מקפיץ!

ומסביב לכחול?

(וזה מאוד מאוד מוזר מה שאת אומרת, נסי לעשות את התרגיל עוד כמה פעמים, אולי תמצמצי ותנסי לראות את ההקרנה של העיניים שלך על קיר לבן או משהו...)

הומממ...

הכל עניין של הגדרות צבעים אני משער... הצבע של ההילה סביב האדום הוא כצבע העיגול הימני, כשרואים אותו בצורה של הילה קל מאוד לטעות ולחשוב שזה ירוק (כי זה מעין תכלת טורקיזי שכזה) מה שאני מציע לך לנסות לעשות, זה למצמץ ולהסתכל על קיר לבן, אז תראי רק הילה בלי העיגול ותוכלי לבחון את הצבע בצורה מוצלחת יותר...

SMOLANIT1

New member
אלון...

נמאס לי להתווכח איתך, בוא נעשה הסכם שלום! אם באמת אני טועה ואלה לא הצבעים המשלימים אני לא רוצה לדעת מה הציון שלי בבגרות בעיצוב... תמיד היה נראה לי שאת ההילות פשוט רואים בגוון בהיר יותר, ולכן במקום אדום רואים הילה ורודה. מה שאתה בעצם אומר זה שהמורה שלי לעיצוב הטעתה אותי? ושאלה נוספת: האם למדת עיצוב?

פתרון לסכסוך

המוחות של בני האדם, ובכללם התפיסה הויזואלית, נשלטים ע"י אנטנות סלולאריות. זה המקור לאי האחידות בדעותיכם (ולכל דבר שקשור בבני אדם). עמכם הסליחה.

תירגעי... ../images/Emo13.gif

המורה שלך לא הטעתה אותך, היא בסה"כ לימדה אותך את מה שדורשים בעיצוב! העניין הוא כזה, בעזרת שלושה צבעים אפשר "לרמות" את העיניים שלנו ולהרכיב את כל הצבעים האפשריים, ואז נוצרת הטבלת צבעים שאת דיברת עליה, כולל הצבעים המשלימים... עכשיו הדבר הזה בהחלט יראה נוח יותר לעיניים אנושיות, אבל אם רוצים ליצור השלמה אמיתית אל לנו להסתפק ב"לרמות" את העיניים. ואז עוברים לשבעה צבעי יסוד, ונוצרת הטבלה שאני דיברתי עליה. מבחינת עיצוב את צדקת. מבחינת פיסיקה אני צדקתי... (ולא לא למדתי עיצוב...
)

SMOLANIT1

New member
סבבה../images/Emo13.gif

רק לא לשכוח שהויכוח החל בנושא הצבעים בסטיקר,ובשביל ליצור סטיקר צריכים לדעת עיצוב ולא פיזיקה!

מספיק לדעת אחד מהם בצורה טובה...

ייתכן שבעיצוב מלמדים אותך על זוגות מסויימים של צבעים, ואלו פותחו כניראה מההיגיון של טבלת הצבעים שהצגת. אבל טבלת הצבעים הזאת היא שגויה, היא מתאימה כאשר מציגים דברים בטלוויזיה, או כל מסך אחד בעל שפורפרת של שלושה צבעים. במציאות כאשר ישנם שבעה צבעים, רצוי להתשמש בטבלת הצבעים המשלימים שאני הצעתי. ואני אסיים בתסמכי על עצמך ולא על המורים שלך! מזל שאני לא לומד עיצוב, הייתי מבלה את כל השנה בלהתווכח עם המורה... (ובטח בבגרות הייתי כותב את התשובות שלי ולא של משרד החינוך...
)

SMOLANIT1

New member
אתה חייב תמיד

להגיד את המילה האחרונה??? ודרך אגב, כתבת את ההודעה הקודמת בשעה האהובה עליי...(22:22)

lionalx

New member
אולי די כבר?..

אני אגיד את המילה האחרונה. בואו נסכים שגם ירוק וגם כחול ילכו טוב עם אדום על הסטיקר. ואז נדון בשיקולים אחרים, כמו אסוציאציות של אותו צבע בעיני הציבור [סוציאולוגיה/פסיכולוגיה], עלויות הדפסה [כלכלה], צבעי סטיקרים אחרים [שיווק] ועוד..

lionalx

New member
קבצים..

זיפ של קבצי PPT [של פואר-פוינט] וגופנים בהם השתמשתי.. תהנו.. אוף! הדבר הזה לא נותן להעלות זיפים.. טוב, זאת לא תמונה! תשנו את הסיומת ל- ZIP ותפתחו את החבילה בעזרת תוכנה מתאימה..

lionalx

New member
אהה..

לא נראה שתצילחו לשמור את הקובץ המחשב שלכם.. מי שבאמת רוצה יבקש ממני בדואל/איציק..

תעשו את הדבר הבא...

תלחצו על הקישור המצורף עם המקש הימני, ותלחצו save target as... ותשמרו את הקובץ כ zip

croovy

New member
אתה צריך לעבור שם קצת על פיסוק

ועל דברים קטנים כמו- במקום פינוי כתבת פינו וכו´.

הגינגי

New member
לא נמאס לכם?????

קודם כל אני מברך אותך על היוזמה אבל נו באמת? לא נמאס להאשים את התנחלויות בכל מגרעה בחברה הישראלית? גם אני שמאלני וגם אני רוצה לפנות את ההתנחלויות אבל נמאס לי לשקר כל היום או לפחות לסלף את האמת על מנת להשיג את המטרה שלי. אתה כותב בפלייר שההתנחלויות הן הגורם העיקרי למצב הכלכלי הרעוע. כבר ידוע לכולם שההתנחלויות הן גורם מינורי במצב הכלכלי ובכלל כל השימוש בתירוץ הזה של הכיבוש על ידי פוליטיקאים לא אחראיים על מנת להסביר את כשלונם בהתמודדות עם המצב הכלכלי הוא פסול. ההתנחלויות הן פסולות מסיבות אחרות וברוך השם יש רבות כאלה, אותו דבר חל לגבי הכיבוש והאינטיפאדה. אני לא אחלק ואני אמליץ לכל מי שאני מכיר לא לחלק פלייר שכזה.

אז ככה...

לאחר שהשתכנעתי שלא הייתה ברירה אלא לשנות את סיסמת המסע, הנה אני מציע סטיקר משלי עם סיסמה מקורית. אשרשר גם מנשר שניסחתי על בסיס סטיקר זה.

בעעעע!

הקובץ של המנשר גדול מדיי... חוו בינתיים דעה על הסטיקר/על הסיסמה. תודה רבה, בהצלחה לכולנו, מאור.

א.א.אפל

New member
אחלה סיסמה!

סיסמה מעולה שיכולה לאפשר לנו לפעול במגוון נושאים כמו הסיסמה הקודמת... מעבר לכך, היא גם מתאימה לסיים איתה פליירים שנגזרים ממגילת העצמאות כמו שתיכננו. כל הכבוד! לגבי העיצוב: -מה פשר הסיסמאות למעלה? לדעתי אפשר להוריד אותן. כך גם נחסוך צבע. ואם כבר, אז "לסיים" ולא "להפסיק את הכיבוש"... לדעתי למילה "לסיים" יש קונוטציה חיובית יותר, כאילו זה דבר מתוכנן ומחושב מתוך תהליך ולא "להפסיק" כמו הפסקת חשמל. -לא יודע באיזו צורה בדיוק, אבל לדעתי יש להגדיל בהרבה את הסיסמה העיקרית כך שהיא תהיה בולטת. אפשר להוסיף גם מסגרת שחורה דקה ל "למדינת ישראל אחרת" מה שיבליט אותה.

lionalx

New member
סיסמא טובה, הצעת עיצוב שלי

גם את הסיסמא הזאת אהבתי.. לדעתי חייב להשאיר/להוסיף פס כלשהו שיתן רמז למה בדיוק אנחנו מתכוונים לעשות באחרת. אני כתבתי בפס שורה של מילים/מושגים [שליליים או חיוביים]. באופן כללי לדעתי ללכת על דרך החיוב יותר נכון. יש גרסה עם רקע לבן ורקע כחול. עם כחול לדעתי פחות יפה, אבל על רקע לבן מזכיר מידי סטיקרים אחרים. לשיפוטכם:

למעלה