טוב הנה הסיום של הפאנפיק ...
אני לא יודעת פייסי אני באמת לא יודעת.. הם התיישבו על המיטה אחד מול השני. עד עכשיו הייתי בטוחה שאני הולכת לדבר עכשיו עם דוסון ולהגיד לו שאני אובהת אותו ואני רוצה להיות איתו ורק איתו . אבל אני לא יודעת אם זה מה שאני מרגישה באמת .. פייסי חייך אליה חיוך אמיתי ואמר לה : ג'ו , את חייבת להחליט כבר את מי את רוצה, את יודעת גם אני וגם דוסון ילדים גדולים אנחנו נוכל לעמוד בכל דבר שתגידי לנו . בנתיים דוסון החליט שעכשיו זה הזמן לצאת מהחדר לפני שג'ואי ופייסי יגררו לדברים ואחר כך לו לא יהיה שום סיכוי. תא רצית לדבר איתי? הגיח דוסון לחדר.. כן חייכה ג'ואי במבוכה קלה לעברו אוקי, אמר לה דוסון את רוצה לדבר פה או לצאת החוצה? אני חושבת שעדיף שנדבר בארבעה עניים אמרה לו ג'ואי . טוב אני יעזוב אתכם לנפשכם אמר להם פייסי , אני הולך לראות אם המלצרית שלי נמצאת איפה שהוא.. והוא יצא מהחדר.. כן ג'ואי , אמר לה דוסון אני מקשיב מה יש לך לומר לי? דוסון אני בטוחה ששמעת שניפרדתי מג'ון , כן אמר דוסון וחייך ,אני יכול לומר לך את האמת עכשיו.. אף פעם לא אהבתי אותו.. ג'ואי חייכה.. טוב דוסון אפשר להיות רציניים. אני כאן עכשיו בשביל להחליט מה אני רוצה או יותר נכון את מי את רוצה אמר לה דוסון.. אה אז שמעת.. אמרה לו ג'ואי כן שמעתי!! ויש לך מה להדיג ג'ואי שאלה? כן , את יודעת שאני תמיד אוהב אותך אבל אני לא חושב שאני אהיה מסוגל להפגע ממך עוד פעם. אם את תבחרי אותי אני רוצה שזה יהיה אמיתי הפעם ושלא נהיה עוד פעם שני ידידים שעושים טעות ענקית. טוב אמרה ג'ואי ולקחה נשימה עמוקה . אני באמת צריכה לחשוב על זה היא אמרה לדוסון. אכפת לך להשאיר אותי לבד? לא, אמר לה דוסון, אין שום בעיה קחי את כל הזמן שלך . והוא יצא מהחדר. עברו להם כמה ימים של חוסר מנוחה בין השלישיה. ג'ואי התלבטה המון מצד אחד היא ממש אהבה את פייסי והיא ניזכרה בכמה טוב היה להם ביחד וכמה הם מתאימים אחד לשני ומצד שני הנה דוסון שאותו היא כל כך אוהבת ואולי הפעם זה הדבר הנכון , הרי היא לעולם לא שכחה את הלילה שהם בילו יחד, זה היה לילה קסום... לאט לאט הזמן עבר לו מבילוי לבילוי והגיעו הימים האחרונים של החופשה לפני החזרה לבוסטון וללימודים /עבודה / שגרה ג'ואי ידעה שהיא חייבת להחליט. היא ישבה לה בבר ולגמה את הטקילה סאנרייז שלה. וחשבה וחשבה. פתאום התיישב לידה גבר נאה כזה עם פרצוף יפה, ג'ואי חייכה אליו ולא אמרה דבר, הגבר הסתכל עליה ואמר : נעים מאוד, אני סאם, אני רואה שאת מבולבלת ואני אגיד לך רק דבר אחד: על טעויות לא חוזרים פעמיים, ואת יודעת יפה מאוד את מי את רוצה בדיוק!!! ג'ואי הייתה בשוק היא לא ידעה מי האיש הזה או מה הוא עשה שם אבל היא ידעה בדיוק מה היא צריכה לעשות .. היא לקחה את הדברים שלה , אמרה לו תודה והתחילה לרוץ. בדרך למלון היא פגשה את דוסון היא רצה אליו .. וקראה לו : דוסווווןןןן הוא הסתובב ושאל אותה ? מה קרה? היא חייכה אליו ואמרה לו : על טעויות לא וזרים פעמיים.. ונישקה אותו נשיקה ארוכה ארוכה.