מקרה מעניין

BomberMan

New member
מקרה מעניין

זה ה"מאמר" האחרון שלי לפני גיוסי, ועליתי על הרעיון לפני כיומיים. הכל התחיל כך: הלכתי לישון בצהריים, כי הייתי עייף מוות, אחרי שעתיים של שינה אני מתעורר (לא זוכר למה) ומרגיש שיד אחת לא נמצאת במקום, אני מסתכל עליה ומנסה להזיז אותה - אבל ממש ללא הצלחה. הקטע היה גם שהרגשתי שהיא קיימת, אבל מוזזת קצת הציגה (כחצי מטר) מהיד הפיזית. ניסיתי להזיז אותה ואכן הצלחתי. הרגשתי איך שהיד שאני כן מרגיש, באמת זזה, אבל לא כמו יד פיזית, אלא יותר כמו יד במים... כלומר תנועות ענוגות ונעימות כאלו... ניסיתי להזיז את היד בחזרה ליד הפיזית, וברגע שהידיים נגעו - התחושה חזרה אלי בשלמותה, מלווה בדגדוג נעים :) עכשיו לרעיון שלי. רובכם מודעים לתאוריה הטנטרית שהישות שנקראת אדם מורכבת מ7 גופים שונים. שלושת הראשונים הם הגוף הפיזי, האתרי והאסטרלי. אנחנו מודעים לגוף הפיזי לשנו, אנחנו מצליחים לצאת מהגוף הפיזי שלנו בעזרת הגוף האסטרלי (הטלה אסטרלית) אבל מה עם הגוף שנמצא ביניהם? הגוף האתרי (לפעמים נקרא אפרי)... הגוף הזה הוא בדיוק בגודל הגוף הפיזי, ונמצא בתוכו או עליו (לא ממש ברור). אם ממש להתרכז אפשר להרגיש את הגוף האתרי... להרגיש את התנודות שלו ויש תרגילים שאפילו מלמדים להזיז את הגוף האתרי בלי להזיז את הגוף הפיזי. לפי דעתי היד שיצאה ממקומה, הייתה שייכת לגוף האתרי, כי את הגוף הזה אפשר להזיז בחלקים בנפרד מהגוף הפיזי. מה שזה אומר - כאשר אנחנו ישנים הגוף האתרי מתנתק מהגוף הפיזי ולפעמים אינו מספיק לחזור לחלוטין לגוף לפני שאנחנו שוב מודעים לגוף הפיזי שלנו. אחרי המקרה הזה התחלתי להאמין שאולי פרויד ויונג טעו, אולי החלומות אינם פסיכולוגיים אלא יותר רוחניים. יכול אף להיות שזה שניהם, והם קשורים אחד לשני. אז מה אתם אומרים על זה? יכול להיות? יתכן?

L e s t a t

New member
אתה יכול למצוא

רוחניות בפסיכולוגיה ופסיכולוגיה ברוחניות, כשמדובר ברוחניות (וזה מושג שקשה להסביר, לכל הפחות להגדיר) אתה יכול לשייך את זה כמעט לכל דבר.

c o l e

New member
גם אני יכול לתת לך....

מקרה מעניין אבל זה לא קרה לי זה קרה למישהו קרוב אלי. הוא היה בהודו והוא די רוחני והוא היה במקום שהיו מלאה אנשים שעשו מדיטציה הוא עשה גם מדיטציה ואז הוא היה בבית כנראה בהקרנה אסטרלית אבל בצורת רוח כלומר רואה ולא נראה אבל מישהו דיבר והוא התעורר...

boly

New member
עזרה

אחותי חייבת לי 900 ש"ח ופלאפון והעצלנית לא רוצה להביא לי את הכסף והפלאפון אני רוצה "להכנס" ללחלום ולהזכיר לה או משהו כזה מה? אתם מציעים לי כי זה נורא דחוף והיא חייבת לי את זה כבר חודשים וזה מעצבן אותי מאוד ואני לא בדיוק רוצה לבוא לבית שלה ולבקש (סיבות אישיות)

boly

New member
אתם יכולים להציאה לי משהו

כי אני שואנת אותה!!!!!!!!!!!

תעבדי על

טלפתיה. אם תהיי ממש ממש טובה, ותהיה לך סבלנות טובה של כמה שנים, תוכלי לשלוט במחשבות שלה.
בהצלחה.

יש גם לחש שאפשר להיכנס לראש...

של מישהו, אם תני לי יומיים אז אני אכתוב לך את הלחש ואולי זה יכול לעזור לך סבבה?

boly

New member
הבעיה

שאני בקושי רואה אותה או מדברת איתה בלי להכנס לה לחלום או משהו כי פעם אחת עשו עלי כזה רק מהודעת sms

boly

New member
זה בסדר עם תביאי לי

יש איזה שהו סכנות הוא משהו כזה? כי יש כאלה שזחוזר עליך פי 3 ראיתי את זה בסרט שסיפרתי על החזרה פי שלוש יש אל שקוראים לא מנון?

boly

New member
את האמת

היא ממש מפגרת וסתומה והיא לא קולטת מה שאומרים לה ההורים שלי הלכו ליועצת עם האותי הפוסטמה וזה לא עוזר ובלי לעשות לה משהו רע שתבין מה אני מרגישה כי היא כל הזמן הייתה עושה לי דברים רעים ואני רוצה לנקום בה (איזה סיפור עצוב
)

למעלה