מראה אתני - Ethnic Look

ymz

New member
אני דווקא חושבת שנשים ממזרח הרחוק

הכי יפות. או אינדיאניות. בקיצור, אני אוהבת יופי אקזוטי.

TV M

New member
../images/Emo13.gif wow

למרות שגם לדעתי, המראה האירופאי-רוסי הוא המושלם ביותר, יש יופי מאוד מיוחד ושונה, דווקא בבחורות שנולדו משילוב בין עדות,,,, אני חושב שמראה עור שנראה כמו שיזוף תמידי, זה מה שהגברים הכי אוהבים, את מראה האמצע, לא בהיר ולא כהה מידי. ואני רק יזכיר שהשאלה המקורית הייתה, איזה סוגים של מראה אתני קיימים לדעתכם בארץ? למישהו יש תשובה?

ymz

New member
../images/Emo140.gifתתחיל להתרגל ככה זה פה

מתחילים משהו ובסוף השרשור הופך להיות לא קשור לשאלה המקורית. אנחנו פשוט אוהבים לפתח את הנושא לכיוונים רבים. לגבי שאלתך, המראה האוטנטי ביותר בערץ זה של בנות העידה האתיופית. בסופי שבוע אפשר לראות (לרוב בדרום ת"א) עובדות זרות מניגריה במראה מאוד אוטנטי וססגוני שמאפיין אותן. הן לא אזרחי ישראל אבל עדיין אפשר לראות אותן בארץ שלנו.

v o d k a

New member
נכון... יופי אקזוטי הוא מיוחד במינו

וזה מה שעושה את הבחורה ליפה- לא "הסוג" שאליו היא משתייכת...

Dynamo1929

New member
גמני סתם אגיד את דעתי בלי קשר לשאלה

תשמעו, יש יפות בכל עדה ועדה.. אני אישית אוהב את המראה הלטיני, מין אקזוטי כזה.. לדעתי זה ממש יפה..

vk3

New member
וואו... איזו סוגייה מעניינת לדיון

המממ... תן לי לחשוב
וואי, שאלה ממש קשה
כשאני רואה יופי רוסי אני פשוט יודע שזה רוסי, או אסיאתי, או ישראלי, או אירופאי או מה שזה לא יהיה... קשה לתת לך קריטריונים ברורים לאפיון
בכלל, כידוע, המראה הכי יפה שיוצא זה תמיד מערבוב עדות... כאן נולדים הדוגמנים והדוגמניות
" גזעים חדשים". אוי והחלוקה לקבוצות היא אין סופית... יש כול כך הרבה
אירופאי, אסיאתי, אמיקראי, דרום אפריקאי, יווני, רוסי, אוקראיני, צרפתי וכו'.........

M a r U s k A

New member
נכון../images/Emo70.gif

האחיין שלי יהיה דוגמן! ערבוב של רוסיה ותימני כזה מותק שמותק! *כל הזכויות שמורות לליזה.

v o d k a

New member
גם לי יש אחיינית יפהפייה

שילוב של רוסיה ולבנון
ולא-גיסי לא ערבי... (חחחחח מרישה... איזה מותק שמותק
)

ymz

New member
זה מה יקרה אם אני ושי נחליט להביא

ילדים. אני רוסיה עם דם פולני והוא עירקי למהדרין.

למעלה