מקפיצה משהו...

יאנה י

New member
פיספסתי משהו כשסידרתי?

אם כן תגידו לי אני התבלבלתי טוטאלית אגב בנות ניראה לי שנוצרה כאן חלוקת תפקידים מעניינת. אני לא ארחיב. אגב לאן כל הפורום ברח. מה קורה כאן כולם יושנים?

יאנה י

New member
לא יודעת ניראה לי יאקומו

או שנתחיל מהתחלה, לנה מראה נוחכוצת אפסית אז אם מתחילים מהתחלה אז זה תורי אני מבולבלת. ליסטה זקוקים לך.

עדיין לא המשכתם את הסיפור

אז אני יכולה להמשיך. טאי המשיך ללכת ביער,הוא היה עצבני,איזי וטי.קיי עקבו אחריו. "מה אתם עוקבים אחרי? לכו אל מאט,הוא זה שתמיד צודק" כעס טאי. "אבל טאי,אנחנו לא יכולים לעזוב אותך" אמר איזי. "ובשבילי אתה ממש כמו עוד אח" אמר טי.קיי. "ואדם לא יכול להיות תמיד צודק,גם מאט לא תמיד צודק" אמר טנטומון. "טוב,בסדר" טאי חייך "אז אתם תעזרו לי לחפש את קארי?" "בטח שנעזור לך,אני ממש מתגעגע לקארי" אמר טי.קיי. פתאום המחשב של איזי התחיל להשמיע צלצולים מוזרים,איזי פתח את המחשב. "מה קרה,איזי?" שאל טנטומון. "תראו" אמר איזי וכולם הסתכלו במחשב. הסמל של קארי נראה מהבהב בקצה המסך. "זה הסמל של קארי" אמר פתמון. "מה זה אומר,איזי?" שאל טאי. "שאלינו להמשיך קדימה" אמר איזי וטאי התחיל לרוץ. "היי,טאי,חכה לנו" צעק אליו אגומון וכולם התחילו לרוץ אחרי טאי. הם היגיעו לקצה היער וראו טירה אפורה. "שם" איזי הצביע לכיוון הטירה "קארי נמצאת שם"

Apikachu L

New member
יששששששש , תורי!

"גאטומון, היד שלי תקועה, וזה כואב" אמרה קארי "אני אעזור לך" אמרה גאומון שהתחילה לרוץ בין המירצפות המסוכנות. היא היגעה אל קארי וניסתה לעזור לה לחלץ את ידה ואז הרגל שלה דרכה בטעות על מירצפת עם מלכודת, המירצפת ניפתחה וגאטומון נפלה "גאטומון" צעקה קארי ונסתה להגיע אליה אבל היא נפלה.קארי עצמה את עיניה בפחד אבל היא לא שמעה חבטה או צעקות היא פחה את עיניה. מיוטיסמון עמד והחזיק את גאטומון בזנב. "מה שאני צריך לעשות כדי להשתחרר"רטן ועזב את גאטומון. "תודה"אמרה גאטומון,מיוטיסמון נחר בבוז ופנה לקארי "את כל כך טיפשה, את עמדת אל המירצפת שאמרו לך לא לעמוד עליה ולכן היד שלך תקועה " ,"אני לא יכולה לזוז מכאן" אמרה קארי.גאטומון ניסתה להגיע אל השולחן בלי לידרוך על המירצפות המסוכנות אבל היא לא הצליחה (היא נמוכה אין מ לעשות). "אוף, מה נעשה עכשיו"רטנה גאטומון. "כדי שמשהו יעשה עלי לעשות אותו בעצמי"רטן מיוטיסמוןוהוציא את הדיג'יכלי של קארי מהמגן. המגן נעלם וידה של קארי השתחררה. "למה אתה עוזר לנו?" שאלה קארי, "כן חשבנו שאנחנו אויבות שלך" הוסיפה גאטומון."אני חייב לכן וחוץ מזה, דברים מישתנים בעולם, ידידים הופכים להיות אוייבים ולהפך ולדעתי כדאי שנצא מכאן, אם הדבר ההוא יתפוס אותנו לא נאהב את זה בטוח" . "לפי מה שאני זוכרת תמיד הטירות שלך היו מבוכים..." אמרה גאטומון "תיראו, אני רוצה שנבהיר דבר אחד, שלושתנו רוצים לצאת מכאן ואם הדבר הזה יתפוס אתכן זה לא יהיה דבר כדאי גם לי - אני לא רוצה שתפריעו ואם אתן רוצות לצאת מכאן אז תפסיקו לשאול כל שזמן שאלות" אמר מיוטיסמון בכעס והתחיל ללכת קארי וגאטומון הלכו אחריו."כדאי שאני אבצע דיג'יגדלה " אמרה גאטומון "אולי לא תהיה לנו הזדמנות אחר כך" "בסדר" ענתה קארי ~גאטאמון דיג'יגדל ל.......אנג'וומון~ "כדאי שניזדרז" אמרה אנג'וומון ותפסה את קארי "מעניין מה שלום טאי עכשיו" אמרה קארי בגעגועים.

Goggle Girl

New member
gomen nasai!

חזרתי, חזרתי, חזרתי "מעניין מה שלום קארי עכשיו" טאי אמר לעצמו וקמץ את אגרופיו. מאט וסורה השיגו אותם בדיוק בזמן לראות את טיקיי אוחז בידו של טאי, מנסה להרגיעו. "טוב, הדרך היחידה היא להיכנס לטירה, ו..." צפצוף ממחשבו של איזי קטע את רצף הדיבור שלו, והוא מייד פנה לנתח את הנתונים. "אז מה התוכנית?" מאט שאל, מנסה בכל כוחו לא לכעוס על טאי. הוא לא לוקח ממנו את טיקיי... "איזי אמר שקארי בטירה המפחידה הזאת." טיקיי השיב, לא מניח לידו של טאי. "או אווו..." "מה, מה מה מה מה מה?!" טאי כמעט והתפוצץ. "איבדתי את הסימן שלה... אבל זה מוזר, הוא לא מזמן רק הופיע שוב..." "אז אנחנו חייבים למהר! קדימה כולם, אין לנו זמן לבזבז!" בינתיים, בתוך הטירה... וודמון יחיד ומאושר רץ לאורך המסדרונות, חפץ כתום בוהק בידו. "אדוני... אדוני!" העץ החי פתח את הדלת לחדר ולא הפסיק לרוץ עד שהגיע לאדונו וכרע ברך. "אני מקווה שיש בפיך בשורות טובות, וודמון. יהיה לי מאוד כואב לאחד אותך עם אחיך כחומר ההסקה שלי." "לא לא, אדוני! יש לי בשבילך מתנה שאני בטוח שתשמח אותך! הנה!" עיניו של אדון האפלה התרחבו בחשכה וכוס היין שאחז נפלה לרצפה והתנפצה, הנוזל האדמדם נבלע בצללים. "זהו..." "סמל האומץ אדוני. והרשה לי להגיד, הילד לא היווה סכנה כלל וכלל!" "יפה מאוד, וודמון." הסמל ריחף מענפיו של הוודמון לעבר אדון האפלה. "יפה מאוד..." next!

Apikachu L

New member
אז הנוזלי הוא המשרת שלו?

חשבתי שהוא הבוס...... בערך ........כניראה פיספסתי משהו . יאקומו - תורך....

Light woman

New member
בעע.. סורי לי לקטוע מישהו... אבל גם

אני רוצה ואתם בכלל לא ממשיכים.... אז אני לא אקטע עכשיו אבל תגידו לי איפה אני יכולה להשתלבP: ויש לי כלבה^^!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

יאקומו

New member
מצידי גם את תצטרפי! ^_^

אחרי מי שאחרון (זו אני לא? לא זוכרת o_O)... . אם גם יאנה, לנה וגוגל יסכימו- חופשי מצידי שתיכנסי. יש לי הצעה לגביי ההמשך שעשיתי (על מימי וג'ו... איזו טעות איומה! למי שלא זוכר- הדבר האחרון שהיה מסופר זה שמישהו חטף גם אותם, ואני לא שמתי לב לפרק הקטן והחשוב הזה, וכתבתי עליהם המשך ביער (שהם נמצאים ביער כאילו). אז לדעתי, פשוט נמחוק את ההמשך שלי, ומישהו (אולי אני או מישהו אחר) יכתוב את ההמשך שצריך למימי וג'ו. בסדר?

טוב,גם אני מסכימה שתצטרפי

והסדר יהיה:יאנה גוגל יאקומו אני(לנה) Light woman(קוראים לך ענבר,לא?) ויאקומו,עכשיו תורך,אז תמשיכי איכשהו את הסיפור.

יאקומו

New member
כן, אני יודעת שתורי,

אני פשוט רוצה קודם הסכמה של כל הכותבים בפיק לגביי ההצעה שלי (על הטעות שלי, שאני לעולם לא יסלח לעצמי עליה
). כי אני רוצה לכתוב המשך על ג'ו ומימי...

Apikachu L

New member
לי אין בעיות עם זה

אבל תיכתבי כבר את ההמשך - למה ללהשאיר אותי במתח, יאלה מאיה - יאקומו ועינבר גם לי יש כלבה (ריג'בק - מעורבת)

Digi Lista

New member
מקפיצה משהו...

רק עכשיו הצלחתי לפתוח את המסרים ממך יאנה אז עכשיו אני אקפיץ,אבל דיי להגיד שהפורום ריק ולהציף,זה משגע אותי ואני באמת מנסה להיות סבלנית,אני בעד שיכתבו הרבה כאן,אבל...

Apikachu L

New member
לא הצפתי וחצי מזה זה של רזיה.....

היא לא מבינה במחשבים יותר ממני.............

למעלה