מראה אתני - Ethnic Look

ymz

New member
אל תיהיה כ"כ בטוחה

גם אני נראת סלאבית לגמרי בלונדינית עם עיניים כחולות עור בהיר ובכלל המראה שלי סלאבי. אבל אני לא. זורם בי דם שי יהודי פולין אוקראינה רוסיה ליטה וכנראה שגם קצת גרמנים.

M a r U s k A

New member
לא רק שאני סלאבית...

אני מוסקביצ'קה טהורה... .כל המשפחה מדורי דורות שלי חיו שם!

SupermanZW

Well-known member
אני דווקא יכול לצמצם

יש שני איזורים ברוסיה שהבחורות משם הכי יפות לטעמי, סביבות קאלינינגראד וסביבות סנט פטרסבורג.

Janem

New member
אם כבר לצמצם....

אני אשאר פטריוט ואומר שאין על הבנות שעלו מאזור טשקנט בין השנים 1988-1992. (צמצום אוניברסלי -גם במימד הזמן)

water spell

New member
תצחק...אבל גרנו שם פעם.

חח ועלינו בתחילת 91 ! בלי קשר....גרנו בהמון מקומות

Janem

New member
מה לצחוק?

גם אני משם. אחותתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת... חחחח

water spell

New member
../images/Emo6.gif חשבתי שאמרת את זה בצחוק..

ההורים שלי עדיין מספרים לי עד כמה יפה שם ואיזה אנשים טובים גרים שם!! אבל רק גרנו שם....נולדתי במולדביה.

SupermanZW

Well-known member
לזה התכוונתי

עכשיו אני יודע איך נראות הבחורות המועדפות עליך.

d a n i e l 18

New member
מאחר ויופי זה עניין של טעם

והוא נימדד בעניי המתבונן אני חושבת ש... שרוסיות בכללי הכי יפות יש להן את החן, הן עדינות, יפות...פשוט מושלמות!!! (למרות שבכול כלל יש יוצאות מין הכלל) תראו לא לחינם כל מכוני הלווי מפוצצים בזונות רוסיות...ולמה זה? כי העם, הגברים אמרו את דברם והחליטו שהם רוצים רוסיות. וכי למה זה? כי הם מחפשים משהו שאין להם בבית... אני חושבת שזה גם עניין של מינטליות. אני לא רוצה לעשות הכללות אבל אני חושבת שהישראליות הן יותר "גבריות" ז"א הן איבדו את הנשיות שלהן. ומה שעושה אישה יפה בין היתר זה הנשיות שלה שבאה לידי ביטוי ביופי החיצוני שלה.

wasted years

New member
את צודקת..

התאוריה שלך לגבי הקשר בין יופי וזנות הוא לא נכון.. אם תבדקי את הרקע של הזונות בישראל תביני שהן חיו חיי אשפתות, הן לא רצו לעסוק במקצוע הזה מלכתחילה.

SupermanZW

Well-known member
לא רק זה

רובן המכריע של הזונות מחה"ע הן מיובאות ולא עולות.

Janem

New member
אגב.

רוב הזונות בארץ מיובאות מאזור מולדובה אוקראינה.

למעלה