מקפיצה...

shira245

New member
פאנפיק בהמשכים... ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

בשביל התחרות...ונראה לכולם מה איזה פורום הכיייי שווווהההה...!!!!! *שירה קצת נסחפת!
* "טיסה 257 למקסיקו ממריאה עוד 10 דקות..הנוסעים מתבקשים לעלות למטוס" ג'ק וג'ן ישבו בטרמינל,שניהם חיכו לחופשה הזאת כל כך הרבה זמן.. חודש וחצי במקסיקו,בלי גראהמס,חברים מעצבנים,רק הם.. "כדאי שנעלה לא?" ג'ן אמרה."כן..איפה אנחנו יושבים? ג'ק רצה לשבת ליד החלון.. לפתע,הם שמעו 3 קולות מאוודד מוכרים.... ג'ואי,דוסון ופייסי הגיעו מתנשפים כל אחד מהם סוחב מזוודה.. "אני מקווה שלא איחרנו!" פייסי דאג קצת.. "אם כן,זה יהיה בגללך פייס. היית חייב לארוז כל כך הרבה?" ג'ואי הייתה קצת עצבנית. "מה פתאום איחרנו! הנה ג'ק וג'ן.." דוסון כמו תמיד הרגיע את כולם.. ג'ק וג'ן היו קצת מבולבלים.. "גייס,מה אתם עושים פה???אתם לא טסים במקרה למקסיקו נכון?? ג'ן לא הבינה מה קורה פה.. תמשיכו מפה..
יצא קצת ארוך..

ממשיכה...../images/Emo105.gif

"למה לא?" אמרה ג'ואי..."רגע...גם אתם טסים למקסיקו????" ג'ן הנהנה לחיוב "בדיוק כמעט הפסדנו את הטיסה" "מתי תכננתם את זה?" שאל ג'ק המום... "פייסי השיג לנו דיל של הדקה ה-90 וחשבנו שזה יהיה נחמד..." ענה לו דוסון שהיה די מבולבל ומופתע מהעניין. "טוב" אמר פייסי "אם לא נזדרז נפספס כולנו את המטוס ואז אפחד לא יסע למקסיקו!" הם מיהרו לעלות למטוס,והתישבו בכיסאות שהיו ,למרבה ההפתעה,די קרובים אחד לשני. "כנראה שלא נהיה רק שנינו בטיול...חחחחחח" אמר ג'ק לג'ן,אבל שניהם דוקא שמחו מהעניין. ג'ואי שישבה בין פייסי לדוסון,הרגישה מאוד מוזר ושמחה שגם ג'ן וג'ק יהיו איתם בטיול כי אחרת זה יהיה ממש ממש משונה. שני בחורים והיא,ועוד שני הבחורים האלה... ג'ואי החליפה עם ג'ק מקום וישבה חלק מהטיסה ליד ג'ן,הן פטפטו וצחקו והסתכלו על הבחורים החמודים במטוס. כשהם ירדו מהמטוס הם החליפו את שמות הבתי מלון,ואת הטלפונים כדי שיוכלו ליצור קשר ולטייל ביחד. לפני שהם נפרדו ג'ואי וג'ן הלכו לחפש טלפון להתקשר הביתה.להודיע שהן נחתו והכול בסדר בזמן שהבנים חיכו למזוודות. "אז..."אמר ג'ק. "אז..." השיב דוסון. (נו,אין לי מוזה ואין לי ראיונות! לפחות ניסיתי...
)

מרילנצח

New member
ממשיכה

הבנים חיכו למזודות ודוסן כמעט פיספס את המזוודה שלו והוא התחיל לרוץ כדי לתפוס אותה. בנתיים ג'ואי וג'ן חזרו משיחת הטלפון שלהן ושתהיין היו צחקו על משהו.. על מה אתן צוחקות שאל אותן פייסי? תספרו לנו אולי גם אנחנו נצחק... הן לא אמרו דבר רק התסכלו אחת על השניה והתפוצצו מצחוק. טוב ג'ק איפה הדברים שלנו ,אני עייפה אמרה ג'ן ואני ממש רוצה מקלחת... ג'ק הצביע על הדברים שלהם והראה לג'ן שהם שם בצד.. אחרי סבב של חיבוקים נישוקים וכאלה כולם נפרדו והלכו למלונות שלהם.. ג'ק וג'ן הגיעו למלון שלהם וראו בניין מפואר ומדהים הכל משיש לבן החדר היה עם נוף מדהים ואפילו היו 2 מיטות!!! הכל היה מושלם. לעומתם פייסי ג'ואי ודוסון חיכו חצי שעה למונית ועד שהם מצאו אחת היא הייתה ישנה מסריחה ובלי מזגן. הם הגיעו למלון שלהם וראו משו שיותר הזכיר בית אחרי שריפה מאשר משו אחר. הם הליטו לא לתת למראה החיצוני לגרום להם לברוח ,והם נכנסו פנימה.. בפנים הכל היה מאובק והיה שם ריח נוראי. איש קטן וצולע הוביל אותם לחדרים שלהם שהיו מזעזעים בטירוף, הטפט על הקירות היה מקולף, התמונות שבורות והכלי מיטה נראו כאילו הם שם כבר שנה. ג'ואי נכנסה לחדר שלה ואז נשמעה צרחה פייסייייייייייייייייייי..... מפה תמשיכו..

shira245

New member
ממשיכה..../images/Emo176.gif

פייסי וגם דוסון הגיעו בריצה..הסתבר שהחדר של ג'ואי כבר היה תפוס.. ע"י כמה עשרות ג'וקים.."מה אני יעשה?!,איפה אני אשן הלילה?!?" דוסון ופייסי החליפו מבטים.."תצטרכי לבוא לישון עם אחד מאיתנו..." פייסי אמר עם חיוך זדוני משהו.."או! אל תדאג פייס! לא תקבל את התענוג לראות אותי בבוקר ישר אחרי שקמתי..דוסון,יש לך שותפה חדשה" ג'ואי הייתה בטוחה שעם דוסון הכל יהיה יותר בטוח..עם פייסי יותר מסוכן,עניינים יכולים לצאת מכלל שליטה. אחרי שהם התארגנו בחדרים הם החליטו ללכת לטייל קצת.. הנוף היה מדהים,וטוב הם היו גם קצת רעבים.. הם הגיעו לאיזה מסעדה ומלצרית לקחה אותך לשולחן פנוי. פייסי בחן את המלצרית..מאוד יפה.."הולה! אנחנו תיירים מאמריקה. אולי תתני לנו אח"כ טיול מודרך?.." הוא ניסה לדבר בספרדית..וזה לא כל כך הלך לו.. "פייסי רק הגענו ואתה כבר מתחיל עם בנות?!" ג'ואי התעצבנה.. "את חייבת להודות ג'ו,היא מאוד יפה..תשאל אותה אם יש לה חברה..? " דוסון התעניין. "אני לא מאמינה! גם אתה דוסון? אני הולכת להתקשר לג'ן וג'ק.אולי הם כבר לא סובלים מג'ט לג!" ג'ואי קמה והלכה.. "סופסוף היא הלכה! אני חייב לספר לך משהו דוסון..אבל רק בינינו? פייס לחש לדוסון.. תמשיכו..

AngelFairY

New member
../images/Emo15.gifממשיכה...

**************************************************************** " תקשיב הכרתי מישהי, חבל על הזמן, זה נמשך כבר כמה חודשים, לא העזתי לספר לג'ואי " . דוסון לא היה מופתע, פייסי תמיד אהב בחורות, כולם חשבו שהוא השתנה כשהוא פגש את ג'ואי, אבל דוסון שהיה החבר הכי טוב שלו הכי אותו יותר טוב מכולם. " תעשה לי טובה תשתדל לא לפגוע בה, גם ככה היא הייתה די שבורה מאז שהבחור ההוא שהיא פגשה בים כשאתה היית בחו"ל נפרד ממנה... ". פייסי חייך את החיוך המפורסם שלו חיוך כזה שאומר " אני יודע מה אני עושה... "ודוסון שוב חשב בפעם המליון איך ג'ואי תמיד מתאהבת בבחורים הלא נכונים, הרי הם תמדי היו חברים טובים מילדות, הוא תמדי דאג לה, הייתה תקופה שהם ניסו לצאת ביחד ולא הסתדר בינהם אז הם נפרדו, מאז הם מנסים לשמור על יחסים טובים. דוסון עלה לחדר, החדר היה ריק, כנראה ג'ואי ירדה לבאר לרוקן כוס בירה כדי להרגיע את עצמה מהג'וקים בחדר הקודם. הוא נשכב על המיטה ושוב הגיע למסקנה שהוא תמיד נמצא במקום הלא נכון ובזמן הלא נכון... איך זה שהוא מרגיש כל פעם כל כך מיותר?!?!? איך זה כשהוא ליד ג'ואי ופייסי כל מה שהוא רוצה זה רק ללכת הצידה כדי לא לסבול את המבטים בינהם, את החיוכים הביישנים, את הפלירטוטים החמודים והבדיחות הפרטיות?!?!? יכול להיות שהוא עדיין אוהב אותה?!?!? ואם כן- מה הוא כבר יכול לעשות?!?!? הרי ברור שהיא נמצאת עם הבן אדם שהיא אוהבת, היא החליטה את ההחלטה שלה והוא צריך לנסות להמשיך הלאה... ******************************************************************* תשמיכו...

מרילנצח

New member
ממשיכה..

דוסון התהפך כל הזמן במיטתו ולא נרגע המחשבות על ג'ואי הפריעו לו הואלא ידע מה הוא מרגיש .הוא נעץ אץ מבטו בתקרה ונאנח. באותה שניה ג'ואי נכנסה לחדר היא חייכה אליו ואמרה לו : הי, חשבתי שכבר תישן,אני נורא שמחה לגלות שאתה עוד ער.. דוסון המבולבל התיישב על המיטה וחייך לעברה . היא ניראת כל כך טוב הוא חשב לעצמו.. ג'ואי נכנסה לאמבטיה להתקלח ולהתארגן היא הייתה מאוד עייפה מכל היום. דוסון החליט לחכות לה שהיתא תצא וראות מה קורה.. אולי משהו ישתנה. ג'ואי יצאה מהאמבטיה והיא הייתה ניראת מהמםבפיג'מת הסאטן הלבנה שלה ודוסון לא יכל להתאפק וכל מה שיצא לו מהפה זה : וואו !! ג'ואי הנבוכה התיישבה על המיטה לידו , הוא הריח את הריח שלה וחשב לעצמו גאד כמה התגעגעתי לריח הזה של ג'ואי . ואז הוא חשב.. די דוסון אתה צריך ךהתגבר עליה, היא5 כבר לא שלך , היא אוהבת מישהו אחר ולא אותך. הרי היא כבר אמרה לך פעם שאם תהיו ביחד זאת תהיה הטעות הכי גדולה שתוכלו לעשות.. אבל איך זה יכול להיות טעות חשב לעצמו דוסון? ואז הוא נזכר בנטאשה שלימדה אותו לחיות את הרגע בלי לדפוק חשבון. ג'ואי, דוסון קרא לה. כן, אמרה ג'ואי בקול רך , אני חייב להגיד לך משהו ,ואני יודע שאולי זה לא בסדר אבל אני מרגיש שאם אני לא אגיד לך את זה אני אשתגע. ג'ואי נראתה מסוקרנת.. מה זה דוסון? אתה יודע שאתה יכול להגיד לי הכל.. גאד ג'ואי את כל כך יפה אמר לה דוסון, היא חייכה במבוכה קלה. ואז לאט לאט דוסון התקרב אליה ו..

Digi Lista

New member
נקפיץ...

אין לי כרגע רעיון להמשך אבל זה לא אומר שצריך לנוח(הזהרתי שאני נוטה להיפראקטיביות?
)

Digi Lista

New member
ממשיכים או שנתקענו סופית?...

זה נראה לי אחלה פאנפיק משותף,הבעיה שלי אין רעיונות להמשך אבל זה לא אומר שצריך לנוח...יש כאן מספיק חברים
...

shira245

New member
או קיי ממשיכה..

אבל במחשבה שניה...דוסון פחד לקלקל את החברות ביניהם "יש לך לכלוך על הלחי" ועשה כאילו הוא מוריד משהו מהלחי שלה.. "איכס! בטח איזה ג'וק נדבק אליי,האכסניה הזאת נוראית" ג'ואי אמרה וצחקה..אבל בפנים היא הרגישה אכזבה.... היא התגעגעה אליו..היא אהבה אותו..ולו לא אכפת בכלל.. "טוב לילה טוב ג'ו" "לילה טוב דוסון"..ושניהם הלכו לישון.. למחרת בבוקר הם קבעו ללכת עם ג'ן וג'ק לחוף הים.. החופים במקסיקו היו מדהימים והם נורא נהנו..במיוחד דוסון שראה את ג'ואי בביקיני.. בצהריים פייסי הלך לו עם המלצרית מאתמול,ג'ק וג'ן חזרו למלון שלהם, וג'ואי ודוסון נשארו לבד.. "מה את רוצה לעשות?אולי נלך לאכול משהו?" דוסון הציע.."אממ..נשמע טוב! איזה טאקו חריף..ואני צריכה להתקשר לג'ון(החבר שלה)" דוסון התעצב..ג'ון,ג'ון,ג'ון..מה היא מוצאת בו בכלל? "אוקיי,בטח במסעדה יש טלפונים ציבוריים" הם הגיעו לאיזה מסעדה נחמדה ותפסו לעצמם שולחן זוגי.. במהרה הגיע מלצר "הולה!מה אפשר להציע לזוג המקסים פה?? ג'ואי רצתה להגיד שהם לא זוג..אבל דוסון לא אמר כלום..רק חייך.. "אמממ שני טאקוס ו2 וקולה בבקשה" ג'ואי הזמינה.. "אין בעיה תוך 5 דקות זה יהיה מוכן" המלצר אמר ונעלם.. השתררה שתיקה מביכה ואפאחד לא אמר כלום עד שהמלצר חזר עם האוכל שהם הזמינו.."הנה 2 טאקוס ו2 וקולה לזוג המקסים פה.." "גרסייאס" אמר דוסון והמלצר שוב נעלם לו... הם אכלו בשקט,ופתאום דוסון שם לב שהסנטר של ג'ואי התלכלך קצת ברוטב.. "ג'ו,עוד לא למדת לאכול??או שאת מאכילה גם את הסנטר,ואת כל הפנים?" ג'ואי צחקה,ודוסן נטל מפית לנקות לה את הסנטר.. לרגע הפנים של שניהם היו קרובים אחד לשני.. ודוסון החליט שזה או עכשיו או לעולם לא...... תמשיכו מפה...זה כבר די הסוף..

ממשיכה....../images/Emo105.gif

הם הסתכלו אחד לשני בעיינים והיה מן רגע קסום ביניהם..אבל,כמו תמיד,משו היה חייב להרוס את זה. הפלאפון של ג'ואי צלצל. זה היה ג'ון,החבר שלה. בזמן שהיא דיברה דוסון הרהר לעצמו,והבין שכנראה זה לא נועד להיות,שזה מן סימן שהוא לא צריך לנשק אותה,כי זה רק יהרוס הכול... הם סיימו לאכול,והחליטו ללכת להסתובב קצת,לראות את העיר...הם טילו קצת,דיברו,וצחקו ונראה שהכול היה טוב... כשהם הגיעו חזרה לאכסניה כבר היה כמעט ערב,הם החליטו לעלות לחדרים,להתקלח,להתלבש וללכת לפגוש את ג'ן,ג'ק ופייסי לארוחת ערב.... אבל כשהם פתחו את הדלת של האכסניה ציפתה להם הפתעה.... תמשיכו

the hell man

New member
ממשיך............/images/Emo45.gif../images/Emo13.gif

"אמרתי לך בטלפון שאני אפתיע אותך" אמר ג'ון ורץ לחבק את ג'ואי ההמומה... "אני חושבת שהיית צריך להודיע לי
" אמרה ג'ואי בעצבנות... "אני לא מבין אותך, את לא חושבת שזה רומנטי שבאתי בהפתעה" אמר ג'ון "מאוד רומנטי......" אמרה ג'ואי כשהיא מחובקת על ידי ג'ון ומסתכל במבט קטן לדוסון שישר קולט את מבטה של ג'ואי שאומר: "זה בסדר שהוא בא?" והפנה את מבטו אל הדלת.............. ג'ואי, דוסון, פייסי וג'ון עלו לחדר............... "אני חושבת שננוח קצת לפני הארוחה וזה מה שנעשה ג'ון יישן על מזרון על הריצפה אני אשן עם דוסון כי אנחנו ישנים מגיל קטן זה לא משהו משמעותי" דוסון הסכים אך בתוך תוכו נעלב קשות כשאמרה ג'ואי שזה לא משמעותי... אחרי שקמו החבר'ה רבו מי ייכנס למקלחת "אני חושבת שאני אכנס ראשונה, תהיו ג'נטלמנים ואחר כך אתן תיכנסו למקלחת" "להיכנס אחר כך למקלחת איתך? כלומר להצטרף אלייך?" אמר פייסי בחיוך "אתה לא צריך להתרחץ ולנקות את עצמך נקה קודם את המחשבות שלך..."...אמרה ג'ואי....... ג'ואי הלכה לחדר המגבות כדי לקחת מגבת ונסגרה פתאום הדלת של המגבות...בינתיים בחר דוסון ופייסי נשארו ופייסי עוד נמנם אז דוסון נכנס למקלחת פייסי רק שמע את רעש המים והתעורר...פייסי ידע שג'ואי מתקלחת שם בפנים וצעק לה: "אין פה אף אחד בחדר, כדאי שנדבר" דוסון שבעצם הוא היה בפנים זייף את קולה של גו'אי ואמר: "בסדר" "אני רוצה להגיד לך שאין מישהי שאני יותר אוהב ממך.....היה לי קשה לצאת עם בחורות כי כל הזמן מחשבותיי עסקו בך" דוסון שקלט שפייסי רוצה לעבוד על ג'ואי או יותר נכון עליו החליט לעשות משהו בעניין............

shira245

New member
חחח ממשיכה!!!

"או פייס...קיוויתי שתגיד את זה..גם אני כל היום חושבת עליך,ג'ון הוא כלום בשבילי..אתה הוא אהבת חיי.." דוסון חיקה את קולה של ג'ואי.. פייסי היה בהלם..ג'ואי מאוהבת בו?!?! אחרי כל מה שקרה.. "פייס,אולי תצטרף אלי במקלחת..אף אחד לא יידע.." דוסון התפוצץ מצחוק.. פייסי היה בהלם,אבל ההורמונים שלטו בו..הוא הוריד את הבגדים ונכנס למקלחת... המקלחת הייתה מלאה אדים..אבל פייסי לא ראה אף אחד.. לפתע מישהו כיסה לו את העיניים.."ממממ תנחש מיזה.." "ג'ואי" אמרה.. פייסי הסתובב והתחיל לנשק את "ג'ואי"...אבל ג'ואי לא כל כך גבוהה... "איייכככסס!!!! דוסון! אני לא מאמין שעבדת עליי ככה" דוסון התפוצץ מצחוק בעוד פייסי יצא מהמקלחת כולו מקלל.... לפתע, הוא שמע את הקולות של ג'ואי וג'ון.. "אני לא מאמינה שבאת! אמרתי לך כבר אני לא רוצה שום קשר איתך!" ג'ואי צעקה .."אמרתי לך זאת הייתה טעות חד פעמית..את היחידה שאני אוהב.." "זה כבר לא משנה! אמרתי לך שאני לא רוצה לראות אותך יותר!... באתי לפה לבלות עם חברים שלי ולהתרחק ממך,לא בשביל שאתה תבוא ותציק לי.." ג'ואי כעסה מאוד.."להציק?את יודעת מה אני חושב? שכל הבגידה הייתה סתם תירוץ בשבילך..את אף פעם לא אהבת אותי..את אף פעם לא התגברת על דוסון נכון??... ג'ואי גמגמה..שלפתע פייסי נכנס לחדר.. "פייסי איפה דוסון????"ג'ואי התענינה.."פה בחדר.מתקלח" ואכן,באותה שניה דוסון יצא מהמקלחת עם חיוף מוזר על הפנים שלו.. ואמר.. מממש תמשיכו

מרילנצח

New member
ממשיכה... ../images/Emo13.gif

אני פה ג'ואי מה קרה , הוא כבר סיפר לך מה קרה במקלחת?? ג'ואי הסתכלה על דוסון במבט מוזר וחשבה לעצמה: "מענין מה קרה במקלחת.." אבל היא החליטה שזה לא מעניין אותה בכלל ושהיא חייבת לדבר עם דוסון ולספר לו מה קרה עם ג'ו. "אני יכולה לדבר איתך לרגע?" ג'ואי שאלה את דוסון . "בטח" רק תני לי להתלבש.. דוסון נכנס לחדר והתלבש, נו אז מה שלום ג'ו שאל אותה פייסי? אה, נפרדנו, הוא כזה אדיוט אני לא מאמינה שהוא בא לכאן בכלל. דוסון שמע את כל השיחה מאחורי הדלת אבל החליט לא לצאת כדי לראות לאן זה מתפתח. מצד אחד הוא שמח על זה שהם נפרדו כי עכשיו יש לו סיכוי עם ג'ואי אבל הוא לא ידע מה היא רוצה ולמה היא באה. תמיד יש סיכוי, הוא חשב , שהיא פה בגלל פייסי. בנתיים בחדר גואי הייתה די שבורה מהפרידה ומאוד מבולבלת מכל מה שעבר עליה. היא התחילה לשפןך את ליבה לפייסי ואמרה לו: "אתה יודע פייסי, לפני שיצאנו לכל הטיול הזה כל מה שרציתי זה לבלות איתכם עם החברים הכי טובים שלי ,לשכוח קצת מכל הצרות שלי ומכל מה שעבר עלי.אבל נראה לי שלאיפה שאני לא אלך הצרות תמיד ימצאו אותי. ואני מתחרפנת מזה למה הדברים לא יכולים להיות פשוטים? למה אני לא יכולה להיות בחורה רגילה שמאוהבת בבחור רגיל והקשר שלהם פשוט רגיל?" ומי הבחור הרגיל שאל אותה פייסי? דוסון או אני? , דוסון נדרך לשמוע מה היא תגיד, מה היא תענה... אבל הוא לא שמע כלום.. ג'ואי חייכה במבוכה לפייסי ואמרה לו..

מרילנצח

New member
טוב הנה הסיום של הפאנפיק ...

אני לא יודעת פייסי אני באמת לא יודעת.. הם התיישבו על המיטה אחד מול השני. עד עכשיו הייתי בטוחה שאני הולכת לדבר עכשיו עם דוסון ולהגיד לו שאני אובהת אותו ואני רוצה להיות איתו ורק איתו . אבל אני לא יודעת אם זה מה שאני מרגישה באמת .. פייסי חייך אליה חיוך אמיתי ואמר לה : ג'ו , את חייבת להחליט כבר את מי את רוצה, את יודעת גם אני וגם דוסון ילדים גדולים אנחנו נוכל לעמוד בכל דבר שתגידי לנו . בנתיים דוסון החליט שעכשיו זה הזמן לצאת מהחדר לפני שג'ואי ופייסי יגררו לדברים ואחר כך לו לא יהיה שום סיכוי. תא רצית לדבר איתי? הגיח דוסון לחדר.. כן חייכה ג'ואי במבוכה קלה לעברו אוקי, אמר לה דוסון את רוצה לדבר פה או לצאת החוצה? אני חושבת שעדיף שנדבר בארבעה עניים אמרה לו ג'ואי . טוב אני יעזוב אתכם לנפשכם אמר להם פייסי , אני הולך לראות אם המלצרית שלי נמצאת איפה שהוא.. והוא יצא מהחדר.. כן ג'ואי , אמר לה דוסון אני מקשיב מה יש לך לומר לי? דוסון אני בטוחה ששמעת שניפרדתי מג'ון , כן אמר דוסון וחייך ,אני יכול לומר לך את האמת עכשיו.. אף פעם לא אהבתי אותו.. ג'ואי חייכה.. טוב דוסון אפשר להיות רציניים. אני כאן עכשיו בשביל להחליט מה אני רוצה או יותר נכון את מי את רוצה אמר לה דוסון.. אה אז שמעת.. אמרה לו ג'ואי כן שמעתי!! ויש לך מה להדיג ג'ואי שאלה? כן , את יודעת שאני תמיד אוהב אותך אבל אני לא חושב שאני אהיה מסוגל להפגע ממך עוד פעם. אם את תבחרי אותי אני רוצה שזה יהיה אמיתי הפעם ושלא נהיה עוד פעם שני ידידים שעושים טעות ענקית. טוב אמרה ג'ואי ולקחה נשימה עמוקה . אני באמת צריכה לחשוב על זה היא אמרה לדוסון. אכפת לך להשאיר אותי לבד? לא, אמר לה דוסון, אין שום בעיה קחי את כל הזמן שלך . והוא יצא מהחדר. עברו להם כמה ימים של חוסר מנוחה בין השלישיה. ג'ואי התלבטה המון מצד אחד היא ממש אהבה את פייסי והיא ניזכרה בכמה טוב היה להם ביחד וכמה הם מתאימים אחד לשני ומצד שני הנה דוסון שאותו היא כל כך אוהבת ואולי הפעם זה הדבר הנכון , הרי היא לעולם לא שכחה את הלילה שהם בילו יחד, זה היה לילה קסום... לאט לאט הזמן עבר לו מבילוי לבילוי והגיעו הימים האחרונים של החופשה לפני החזרה לבוסטון וללימודים /עבודה / שגרה ג'ואי ידעה שהיא חייבת להחליט. היא ישבה לה בבר ולגמה את הטקילה סאנרייז שלה. וחשבה וחשבה. פתאום התיישב לידה גבר נאה כזה עם פרצוף יפה, ג'ואי חייכה אליו ולא אמרה דבר, הגבר הסתכל עליה ואמר : נעים מאוד, אני סאם, אני רואה שאת מבולבלת ואני אגיד לך רק דבר אחד: על טעויות לא חוזרים פעמיים, ואת יודעת יפה מאוד את מי את רוצה בדיוק!!! ג'ואי הייתה בשוק היא לא ידעה מי האיש הזה או מה הוא עשה שם אבל היא ידעה בדיוק מה היא צריכה לעשות .. היא לקחה את הדברים שלה , אמרה לו תודה והתחילה לרוץ. בדרך למלון היא פגשה את דוסון היא רצה אליו .. וקראה לו : דוסווווןןןן הוא הסתובב ושאל אותה ? מה קרה? היא חייכה אליו ואמרה לו : על טעויות לא וזרים פעמיים.. ונישקה אותו נשיקה ארוכה ארוכה.

Digi Lista

New member
וואו,איזה יופי../images/Emo99.gif../images/Emo98.gif../images/Emo13.gif

קראתי הכול,זה אחלה פאנפיק(הוא כבר במאמרים
),לשלוח אותו לתחרות?(צריך קודם למצוא שם...)ואם כבר התחרות אני לא יודעת מה הולך איתה,מיכל האחראית לא עונה לאימיילים שלי ואני לא רואה את כול מה ששלחנו מופיע,אני אפנה אליה שוב(תפנו גם אתם,אני אעתיק את הכתובת),יש לנו סיכויים מעולים,אז לא לוותר

Digi Lista

New member
מקפיצה...

למה שלא נתקדם עם הפאנפיק הזה?חוץ מיזה שיש גם תחרות להפציץ...

למעלה