גחלילית זוהרת
New member
מקלות../images/Emo88.gif
כמה סוגי מקלות אתם מכירים? למי שלא יודע יש סוגים שונים למשל: מקלות תופים שהם מקלות המשמשים לתיפוף. המקלות עשויים על פי רוב מעץ, יש מקלות אכילה, הידועים גם כצ'ופסטיקס הם שני מקלות ארוכים אותם נהוג להשעין על האצבעות על מנת לתפוס באמצעותם את האוכל. יש כמובן גם מקל פוגו (Pogo) (או קפוץ לי כמה שאני אוהבת את השם הזה נה נני נננה נה
) הוא צעצוע המשמש לקפיצה מעלה-מטה. הוא מורכב ממקל שבראשו ידית בצורת האות האנגלית T ומשטח דריכה בתחתיתו המחובר לקפיצים. מתחת לקפיץ ישנו כיסוי גומי. משחק חביב למי שאין לו מה לעשות בשעות הפנאי יש עוד כמה סוגים שונים ומשונים של מקלות אבל ה-מקל החשוב מכל הוא מקל ההליכה זה שאמור לתמוך ולעזור במקרים כאלה ואחרים
והפולנייה שלי לא עלינו קבלה את ההוראה להשתמש באחד שכזה טפיי מה אגיד לכם זה שילוב קטלני להפקיד בידי פולנייה מקל ועוד מקל הליכה יה בה יהה היא מחזיקה בו כמו דגל, מנופפת בו כל הזמן בגועל רב
ומנסה למצוא ראשים לחבוט בהם. אם עד עכשיו החלק המאיים שלה היה הפה עכשיו התווסף לו המקל טפייי
ולא משנה שהציעו לה מקל פרחוני או מצויר, מקושט או מתקפל היא שמעה את המילה מ ק ל וקרב האגרוף התחיל. לא מוכנה להחזיק בו, מסתכלת עליו בעיניים חשדניות ומאיימות כאילו מנסה להגיד לו נראה מי יותר חזק. שום שכנוע לא מועיל. מה לא הבטחתי לה, הבטחתי שבחגים אלך לבית כנסת עם חצאית ולא עם מכנסיים, הבטחתי לקנות רק חולצות שיראו מה שצריך,
הבטחתי להביא רכילות על הבן של ברוניה שהתגרש רק עכשיו, הבטחתי לעשות קניות אצל הבן של גרישה,
אפילו הסכמתי לשכב על הרצפה ולהעמיד פני מתעלפת ושהיא תוכל לקרוא בקול בהיר וענוג רופא רופא רווק רווק,
מה לא הבטחתי, חוץ מלהביא את הירח ולהושיב אותו באמצע המטבח עם מקל ביד עשיתי הכל – וכלום ! הפולנייה שלי מוכנה רק להרים את בן הבלייעל אל על לנפנף בו כאילו הוא שרביט, לחבוט בכל אף מזדמן שעובר בסביבה ולזרוק אותו לקצה החדר. לא קל להזדקן ובטח שלא לפולנייה (להזכירכם שהיא בכלל ליטאית גאה) שלי שהמראה החיצוני חשוב לה יותר מכל דבר אחר ואם מישהי מהחברות תגיד משהו או שהיא תחשוב שמישהי אמרה משהו על המקל היא יכולה להוריד לה סנוקרת שלא תבייש שום תגרנית בשוק ככה הפולניה שלי ואני מעבירות את הימים האחרונים בקרב מקלות אינדיאני עתיק אני מחזיקה בו ומלטפת אותו אפילו מדברת אליו, היא מסתכלת עלי במבט זעום כאילו אני זקוקה לטיפול וצועקת ששום מקל לא יתחבר אליה בשום פנים ואופן. היא לא תיתן לסוניה את ההנאה לראות אותה מדדה עם מקל (שסוניה לידיעה כללית בקושי רואה את קצה אפה) כרגע נגמרו לי הרעיונות איך לגרום לה להתחבר למקל הזה, למרות שקשרתי לו לקצה בלון, עשיתי לו פרצוף מחייך וקשרתי לו סרטים צבעוניים, הוא עומד מבויש ומיותם בפינה והם נועצים עיניים קשות זה בזו ואולי זה בכלל סימן להתחלה של ידידות מופלאה?? ימים יגידו.
רק טוב!!!
כמה סוגי מקלות אתם מכירים? למי שלא יודע יש סוגים שונים למשל: מקלות תופים שהם מקלות המשמשים לתיפוף. המקלות עשויים על פי רוב מעץ, יש מקלות אכילה, הידועים גם כצ'ופסטיקס הם שני מקלות ארוכים אותם נהוג להשעין על האצבעות על מנת לתפוס באמצעותם את האוכל. יש כמובן גם מקל פוגו (Pogo) (או קפוץ לי כמה שאני אוהבת את השם הזה נה נני נננה נה