מקפיצה משהו...

Goggle Girl

New member
הסיפור הפורומי, שרשור שני!

השרשור הקודם נהיה מתוסבך וארוך מדי. יוש! וסליחה שלא המשכתי, פשוט קראתי מנגה כל היום... אי אפשר להפסיק @_@ בקיצור: קארי וגטומון נחטפו והן מוחזקות בשבי יחד עם מיוטיסמון ע"י שליט האפלה, למרות שהם מנסים לברוח. טאי מודאג וכמעט יוצא מדעתו. בזמן החיפושים ג'ו ומימי התפצלו מהקבוצה כי ג'ו פחד להמשיך ליער. וכאן אני ממשיכה... "ממש משדאיג אותי שג'ו ומימי עזבו..." סורה אמרה בדאגה מהולה בפחד. היא התחילה לפקפק בהחלטה ללכת בכזו נכונות לתוך המקום האפל. "אל תידאגי, הם יכולים לדאוג לעצמם מצויין." מאט ניסה לעודד אותה. "זה לא מה שגם אמרת על קארי?" איש לא יכל להתעלם מהנימה הארסית בקולו של טאי. "טוב, המצב עכשיו הוא שונה, ו..." "איך שונה, מאט, איך?! תסביר לי!" כולם התרחקו כאשר טאי הצמיד את מאט לעץ, אוחז בחוזקה בצווראון החולצה הירוקה. "טאי, אתה חייב להירגע..." "להירגע הוא אומר לי! ניראה כמה רגוע אתה היית אם זה היה טיקיי שמה!" הילד בחבורה הסתתר מאחורי איזי, לא יכול לצפות באחיו האמיתי ואחיו 'המאמץ' רבים בכזו נחישות. סורה תפסה בידו של טאי בניסיון להרגיע אותו, אך הוא רק דחף אותה הצידה. "אאאה!" "סורה!" בתגובה, מאט דחף את טאי מעליו ורץ לבדוק את סורה, שעדיין עמדה והביטה בטאי... בפחד? מאט פנה אליו בכעס. "תגיד לי, מה איתך?! אני מבין שאתה מודאג, אבל ככה להשתגע?! אנחנו לא יכולים לאבד אותך, טאי!" עינייהם ניפגשו ומאט נדהם. לרגע נידמה היה שעיניו של טאי כבו... "בוא אגומון, אנחנו ממשיכים!" טאי עבר על פני מאט וסורה בלי להניד עפעף, ולשותפו הכתום לא הייתה ברירה מלבד לרוץ אחריו. "טאי, חכה לי!" "טוב, אין סיבה להפריד את הקבוצה יותר ממה שאנחנו מפוצלים." איזי אמר בקור רוח. "כדאי שנפקח עליו עין. לא יהיה טוב אם נאבד גם אותו, בייחוד לא במקום כזה. קדימה טיקיי." "בסדר." שני הצעירים בחבורה התקדמו לעבר טאי, בעוד מאט וסורה הביטו אחריהם בדאגה. "סורה, את..." "אני בסדר. זה טאי שצריך לדאוג לו עכשיו." אמרה, והמשיכה להתקדם. בלית ברירה, מאט הלך אחריה. אם, זה ארוך מדי? כי אם כן תגידו, אני ארסן את עצמי o.o;

יאנה י

New member
זה נהדר , מי עכשיו? יאקומו לא?

אני אנסה לסדר את הסיפור עכשיו..........

יאנה י

New member
אני אסדר כדי שלא יאבד........

כדי שהסיפור לא ילך לאיבוד סידרתי קצת. אני שולחת....... כל החבורה ישבה מיסביב למדורה וחשבה מה לעשות. קארי וגאטומון נעלמו. טאי ואגומון היו מאוד מודאגים. טאי היסתובב מיסביב למדורה ורטןכל הזמן . איזי התעסק עם המחש בסורה הביטה בטאי בעיניים חמות. "אתה בטוח שאתה..." "כן. אני בסדר." אמר, ולא הסיט את עיניו מהאש. "נימצא אותה, טאי. אני בטוח בזה. אסור לך לאבד תיקווה." מאט הציע בקול רגוע ומחושב בעודו מחבק קרוב יותר את טיקיי. "יש משהו חדש, איזי?" ג'ו שאל בפעם החמישים בחמש הדקות האחרונות"כלום לא השתנה מאז הפעם האחרונה ששאלת אותי..." ענה איזי בעוקצנות. הוא היה מאוד לחוץ, חלפו כבר 4 שעות מאז שהן נעלמו, והוא מאוד דאג, וזו הפעם הראשונה שהמחשב הקטן שלו אכזב אותו כל כך! הוא לא הצליח למצוא אפילו רמז קטן שבקטנים לגביי המקום שבו נמצאת קארי וככה הוא היה מתנהג במצבים כאלו... . "טוב תראה, במקרה הכי גרוע גטומון תמיד יכולה לדיג'יגדול ולהגן עליה" ניסתה סורה לעודד את טאי. "את זה אני יודע, אבל הסיבה שממנה שאני מפחד" הודה טאי "זה למה הדיג'יכלי שלה לא מתגלה בדיג'יכלי שלנו?!?!?!?!?!?!" הסיבה הייתה אפילו מעבר לידע של ג'נאי. עד כמה שהיה ניראה, לפי ההוכחות, הדיג'יגורלית של האור והשותפה שלה, פשוט חדלו להתקיים על פני העולם הדיגיטלי. "טאי, אתה פשוט מגזים. אתה מתנהג כאילו היא מתה או משהו כזה." כולם הביטו במימי כאילו היא השתגעה, חוץ מטאי, שאחז את הדיגיכלי שלו יותר בחוזקה. "מימי!" "טוב, תסלחי לי מאוד סורה, אבל עד שאנילא אראה הוכחות, אני מסרבת להאמין שהילדה הקטנה והמתוקה הזאת... שהיא פשוט... וחוץ מזה, יש לה את גאטומון! היא דיג'ימון אלוף במצב הרגיל, אז אני בטוחה שהם יהיו בסדר." גופו המתוח של טאי (אני שונאת עברית) רעד כשהוא החל לצחקחק בצורה שהפחידה את חבריו. "נכון... היא... הי הי... היא לא יכולה לעשות לי את זה.. היא... היא פשוט לא!" סורה, בצעדים הססניים, ניגשה אל טאי וחיבקה אותו חזק כמה שיכלה. זה ניראה כמו נצח בו הצליל היחיד היא הצרצרים והמדורה, לפני שאיזי צעק: "מצאתי משהו!" ביינתיים קארי וגאטומון היו תלויות מקרסוליהן בתוך חדר אפל. ידיהן היו קשורות. הדיג'יכלי של קארי היה על שולחן קטן בתוך מן מגן שחור מוזר. מול הקיר היה משהו - קארי לא יכלה להגדיר מה זה , שניראה כמו נוזל שחור אדום שנאסף בגושים . והגוש דיבר ומפעם לפעם הינה את צורתו למשהו שניראה די חי. "אז" אמר הגוש "מהו מקור כוחם של הדיג'גורלים" "אמרתי לך שאני לא יודעת"ענתה קארי. "היא לא יודעת " נישמע גיחוך אירוני מאחת הפינות. זה היה קולו של . . . מיוטיסמון. הוא היה תלוי במצב דומה לשלהן. קארי שיערה שגם מימנו הדבר הזה ניסה להוציא מידע לגביהן. "אבל אני יודע" המשיך מיוטיסמון "אבל לך אני לא אומר" . גאטאמון פערה את פיה בפליאה. וקארי קיוותה שהחברים שלה יצצאו את המשרוקית שהיא השאירה. קארי התחילה לשחזר בראשה איך הכל קרה: כל החבורה ישבו מתחת לעץ בעולם הדיגיטלי- טאי ומאט התווכחו כרגיל וג'ו ניסה להסדיר (יש מילה כזו?) את העיניינים, מימי ופאלמון שוחחו עם סורה וביומון, איזי היה (כרגיל) עסוק במחשב שלו, גוממון, גאבומון ואגומון ישנו להם בשקט, וקארי וטי.קיי שיחקו יחד עם פאטמון וגטומון מחבואים (טוב, הם עדיין הקטנים שבקבוצה לא?). קארי הייתה הסופרת, וכולם רצו להתחבא, כשפתאום היא שמעה קול קטן. "מי שם?" היא קראה, והלכה לכיוון של הקול. "או או... כדאי שאני אבוא איתה" חשבה גטומון "תמיד כשהכוחות האלו של קארי מתחילים לפעול, יש בעיות!". גטומון התחילה לרוץ אחרי קארי, ואף אחד לא שם לב שהשתיים נעלמו בין העצים בצעקה קטנה. הקול הקטן התברר כשייך לדיג'ימון קטנטן ביותר, אבל חזק! הוא הצליח לגבור על גטומון, וסחב את שתיהן לתוך היער, רחוק מהחבורה. למרות שהוא החזיק את שתיהן חזק מאוד, היא הצליחה להשחיל את היד אל המשרוקית, כי שהיא קורעת אותה מצווארה, וזורקת אותה על הריצפה. "הדיג'ימון הזה קשר אותנו ככה מאז! והוא לקח לי את הדיג'יכלי!" חשבה קארי "אבל מה הוא עשה לו?!" היא נזכרה שכאשר לקח לה את הדיג'יכלי, הוא שינה בו משהו, הוא פתח אותו, ושינה לו את כל התוכן הפנימי, כששאלה מה הוא עושה הוא מלמל: "רק כדי לוודא שחבריך לא ימצאו אותנו. לפחות לא בזמן הקרוב"קארי מה נעשה?"שאלה גאטומון"לא יודעת" ענתה קארי הישות השחורה אדומה בפינת החדר זרמה אליהן והתרוממה וקיבלה צורה שאם קצת דימיון (טוב,קצת הרבה) ניתן היה לזהות אותה כאדם."אז" אמר הגוש המגעיל "אתן רוצות ליברוח - לא ניראה לי, אתן חלק מהכוח של הדיג'יגורלים אני לא אשחרר אתכן , ואין לכן סיכוי ליברוח. אז הדיג'ימון בפינה טוען שאתן לא יודעות והוא כן, האים זה נכון?" "אינני יודעת " אמרה קארי"אולי תיתעסק עם מישהו בגודל שלך?" נהמה גאטומון"והיא באמת לא יודעת, גוש בוץ !"הצחוק האירוני (והנוראי) של מיוטיסמון נשמע שוב מהפינה"אתה שוטה, אתה מנסה לילמוד ממישהו שלא יודע דבר, ואיך הן יכולות לדעת משהו עלי(צחוק אירוני) אם הן האוייבות שלי" הגוש נזל לעבר מיוטיסמון וצעק "אל תיתערב,אתה יכול להיות עדיין שימושי אז לא תמות אבל זה לא אומר שאסור להתעלל בך?" הגוש היתרוממם אליו וקארי וגאטומון הפנו את ראשן, הצרחות של מיוטיסמון נימשכו זמן רב ואז הוא הוזז לעבר קארי וגאטומון והושאר שם. הגוש נזל החוצה. ובינתיים אצל שאר הדיג'יגורלים: "שמעתם משהו?!" גבומון שאל בדאגה. זעקות האימה שהדהדו ברחבי העולם הדיגיטלי הגיעו עד אליהם אפילו. "אני לא יודע מה זה, אבל זה מרטיט את האנטנות שלי" טנטומון ענה בעודו מתחבא מאחורי איזי שעדיין הקליד בקדחתנות על המחשב שלו. "אתם חושבים... אולי זאת..." "לא יכול להיות, טיקיי, פשוט לא יכול להיות." מאט ענה בדרך הכי רגועה שהוא יכל, לא רק בשביל טיקיי. טאי התחיל להידמות יותר ויותר לגוממון על יותר מדי סוכר, אבל בצורה לא מעודדת וחמודה כל כך. "טאי, אתה חייב להירגע..." סורה, כמו תמיד, קול ההגיון וקור הרוח. "היא צודקת טאי, אתה חייב לנוח קצת." "אבל ג'ו!" בקור רוח לא לו, ג'ו העלה את משקפיו מעלה על אפו ודיבר בטון שאביו לימד אותו, טון של רופא. "תיראה, אנחנו רוצים להציל את קארי, נכון? אבל קודם צריך למצוא אותה. אנחנו אפילו לא יודעים איפה להתחיל, אז אנחנו צריכים לשמור את הכוחות שלנו. ואם היא נחטפה בידי דיג'ימון שנצטרך להלחם בו..." כתגובה להבעתו המפוחדת של טאי, כולם כמקהלה צעקו "ג'ו!" "אני רק מנסה להיות ריאליסטי כאן, אל תדאגו. חוץ מזה, אני בטוח שגם אם, לא בטוח, גם אם קארי נחטפה, היא עדיין בסדר. אחרי הכל, אם היא נחטפה, הם רוצים אותה בחיים, לא? חוץ מזה, טאי, אני לא חושב שקארי הייתה רוצה שתתאמץ יותר מדי בשבילה." הבעתו של טאי הפכה מבעתה לזו של עצבות וכאב, וג'ו כמעט העדיף את ההבעה הק3ודמת. כמעט. "אתה צודק... היא, היא תמיד חשבה עלי קודם..." אגומון משך בקצה חולצתו של טאי, והמנהיג הלא רישמי של הקבוצה הביט אליו עם חיוך עצוב. "אל תדאג, אני בסדר. בואו נלך לישון." "אני אקח משמרת ראשונה. קדימה, גאבומון." "תודה, מאט." מאט חייך אל טאי קלות, רוצה לעודד אותו אך עדיין בעל תדמית לשמור, אחרי הכל. "אתה רק תנוח טאי."

יאנה י

New member
המשך הסיפור שכתבנו...............

לילה טוב." "לילה טוב!" "אתה באמת חושב שקארי בסדר?" גאבומון שאל לאחר כמה זמן, כשהיה בטוח שכולם ישנים. "שש! לא כל כך חזק, אתה תעיר אותו!" "אתה באמת בן אדם נחמד, מאט. ממש אכפת לך מהחברים שלך." מופתע ומובך, מאט הביט הצידה עם סומק קל, ואז עיניו התרחבו כאשר משהו החזיר את האור מהאש ונצץ קלות. "מה זה?" "מאט?" דיג'יגורל החברות ניגש אל החפץ, ועיניו התרחבו בבהלה כאשר זיהה את החפץ. "זאת... המשרוקית של קארי..." "מה?!?!" קפץ גאבומון. "זאת המשרוקית של קארי" חזר מאט, יותר לאט, כלא מאמין, כשהוא מסתכל לכיוון העצים שבהם נעלמו קארי וגטומון קודם לכן. "איך לא ראינו את זה מקודם?!" שאל את עצמו בכעס "אם היינו מוצאים את זה עוד בבוקר, יכול להיות שהיינו גם מצליחים למצוא את קארי! עכשיו הן בטח התרחקו מכאן...". "אמממ... מאט? להעיר את האחרים?" שאל גאבומון. "לא! כולם זקוקים לשינה, ואם טאי ישמע על זה הוא ישתגע!!! עדיף שמחר נעדכן את כולם" החליט מאט. גטומון ניסתה לשחרר את השלשלאות שקשרו אותה ואת קארי בעזרת מתקפת הציפורניים שלה, אבל זה לא עזר. לפני שעה הדיג'ימון שחטף אותן והבוס שלו, היצור שעינה את מיוטיסמון, השאירו אותן לבד בחדר האפלולי. מיוטיסמון עוד התנשם מכאב, אבל עדיין ניסה לשמור על הבעה של גאווה. "מה יש לשרשרת הזו?! המתקפה שלי הייתה אמורה לפוצץ אותה!" חשבה בכעס גטומון. "תתעודדי גטומון! אני בטוחה שאחי יבוא להציל אותנו!" אמרה קארי בבטחון. "או... אבל מה אם הדבר המגעיל הזה יעשה לקארי מה שהוא עשה למיוטיסמון?!" חשבה גטומון בכאב. למחרת בבוקר כולם התעוררו. "אנחנו צריכים להמשיך לחפש את קארי" אמר טאי. "מאיפה נחפש עדיין אין לנו רמזים" אמרה מימי. "חבר'ה,אתמול אני וגאבומון מצאנו את זה ביער" אמר מאט והראה להם את המשרוקית של קארי. "זאת המשרוקית של קארי,איפה מצאתם את זה?" שאל טאי. "שם,ליד העצים האלה,שבהם נעלמו קארי וגטומון" אמר גאבומון. טנטומון עף לשם. "העצים האלו מובילים ליער האפל שם ארמון שבו מתגורר שליט האפלה" אמר טנטומון. "אתה חושב שלשם הם יכלו להיעלם?" שאלה סורה. "זה אפשרי" אמר טנטומון. "אז בואו נכנס ליער ונחפש שם את קארי" אמר טאי. "אתה לא חושב שזה מסוכן להיכנס ליער הזה? אולי שליט האפלה הזה יכול לתפוס גם אותנו?" כעס עליו מאט. "אבל קארי נמצאת שם וזה הרבה יותר חשוב" אמר טאי בכעס. "ומה אם היא לא נמצאת שם?!" אמר מאט בכעס. "אוף,תפסיקו לריב,זה ממש לא הזמן המתאים" אמר אגומון. "עכשיו אנחנו צריכים לחפש את קארי וגטומון" אמר גבומון. "אז אנחנו נכנסים ליער?" שאל ג'ו בפחד. "כן,נכנסים ליער" אמר לו גוממון והם נכנסו... וביינתיים....... "את לא מבינה "אמרה גאטומון "הדבר הזה יתפוס את כולם אם הם יבואו" "אז מה נעשה "שאלה קארי"לא יודעת , ניסיתי להישתחרר עם מיתקפת הציפורניים אבל זה לא עבד, יש לך רעיונות?" שאלה וניסתה ללטף את ראשה של קארי בכפותיה הקשורות."אולי" ענתה קארי "אבל איפה אנחנו נימצאות?" מיוטיסמון גיחך ואמר "את ילדה טיפשה, אבל אני אומר לך, ממילא אתן לא היחידות שרוצות להשתחרר, אתן בטירה שלי" הוא צחק שוב באירוניה "ואת לא יכולה להישתחרר, וגם החברים שלך לא יוכלו לשחרר אותך ,חתולה טפשה ,מהאזיקים האלו" "איך אתה יודע " שאלה קארי "כי תיכננתי אותם בעצמי" אמר במעיין גאווה מנופצת והמשיך "מי שקשור כאן לא יכול להישתחרר בעצמו, וגם חבריו לא יוכלו לשחרר אותו - ניראה שאתן תקועות". אמר וצחק שוב. "תפסיק כבר ליצחוק ותן לחשוב" אמרה גאטומון "אולי אתה יכול לשחרר אותנו ואז נשחרר אותך"אמרה קארי "למה לי ליבטוח בכן? וחוץ מזה אני לא יכול לשחרר אתכן, מה שהוא עשה לי גמר את האנרגיה שלי" אמר והמשיך "יש לי רעיון - המיטפחת המטופשת שמיסביב לצוואר שלך יכולה לעזור" "מאוד חשוך כאן..." אף אחד לא יכל בדיוק לחלוק עם פטמון, שניתלה לכובע של טיקיי כמעט כמו שטיקיי נתלה על היד של מאט. או כמו מימי שנתלתה על ג'ו. "אני לא אוהבת את המקום הזה יותר, הוא לא מתאים לשמלה שלי." "אוי מימי, תפסיקי, זה לא כאילו שאת לבד. קארי, לעומת זאת..." ג'ו מייד התחרט על שאמר זאת כאשר טאי המשיך הלאה מהר יותר. "טאי, חכה רגע!" סורה רצה אליו ותפסה בידו, ביומון מייד אחריה. "איך אני יכול לחכות כשאני יודע שקארי בסכנה!" "אסור לך לרוץ מהר מדי, אנחנו נאבד אותך ככה!" "אני לא רץ, אתם פשוט איטיים יותר מדי!" "טאי..." "סורה, טאי, זהירות!" מאט קרא אליהם כאשר וודמון סורר קפץ לעברם עם ענפים שלופים. "סורה, זוזי!" במהירות, טאי דחף את סורה מהדרך, ונפל כאשר הוודמון פגע בו. "טאי!!! נשימת פלפל!" אגומון הגיב במהירות, והוודמון ברח לתוך הסבך, אך הצחקוק שלו הדאיג את הקבוצה. סורה ומאט מייד היו לצידו של טאי. "טאי, תגיד משהו!" "אתה בסדר, איש?" טאי היה קפוא, לא יכול להאמין למראה עיניו. "הסמל שלי... הוא... הוא לקח את הסמל שלי!" "זהו זה!" אמר איזי והקפיץ את כולם, חוץ מטאי שעדיין מישש את הצוואר איפה שהסמל היה. "אתם זוכרים שאתמול אמרתי לכם שמצאתי משהו?" המשיך איזי, "אז עכשיו תודות לגניבה של הסמל לא טאי, בלי לפגוע בך, כן?" הוסיף מהר כשראה את המבט הרצחני שטאי תקע בו. "אז מה שמצאתי זה- שהסמל של קארי פועל!" הכריז איזי. "פועל? איך?!" שאלה סורה. "טוב, אני לא מבין איך, מה שאני כן יודע, זה אומר שהיא נמצאת בעולם הדיגיטלי!, והיא חיה! אם לא הוא לא היה מופעל!". ניצוץ של תקווה פתאום האיר בעיניו של טאי, שקם בחיפזון, כשבדרך הוא מבהיל את ג'ו שרכן אליו וניסה לעודד אותו. "זה אומר שהיא בסדר!" שמח טאי "נכון איזי?" שאל. "טוב, לגביי המצב הבריאותי והפיזי שלה אני לא יכול לדעת" התחמק איזי, "אבל אני בטוח שהיא בסדר!" מיהר כשהוא שם לב שהניצוץ שמקודם האיר בטאי כבה "תשמע, יש לה את גטומון, הסמל שלה פועל, מה שאומר שהיא יכולה לגרום לגטומון לדיג'יגדול!" הסביר. "אבל..." הוסיף וכולם מיד הביטו בו "אני שחושב שזה שלקח אותם, מלך האפלה אם אנחנו ל טועים וזה הוא, יודע על זה! כי גטומון יכולה לדיג'יגדול רק עם הסמל והדיג'יכלי. וכבר שמנו לב שהדיג'יכל שלה לא מתגלה אצלנו, מה שמצביע על כך שהיא אינה נמצאת פה, בעולם הדיגיטלי, אבל היא כן נמצאת, מה שאומר שמישהו בעצם חיבל בדיג'יכלי בכוונה ככה שנחשוב שהיא לא נמצאת פה, וככה הוא גם יצליח למנוע מגטומון לדיג'יגדול, ולעזור לקארי לברוח" איזי עצר כדי לנשום. "אבל יש עוד משהו שמציק לי" המשיך שוב "למה הוא לקח דווקא את קארי?"

יאנה י

New member
איזו מגילה יצאה לנו בנות...........

אתה שואל אותנו? מאיפה לנו לדעת?" אמר טאי. "אולי זה בגלל שהיא דיג'יגורלית האור ומלך האפלה רוצה להשתלט על האור שבה" הציעה ביומון. "זה נשמע הגיוני" אמרה סורה. "טוב,בואו נמשיך לחפש,איזי, לאן נלך?" שאל טאי. "אני הולך שלשם" אמר איזי והצביע לכיוון שבו היער נראה עוד יותר אפל. "לא אני לא הולך לשם" אמר ג'ו בפחד "זה מפחיד מדי ובטח יש שם דיג'ימונים אפלים" "ג'ו,תפסיק להיות כזה פחדן" אמר לו מאט. "כולנו הולכים לשם,אז גם אתה הולך" אמרה סורה. "לא אני נשאר" אמר ג'ו. "טוב,אז תישאר" אמר אגומון והם הלכו. מימי הסתובבה אל ג'ו. "אה,ג'ו" היא אמרה. "מה, מימי? למה את לא הולכת איתם?" שאל ג'ו. "אני פשוט לא רוצה ללכת בלעדייך,אני לא רוצה להשאיר אותך לבד" אמרה מימי. "תודה,מימי,את היחידה שאכפת לה ממני" אמר ג'ו. "טוב,אז איך נצא מהיער?" שאלה פלמון. "אני חושב שנלך לשם" אמר ג'ו והצביע לצד שמאל והם הלכו לשם. "אתה בטוח שככה נצא מהיער?" שאל גוממון. "לא ממש" אמר ג'ו. "ג'ו,אני אלך לאן שתגיד וחוץ מזה אתה לא יודע את הדרך לצאת מהיער יותר טוב מג'ו,גוממון" אמרה מימי. "ואז נלך לשם" אמר ג'ו הם התקדמו כמה צעדים ואז ראו משהו אפל שצחק. "טיפשים! אתם לעולם לא תמצאו את דיג'יגורלית האור,עכשיו היא שלי" אמר היצור האפל. "אאאהההההההה" הם צעקו ואז היה נדמה להם שהם התעלפו והם מצאו את עצמם על מיטות במקום שהקירות שלו היו אפורים. "איפה אנחנו,ג'ו?" שאלה מימי. "אני לא יודע,אבל איך בכלל היגענו לכאן?" שאל ג'ו. "תיזדרז - אני שומעת אותו" אמרה גאטומון "אני מנסה, אני מנסה , זה לא קל עם ידיים קשורות - ומי בא הנוזלי או הקטן? הנה מוכן לגמרי" אמר מיוטיסמון"הקטן, קארי את מוכנה שם למעלה?" שאלה גאטומון"כן" ענתה קארי שהייתה תלויה גבוהה עכשיו מחזיקה את השרשרת כדי לא ליפול "יופי, אנחנו עולים," אמרה גאטומון"זה לא היה בתוכנית" אמר מיוטיסמון "שתוק ותעלה - אני לא כל כך טיפשה והחלק ההוא בתוכנית שלך צלע לגמרי" אמרה גאטומון והתחילה לטפס מיוטיסמון רטן ועלה גם הוא "קארי, שיחררת את השרשרת מספיק?" שאלה גאטומון "הכל מסודר" ענתה קארי "עכשיו רק תידחפי אותי אל הפינה עם הדיג'יכלי" " במירצפת בשמאלית השלישית יש מלכודת, וגם על על אלה שמסומנות בעטלף" אמר מיוטיסמון גאטומון דחפה אבל לא הצליחה במיוחד ומיוטיסמון עזר לה לידחוף תוך כדי קללות שאינן ראויות לדפוס , אחרי שקארי התמקמה על הפינה וגאטומון ומיוטיסמון התמקמו. "הוא יכנס עכשיו" אמרה גאטומון"מוכנים?" קארי ומיוטיסמון הינהנו הדלת ניפתחה בחבטה. הדיג'ימון הקטן ניכנס ומיצמץ הוא לא ראה את האסירים, המיטפחת של אתת האסירות היתה מונחת בפינה, הוא ניגש לשם ובחן את המיטפחת היה משהו לא נכון בזה. "עכשיו" נישמעה צעקה מיוטיסמון נחת על הדיגימון. "התקפת ציפורניים" צעקה גאטומון והיממה את הדיג'ימון הקטן. הדיגימון תקף אותם "חיצי אופל " אבל בימקום ליפגוע באסירים הוא פגע באזיקים שלהם. מיוטיסמון הצליח להרוג את הדיגי'מון הקטן. "גאטומון תעזרי לי" קראה קארי ידה היתה תקועה בתוך המגן שעטף את הדיג'יכלי.

Digi Lista

New member
וטוב שהקפצתי אתמול../images/Emo3.gif...

עשר דקות בערך אני רבה עם האדמין כשאני כבר מצליחה פותחים שרשור חדש
...

יאנה י

New member
גם את?

אני כרגע הייתי במיסעדת "ספגטים" שברשל"צ קניון על שם בן גוריון. אני ממליצה בחום.איפה היית כשתחזרי ספרי איך היה.

יאקומו

New member
לא ממש הלכתי לאיזה שהוא מקום,

פשוט לא היה לי שום רעיון להמשך, ובאותו הזמן שכתבתי את זה, חברה שלי הגיעה... זה הכל
. לדעתי זה בסדר גוגל (אני מתכוונת לאורך הקטע שכתבת), אם את רוצה לעשות הרבה או מעט זה עניין שלך! (אבל כשאני אומרת מאט זה לא 3 שורות, והרבה זה לא דף שלם!!!). ג'ו, מימי והדיג'ימונים השותפים שלהם ישבו מסביב למדורה. כבר היה לילה, ולא היה להם שמץ של מושג איפה הם. "אני שונאת את הלילה" רטנה מימי "הוא תמיד קודר כזה, בגלל זה הוא הסמל של הרוע!". "טוב..." אמר ג'ו, מביט במימי, כשלפע הוא הבין שהיא הרועדת מבכי שעומד להיפרץ. "היי, היי, מה קרה מימי? אם את דואגת שיקרה לנו משהו אז..." "זה לא זה!!!" התפרצה מימי לנאום שג'ו עמד לפתוח בו, "זה פשוט... אוף ג'ו! אני נורא דואגת לקארי! אני יודעת שאני די ילדה קטנה ומפונקת" חייכה במבוכה, "אבל באמת אכפת לי מכולכם" אמרה, ורצתה גם להוסיף "במיוחד ממך, ג'ו" אבל לא העיזה. "אני מודאגת מאוד!" המשיכה "הילדה בקטנה והמתוקה הזו מעולם לא עשתה לום לאיש! היא הילדה הכי כנה ואמיתית ותמימה שהכרתי, ודווקא אחרי המסכנה הזו כל הרעים רודפים! הסמל שלה הוא ממש האויב הכי גדול של הרוע!!!" מימי לא הצליחה לשלוט יותר בדמעות, והתחילה לבכות. "מימי!" זעקה פאלמון, שבכיה של מימי העיר אותה. "מה עשית עכשיו?" שאל גוממון את ג'ו, גם הוא מתעורר עכשיו. "גוממון!!! לא עשיתי כלום!" צרח ג'ו. מימי המשיכה לבכות עוד כמה דקות, ובסוף נרגעה. המדורה נכבתה, וכולם הלכו לישון.

Goggle Girl

New member
אז עכשיו...

תור החברה של קודי, לא? >> << >> לפחות שתראה שהיא חייה

Digi Lista

New member
תתרגלו לקרוא לה לנה...

איכשהו זה נשמע לי(כן,אני שומעת דרך ההודעות...
) נורא מוזר לשכול הזמן קוראים לחברה של קודי ואם יש לו בכלל חבר וקוראים לו טומי למשל?....

Goggle Girl

New member
נתרגל

אם הליסטה אומרת, הליסטה תקבל. ותסלחו לי אם אני לא כאן הרבה או שאני על סף טירוף, פשוט יכול להיות שייקנו את הזכויות על נארוטו, ואם זה ייקרה... אני אתאבד ;; או משהו

Digi Lista

New member
הליסטה?בה' הידיעה?../images/Emo3.gif...

טוב,זה חידוש לעומת המנהלת הישנה שהייתה סתם ליסטה,פה יש את ה' הידיעה וזה כבר משהו מיוחד
מי אמר לך על העניין?...

Goggle Girl

New member
איזה עיניין?

קניית הזכויות? כמעט כל אתר שאפשר לסמוך עליו... ונארוטו זה ממש פופולרי, אז יש סיכוי שזה ייקרה ;;;; ורק בשביל שזה לא יהיה אוף טוטאלי, רציתי רק להגיד שכמו דייויס, גם נארוטו אוהב אטריות! יש לו אפילו פוסטר של זה בחדר... האשמה מוקפת בעיגול בתמונה המצורפת

יאקומו

New member
אוף שוב הרסתי!!! ../images/Emo7.gif

קראתי את הסיפור, ובעצם הדבר האחרון שכתוב על מימי וג'ו זה שחטפו אותם, ואני כתבתי שהם ישנים ביער!!!!!

למעלה