מקפיץ!

smiling moon

New member
צריך לשנות את הסיסמא למסע../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

הסיסמא- דמוקרטיה שיוויון שלום ,להתחיל להגשים את החולם, נפסלה על ידי מרצ משתי סיבות עיקריות: 1. היא לא מזדהה לגמרי עם השמאל 2. זו לא קריאה של הנוער אין מה להתווכח לא קיבלו את הסיסמא וזהו! עכשיו אנחנו צריכם ממש מהר לעבוד על סימסאות חדשות+ עיצובים!!!!!!! אז הצעות חדשות לפלריגים, סטיקרים, מנשרים נא לפרסם כאן והפורום יקבע את הסיסמא החדשה של המסע ( אל תשכחו את הנקודות שהועלו במזכירות). אנשים מהר אין הרבה זמן- עד יום שני צריך להיות סיסמא+ עיצובים. יאללה לעבודה תהנו- סתיו

שיאבן

New member
אני מסכים../images/Emo163.gif../images/Emo175.gif

זו לא הייתה ססמא של תנועת נוער. אבל....כבר צצים רעיונות חשבתי על שרון בלון חלון- בסטיקר הזה כבר היינו או משהו פחות יצירתי אני חושב שצריך לשחק עם הססמא הישנה והטובה של לצאת מהשטחים לשלום או להפרד מהשטחים לשלום או לצאת לשלום מהשטחים או משהו בסגנון מצורף נסיון ראשון לא משהו אבל זה מה יש.... בהצלחה שיאבן "ריח אבק בשערך, אפלולית מבטך, בצילו של יום קיץ" (יזהר גאון)

smiling moon

New member
מי יתן ויהיו עוד נסיונות רבים....

כל רעיון מגוחך שאתם חושבים אליו אנא זרקו.... שי- אם אנחנו משתמשים בסיסמא הזו אנחנו עוד פעם נשארים רק מסביב העניין המדיני, שזה נוגד את החלטת המזכירות וגם יהוה בעיה למסע שהוא ברובו מתמקד בפער חברתיוזכויות אדם. המשך יצירתיות מהנה סתיו

לא הבנתי

מה רע? מה לא מזדהה לחלוטין עם השמאל? דמוקרטיה? שיוויון? שלום? האם אנחנו רוצים להזדהות עם כל השמאל? למה זה חשוב? ומה זאת אומרת זו לא קריאה של הנוער? אני קורא את זה שנים.

smiling moon

New member
אני גם לא מסכימה...

לא התלהבתי מהסיסמא, אבל אני חושבת שהיא נתנה לנו אפשריות רחובות מאוד שבהם נוכל לפעול. אין ברירה לצערי הרב אנחנו לא יכולים לעשות כולם חוץ מלמצוא סיסמא חדשה. תייחכו סתיו

smiling moon

New member
תזכורת!!!!!!!!!!!!

יש 500 בלנקים שיכולים להיות מודפסים ב4 צבעים שונים לשימושנו הארוך טווח- אז בבקשה סיסמאות של אעולות על יותר מ-4 מילים ואפשר להשתמש בהם לטווח הארוך. תנצלו את ההזדמנות היא לא תחזור!!! סתיו- שעדיין לא רואה סיסמאות חדשות

א.א.אפל

New member
אני אנסה להסביר.

הכוונה ב"לא מזוהה עם השמאל" הוא שכשאתה קורא את הסיסמה אתה לא משייך אותה אוטומטית לשמאל. אין שום בעיה במסר מתון, אין שום בעיה במסר שהוא (על פניו) לא נוגע בנושא המדיני. הכוונה ב"לא קריאה של הנוער" היא לא מהבחינה האידיאולוגית, אלא מהבחינה הפרקטית. לדוגמה, סיסמה כמו "לא נמות מחוסר יש"ע" "לא רוצים למות במלחמה הבאה" [באסה] "אחי, הכיבוש הזה דופק אותך" לא היו נכללות בקטגוריה של "לא קריאה של נוער.

שיאבן

New member
על דובים ירוקים וחיות אחרות../images/Emo163.gif../images/Emo175.gif

הופה....איזה כותרת מושכת. אבל...לא דובים ולא בננה, יש רק ססמאות למסע. אפשר לשחק עם "משנים סדר עדיפויות" להוסיף משהו לפני זה אחרי זה ססמא משתנה מה שתרצו הנה כמה רעיונות עיצוביים וססמתיים וצוות מסע, אם לא יהיה שרים שלום אני אתאכזב. (אפשר לעשות ערב שירי מחאה ואפילו להביא אומן, לא את שרהל´ה שרון המבריזה אבל אני בטוח שיפה ירקוני תבוא, או איזה שמאלן אחר...יזהר יזהר יזהר נגיד.) קיץ שמח

smiling moon

New member
בקשר לאומן-

שי יקירי, אני אשמח לראות אותך עושה חיקויים של כל הזמרים האהובים עליך, בערב כשרונות של נוער מרצ. אם מישהו זוכר את השירשור הקודם שלי, אני עדיין צריכה עזרה בקשר להפניג בבאר שבע. המוןןןןןןןן בהצלחה למי שעושה בגרות מחר. תהנו

kennycandoit

New member
חבל ביותר...

לא רק שאני מסכים עם הסיסמא גם היה לי עיצוב שלדתי הוא טוב, ועכשיו אין לי סיכוי לעשות עיצוב חדש כי המחשב שלי מקולקל...

א.א.אפל

New member
דחוף לרגל עיצוב סיסמה!

ניסיתי לעצב סטיקר... אבל הוורד שלי גבר עליי ולכן אפנה אליכם בבקשה לעצב את הסיסמה הבאה: גרסה 1: עוצרים את המלחמה- מדברים על צדק גרסה 2: לעצור את המלחמה- לדבר על צדק אני חשבתי על עיצוב כך שהסיסמאות יצרו מבנה דמוי פירמידה, כלומר "... את המלחמה" למעלה במרכז, ו"... על צדק" למטה ברחב, גדול ובולט יותר. בהצלחה!

kennycandoit

New member
../images/Emo7.gif המחשב שלי נפל...

ואני לא יכול לעצב סיסמא. אני לא כותב מהמחשב שלי... אבל אתה יכול לקחת את העיצוב שלי כבסיס

kennycandoit

New member
אוקי, בכל זאת עשיתי עיצוב

אבל על מחשב אחר, אז צריך להוסיף את הלוגו של נוער מרצ כי אין לי אותו על המחשב הזה...

kennycandoit

New member
תיקונים... תיקונים... תיקונים...

תוקן. אני בכל זאת חושב שהעיצוב שלי לסיסמא הקודמת היה הרבה יותר טוב....

א.א.אפל

New member
הרעיון של דגל ישראל נפסל...

ע"י הצוות האסטרטגי של מרצ. אל הצוות הובאו גם העיצובים שלכם, והם התייחסו לעיצוב עם דגל ישראל ופסלו אותו- אל תשכח שגם סניף כפר-קרע (ואני מקווה שגם סניפים דו"לים וערביים חדשים שיקומו) יצטרכו לחלק אותו, ואל תשכח שאחת מהפעילויות הגדולות (מבחינת שעות הגדולה ביותר) שלנו במסע היא חיבור הכפר הבדואי "אבו-כאף" שלא מוכר ע"י ישראל לרשת המים, ואני לא חושב שסטיקר עם דגל ישראל עליו יהיה אטרקטיבי בשבילם. בנוסף לכך, חלק נכבד מפעילי נוער מרצ אינם ציוניים ולא ירצו לחלק סטיקר שעליו יש דגל ישראל. אמנם התנועה ורוב פעיליה הם ציוניים, אך בכל זאת, לא צריך להוציא שום שד משום בקבוק. לדעתי עיצוב נטול דגל-ישראל יהיה טוב יותר, וכפשרה אשמח שהסטיקר יהיה בצבעים כחול-לבן שירמוז על תמיכתנו במדינת ישראל, ועל כך שאנחנו רואים את טובת המדינה ותושביה במקום הראשון. הייתי רוצה לשמוע מה דעתך. סתם היה לי חשוב להבהיר את זה- רציתי גם לכתוב את זה על העיצוב שלך של הסיסמה הקודמת. תודה רבה על העזרה! מגיע לך כל הכבוד על זה שהיית ראשון לעזור.

kennycandoit

New member
ועכשיו תגובה לאוריה...

) להזכירך, ערביי ישראל הם אזרחי מדינה שזהו דגלה, ומתישהו הם יצטרכו להשלים עם העובדה הזאת. הם לא חייבים להזדהות איתו, אבל זוהי עובדה מוגמרת. דגל ישראל שעל הסטיקר בא לבטא את המדינה בה הם חיים ולה הם אזרחים. הוא אינו בא לבטא בהכרח את היהדות של המדינה אלא את עצם קיומה של המדינה לצד מדינה פלסטינית.
) אנו צריכים להחליט מי קהל היעד שלנו. לפי דעתי קהל היעד שלנו צריך להיות גם שמאל מתון ומרכז (כל האפשרות הזאת עם הקונצנזוס, אין לי כח לכתוב אותה...) וגם ימין קיצוני בכדי להזכיר לו שאנחנו לא רוצים לחסל את מדינת ישראל.
) להזכירך, מפלגת מרצ היא מפלגה ציונית. מכאן נגזר שגם נוער מרצ צריך להיות ציוני. לא תתכן מפלגה עם תנועת נוער אנטי-ציונית. אני לא אומר לגרש מהתנועה את כל האנטי-ציוניים, אבל הם לבסוף יצטרכו להשלים עם העובדה הזאת, או להבחר לח"כ שישנה את אופי המפלגה (אבל אז היא תאבד יותר ממחצית קולותיה). מקווה שהבנו אחד את השני, אם לא תגיד לי ואני אנסח יותר טוב... יובל.

lionalx

New member
אנחנו צריכים לחשוב על עצמינו!..

קודם כל לא לשים דגל על הסטיקר לא אומר אנטי-ציונות! הרי הרוב המוחלט לא ידע בכלל שהדבר נשקל ונדחה מסיבות אלו ואלו. חוסר דגל ישראל על הסטיקר גם לא ישדר אנטי-ציונות! אבל אנחנו צריכים לחשוב על התנועה ופעיליה. נכון, היא מוגדרת כציונית, אבל חלק מהאנשים שמפעילים אותה לא מגדירים את עצמם ככאלה. כשמוציאים חומרים לפעילות שטח צריך לזכור מי הם הפעילים ולנסות להפתחית למינימום האפשרי את התופעה שפעיל מסויים לא השתתף בפעילות שטח כי יש לו בעיה עם החומר המחולק. לכן לדעתי הדבר הטוב ביותר הוא לא לשים את הדגל, אבל כן להשתמש בצבע כחול על רקע לבן. מצד אחד זה יתן "תחושה" של דגל, ומצד שני זה יפנה למחנה הרחב ביותר בתנועה.

למעלה