מראה אתני - Ethnic Look

TV M

New member
מראה אתני - Ethnic Look

בכל תחרות יופי, מבצעים בשלב כשלהו סינון על פי מראה אתני, אם יש כמה מועמדות שיש להם מראה אתני דומה - רק אחת מהן תיבחר להשתתף בתחרות. האם יש לכם דרך להגדיר מהו יופי ישראלי? מה זה בעצם "יופי רוסי" ובכלל, איזו חלוקה וקבוצות של מראה ויופי אתני הייתם עושים? נניח, אירופאי, אסיתי, אפריקאי, לטיני,וכד'

Angel lips

New member
לכל עדה יש את המראה האופיני לה...

ברור שלפעמים יש יוצאים מן מהכלל, קצת קשה לי להגדיר מראה ישראלי מבחינת יופי גני אפשר לתאר ולאפיין מראה ישראלי לפי לבוש תסרוקות וכו'... ישראל משולבת מכמה עדות שונות כך שקשה לי להגדיר יופי ישראלי...

SupermanZW

Well-known member
הערה

לא ממש קשור למה שכתבת, האוקראיניות הכי יפות.

Angel lips

New member
סופר מן זה עיניין של טעם אני לא ממש

מסכימה איתך, לאוקראיניות תווי הפנים פשוטים יותר הרוסיות בתווי הפנים יותר יפות מהאוקראיניות..

wasted years

New member
../images/Emo31.gif../images/Emo128.gif

את הכי יפה.

v o d k a

New member
אוקראינית טיפוסית

זו מישהו שיש לה אף סולד, לחיים גדולות ועיניים בולטות או גדולות... והאוקראיניות פשוט מקסימות- ואני מזהה אותן בלי שום עזרה!

vk3

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח היא מקסימה ../images/Emo70.gif

Janem

New member
לא יכול לקבוע בוודאות.

בכלליות, המזרח-אירופאיות הן הנשים הכי יפות בעולם.

SupermanZW

Well-known member
מותר גם להיות ספציפים

קיימים הבדלים בין המזרח אירופאיות וגם בין בנות אותה מדינה, נסה לצמצם את התחום ככל שתוכל. ברור שיש יפות ומכוערות מכל המדינות, אך בחר את המדינה ממנה שיעור היפות הוא הגבוה ביותר לדעתך.

Janem

New member
רוסיה.

אבל רק אירופאיות מרוסיה, לא כולל טטאריות, קווקזיות וכל מיני מיעוטים אתניים שמתגוררים שם.

SupermanZW

Well-known member
רוסיה נמצאת ברובה באסיה

אם אתה מצמצם לרוסיות אירופאיות בלבד צמצם לחבל ארץ מסויים ברוסיה, אחרי הכל רוסיה היא ארץ ענקית (הגדולה בעולם ע"פ שטחה).

Janem

New member
ידעתי שתגיד את זה.

אין טעם לצמצם, אני גם לא בטוח שיש אזור קסום כזה ברוסיה שם כולן חתיכות אחת אחת. כל היופי שהן מפוזרות בכל המדינה, ובגלל שהמדינה ענקית, יש גם הרבה יפות שם. :)

Janem

New member
ולא התכוונתי לחלק האירופאי של רוסיה

אלא לרוסיות סלאביות.

ymz

New member
נדיר למצוא רוסי סלאבי טהור

מכוון שרוסיה הייתה תחת השלטון הטאטרי במשך 300 שנה. על גיסי אפשר לראות את ההשפעה היטב - הוא רוסי לא יהודי (לא אמא ולא אבא ולא אף סבא לא היו יהודים) והוא שחום עם עיניים חומות ושיער כהה ובכלל יש לו קצת מהטאטארים (או איך שכותבים את זה)

למעלה