מקרה מעניין
זה ה"מאמר" האחרון שלי לפני גיוסי, ועליתי על הרעיון לפני כיומיים. הכל התחיל כך: הלכתי לישון בצהריים, כי הייתי עייף מוות, אחרי שעתיים של שינה אני מתעורר (לא זוכר למה) ומרגיש שיד אחת לא נמצאת במקום, אני מסתכל עליה ומנסה להזיז אותה - אבל ממש ללא הצלחה. הקטע היה גם שהרגשתי שהיא קיימת, אבל מוזזת קצת הציגה (כחצי מטר) מהיד הפיזית. ניסיתי להזיז אותה ואכן הצלחתי. הרגשתי איך שהיד שאני כן מרגיש, באמת זזה, אבל לא כמו יד פיזית, אלא יותר כמו יד במים... כלומר תנועות ענוגות ונעימות כאלו... ניסיתי להזיז את היד בחזרה ליד הפיזית, וברגע שהידיים נגעו - התחושה חזרה אלי בשלמותה, מלווה בדגדוג נעים
עכשיו לרעיון שלי. רובכם מודעים לתאוריה הטנטרית שהישות שנקראת אדם מורכבת מ7 גופים שונים. שלושת הראשונים הם הגוף הפיזי, האתרי והאסטרלי. אנחנו מודעים לגוף הפיזי לשנו, אנחנו מצליחים לצאת מהגוף הפיזי שלנו בעזרת הגוף האסטרלי (הטלה אסטרלית) אבל מה עם הגוף שנמצא ביניהם? הגוף האתרי (לפעמים נקרא אפרי)... הגוף הזה הוא בדיוק בגודל הגוף הפיזי, ונמצא בתוכו או עליו (לא ממש ברור). אם ממש להתרכז אפשר להרגיש את הגוף האתרי... להרגיש את התנודות שלו ויש תרגילים שאפילו מלמדים להזיז את הגוף האתרי בלי להזיז את הגוף הפיזי. לפי דעתי היד שיצאה ממקומה, הייתה שייכת לגוף האתרי, כי את הגוף הזה אפשר להזיז בחלקים בנפרד מהגוף הפיזי. מה שזה אומר - כאשר אנחנו ישנים הגוף האתרי מתנתק מהגוף הפיזי ולפעמים אינו מספיק לחזור לחלוטין לגוף לפני שאנחנו שוב מודעים לגוף הפיזי שלנו. אחרי המקרה הזה התחלתי להאמין שאולי פרויד ויונג טעו, אולי החלומות אינם פסיכולוגיים אלא יותר רוחניים. יכול אף להיות שזה שניהם, והם קשורים אחד לשני. אז מה אתם אומרים על זה? יכול להיות? יתכן?
זה ה"מאמר" האחרון שלי לפני גיוסי, ועליתי על הרעיון לפני כיומיים. הכל התחיל כך: הלכתי לישון בצהריים, כי הייתי עייף מוות, אחרי שעתיים של שינה אני מתעורר (לא זוכר למה) ומרגיש שיד אחת לא נמצאת במקום, אני מסתכל עליה ומנסה להזיז אותה - אבל ממש ללא הצלחה. הקטע היה גם שהרגשתי שהיא קיימת, אבל מוזזת קצת הציגה (כחצי מטר) מהיד הפיזית. ניסיתי להזיז אותה ואכן הצלחתי. הרגשתי איך שהיד שאני כן מרגיש, באמת זזה, אבל לא כמו יד פיזית, אלא יותר כמו יד במים... כלומר תנועות ענוגות ונעימות כאלו... ניסיתי להזיז את היד בחזרה ליד הפיזית, וברגע שהידיים נגעו - התחושה חזרה אלי בשלמותה, מלווה בדגדוג נעים