברוטב לספגטי... עזבי זה לא עניין של טעם , זה המצפון...
) ומה שלומך שוב?

skin blues

New member
Oh! you pretty things...

ברוכה הבאה, איזה כינוי יפה בחרת לעצמך! מממ נסי למלא ירקות באורז ושבבי סויה, זה יוצא טעים מאוד. חבל שאת מבססת את התזונה שלך על דברים שלא טעימים לך. אני ממליצה בחום לחפש מתכונים טובים (אני יכולה לנדב כמה, את יכולה גם לבדוק את המתכונים שמופיעים במאמרי הפורום ). צמחונות היא תזונה טעימה, טבעונות אף יותר! את לא חושבת שהאוכל מקבל טעם טוב וקליל יותר כשהוא מוסרי ? פעם הייתי טורפת סטייקים, וכשהחלטתי להיות צמחונית הטעם היה חסר לי. אחרי חודש בערך ריח הבשר מתחיל לעורר בחילה נוראית... היום אני טבעונית ואני לא אוכלת שום דבר שלא טעים לי (והבדיקות פיקס!). בברכת is there life on mars? ירדן

משגעת את אבא שלי ואמא שלי ../images/Emo8.gif

הי
שנים אני מסתובבת ברשת עם הכינוי האנקי דורי ואת אולי החמישית שמזהה אותי עם השם הזה
השיר לבוב דילן מקסים , נכון? וחול טובעני , ובכלל אני חולה על האלבום הזה וכמובן עוגיות אהמ.... כדאי לך לגלוש ברוק קלאסי
לגבי מתכונים... נראה לי שאם אני אבוא למפגש פורום אני פשוט אטעם כל מיני דברים... בשמחה אקבל מתכונים אפילו יש לי שניים משלי ( מרק סויה סיני תימני, מרק סויה מכסיכני עם צ´ילי חריף) אה ... ויש שלישי מרק תודעה מעמדית
המתכון תפוחי אדמה בטטות מרק תפוחי אדמה של קנור כורכום וחוואיג´ תימני על פי הטעם עכשיו למה תודעה מעמדית? כי המרק הזה מורכב מתפוחי אדמה מנה עולה חצי שקל והמרק הזה על תפוחי האדמה שלו מסמל את פועלי כל העולם

skin blues

New member
אף אחד לא שמע על האנקי דורי?

את צוחקת ? כן כן , כל השירים שם מעולים... i'm sinking in the quiksand of my thoughts...... אבל לפני שבואי משתלט על השירשור, המלצה טעימה! (יאמי יאמי): בולונז צמחוני : *************** קונים חבילת ברבורגר בכל בית טבע (אולי אפשר גם עם שבבי סויה, אבל אני ממליצה על ברבורגר). מוסיפים מים חמים(תלוי בכמות שמכינים),ומשרים רבע שעה. לוקחים קצת רסק עגבניות, שום , מלח ופלפל } מערבבים. מחממים את רוטב העגבניות על האש ומוסיפים את תערובת הברבורגר } לערבב טוב טוב טוב, לטעום שהכל בסדר , ולהוסיף לפסטה. טעייייייייייייייים. *ובכלל, אפשר להשתמש בברבורגר כתחליף לבשר טחון בכמעט כל מתכון (קציצות, בוריטוס, וכולי..).

אצלי בפורום מותר ../images/Emo6.gif

הי
אם אתה רוצה פורום שבו מותר לדבר על בואי יש שניים
א. אגדות רוק ( 552 ) ב.הפורום שלי, די לכפייה פסיכיאטרית. אני מרשה אוף טופיק כל עוד זה אוף טופיק חביב

ברבורגר?

ומה העלות? כי סויה למשל עולה 12 ש"ח לחבילה, והחבילה הזאת מספיקה לשבוע או יותר... זה נשמע לי טוב...

skin blues

New member
העלות../images/Emo70.gif

המחיר הוא בסביבות ה-18 ש"ח לחבילה, שאפשר להפיק ממנה כמויות אדירות של קציצות. אף פעם לא ניסיתי להכין קציצות משבבי סויה אז אני לא יכולה להשוות... הטעם מעולה!
לא תתגעגעי יותר לבשר אחרי שתטעמי את הברבורגר... (מנסיון,אני ילדה בררנית מאוד חח). אפשר גם לשלב תרד בקציצות - יוצא משהו משהו. נ.ב אני עדיין מתלהבת שיש בפורום מישהי שקוראת לעצמה האנקי דורי חח

dylan

New member
אממממ.. אחרי שנים של שירות בצוללות

בריטיות במלחמת העולם השניה למדתי משהו על פיצוח קודים.. אז לכל חובבי דיוויד בואי, זה לא יעבוד לכם!!
היא כתבה: "אני לא רואה שום דבר רע בזה שהוא ישתלט על שרשור אחד" - נטע, ככה מתחילות הפיכות. שלא תגידי שלא הזהרתי...

דורון ק

New member
...

Kt zv ek/// Tbjbu fcr phmjbu eusho eaho ntku ctdusv vycgubh, vtbyh-ehmh,/ zufr t, zt, abhx,v kv,jne ctnmgu, eusho nnr,ph vjxv veputv ‘jv-kt vhv kv nuad go nh vht nx,cf,/

נו באמת... אני אחרי יומיים מילו...

אני עושה את זה בעיניים עצומות... ======================================================= *** <b>כמוס כהוגן</b> *** לא זה קל... אנחנו כבר פיצחנו קודים קשים מאלו באגודה הטבעונית האנטי-קיצית. זוכר את זאת שניסתה להתחמק באמצעות קודים ממרתפי החסה הקפואה, חה-לא היה לה מושג עם מי היא מסתבכת.

דורון ק

New member
ÀÂ|...

Jhy jfy jsy dng sgr giuhg ddgt djcrr cyrtre cgsessa didtf gfygb fftys ltiurved fgftrv
bu' brtv tu,l npgbj/

מה אתה אומר??? אז יש לי חדשות

בשבילך!!! 柔術 - じゅうじゅつ き+ゆ=きゅ み+ゆ=みゅ に+ゆ=にゅ り+ゆ=りゆ ち+ゆ=ちゅ し+ゆ=しゅ じ+ゆ=じゅ 氣合 合氣 氣 合

dylan

New member
טוב די.. הפעם הגזמת!!

שניכם הגזמתם, תתבגרו! に+ゆ=にゅ?? זה כבר גובל בהסתה!! עוד מעט יש בחירות ויום כיפור, אני מקווה שתעשה את חשבון הנפש שלך.. דורון, גם אתה הגזמת וגם לאוריארד מגיעה התנצלות.. ואגב איך זה שהוא מכיר את הקודים שלנו (חלק מהם..)?? אני חושב שתצטרך לתת הרבה הסברים בכנס הבא של אצא"ק

חחחחחחחחחחחח!!!!../images/Emo6.gif

אופס, לא שמתי לב שההודעה יצאה באנגלית לפני ששלחתי אותה. זה מה שוקורה כשמדברים בטל]פון, אוכלים, וכותבים בפורום במקביל. טוב, אני מניחה שלפחות זה שעשע כמה אנשים.

f rat1

New member
../images/Emo12.gif ../images/Emo12.gif ../images/Emo12.gif ../images/Emo12.gif ../images/Emo12.gif ../images/Emo12.gif ../images/Emo12.gif ../images/Emo12.gif ../images/Emo12.gif

ושוב אני תוהה לעצמי - מה יש לאחרים שאין בי??? מצרפת קישור להודעה קודמת.

למעלה