מקלות

מקלות../images/Emo88.gif

כמה סוגי מקלות אתם מכירים? למי שלא יודע יש סוגים שונים למשל: מקלות תופים שהם מקלות המשמשים לתיפוף. המקלות עשויים על פי רוב מעץ, יש מקלות אכילה, הידועים גם כצ'ופסטיקס הם שני מקלות ארוכים אותם נהוג להשעין על האצבעות על מנת לתפוס באמצעותם את האוכל. יש כמובן גם מקל פוגו (Pogo) (או קפוץ לי כמה שאני אוהבת את השם הזה נה נני נננה נה
) הוא צעצוע המשמש לקפיצה מעלה-מטה. הוא מורכב ממקל שבראשו ידית בצורת האות האנגלית T ומשטח דריכה בתחתיתו המחובר לקפיצים. מתחת לקפיץ ישנו כיסוי גומי. משחק חביב למי שאין לו מה לעשות בשעות הפנאי יש עוד כמה סוגים שונים ומשונים של מקלות אבל ה-מקל החשוב מכל הוא מקל ההליכה זה שאמור לתמוך ולעזור במקרים כאלה ואחרים
והפולנייה שלי לא עלינו קבלה את ההוראה להשתמש באחד שכזה טפיי מה אגיד לכם זה שילוב קטלני להפקיד בידי פולנייה מקל ועוד מקל הליכה יה בה יהה היא מחזיקה בו כמו דגל, מנופפת בו כל הזמן בגועל רב
ומנסה למצוא ראשים לחבוט בהם. אם עד עכשיו החלק המאיים שלה היה הפה עכשיו התווסף לו המקל טפייי
ולא משנה שהציעו לה מקל פרחוני או מצויר, מקושט או מתקפל היא שמעה את המילה מ ק ל וקרב האגרוף התחיל. לא מוכנה להחזיק בו, מסתכלת עליו בעיניים חשדניות ומאיימות כאילו מנסה להגיד לו נראה מי יותר חזק. שום שכנוע לא מועיל. מה לא הבטחתי לה, הבטחתי שבחגים אלך לבית כנסת עם חצאית ולא עם מכנסיים, הבטחתי לקנות רק חולצות שיראו מה שצריך,
הבטחתי להביא רכילות על הבן של ברוניה שהתגרש רק עכשיו, הבטחתי לעשות קניות אצל הבן של גרישה,
אפילו הסכמתי לשכב על הרצפה ולהעמיד פני מתעלפת ושהיא תוכל לקרוא בקול בהיר וענוג רופא רופא רווק רווק,
מה לא הבטחתי, חוץ מלהביא את הירח ולהושיב אותו באמצע המטבח עם מקל ביד עשיתי הכל – וכלום ! הפולנייה שלי מוכנה רק להרים את בן הבלייעל אל על לנפנף בו כאילו הוא שרביט, לחבוט בכל אף מזדמן שעובר בסביבה ולזרוק אותו לקצה החדר. לא קל להזדקן ובטח שלא לפולנייה (להזכירכם שהיא בכלל ליטאית גאה) שלי שהמראה החיצוני חשוב לה יותר מכל דבר אחר ואם מישהי מהחברות תגיד משהו או שהיא תחשוב שמישהי אמרה משהו על המקל היא יכולה להוריד לה סנוקרת שלא תבייש שום תגרנית בשוק ככה הפולניה שלי ואני מעבירות את הימים האחרונים בקרב מקלות אינדיאני עתיק אני מחזיקה בו ומלטפת אותו אפילו מדברת אליו, היא מסתכלת עלי במבט זעום כאילו אני זקוקה לטיפול וצועקת ששום מקל לא יתחבר אליה בשום פנים ואופן. היא לא תיתן לסוניה את ההנאה לראות אותה מדדה עם מקל (שסוניה לידיעה כללית בקושי רואה את קצה אפה) כרגע נגמרו לי הרעיונות איך לגרום לה להתחבר למקל הזה, למרות שקשרתי לו לקצה בלון, עשיתי לו פרצוף מחייך וקשרתי לו סרטים צבעוניים, הוא עומד מבויש ומיותם בפינה והם נועצים עיניים קשות זה בזו ואולי זה בכלל סימן להתחלה של ידידות מופלאה?? ימים יגידו.
רק טוב!!!

ניקו 45

New member
שורש הבעיה טמון ../images/Emo88.gif (אייקון של מקל הליכה)

בגישה השלילית שאמך שתחיה מפתחת אל מקל ההליכה . אך טרם אפנה תשומת לבך אל המישור הפוזוטיבי (יעני חיובי) של הנושא אבחר בלהתחיל בסיפור קצר ומבדח : "אדם אחד הלך ביער ובידיו מקל הליכה. לפתע הופיע מולו דב גריזלי מאיים. הטייל נבהל ובבהלתו, כיוון את מקל ההליכה כלפי הדוב. לפתע..נשמעה יריה והדוב נפל ומת". משתאה הזקן ואומר: "איך זה יכול להיות? בטח מישהו דפק יריה מהצד". אה....אומר לו הרופא ..עכשיו כנראה הבנת מאיפה ההריון של אשתך!" (לקח לי מעל 40 דקות למצוא את הסיפור הנ"ל טפייייייי ) ובכן זוהרת : בצער נגזר על אמך להעזר במקל הליכה . ואת בחוסר כישרון מוכח לא הצלחת לחבר בינהם לטוב זולת ניתוב השימוש במקל לאפיק אלים ושלילי .(אשר במצבים ובמקרים מסויימים טוב וראוי להשתמש במקל ... ככלי הלקאה ) על כן הצעתי המעשית לי אלייך : שלב א. השיגי גם את מקל שכזה ויחד עם רכישת כמה כדורים כדוגמת טניס במחיר של : 4.99 ש"ח ליחידה . תרדי יחד עם אמך אל הדשא המסויים ההוא אשר כל חברותיה נוהגים להתכנס שם . כל אחת מכן נוטלת את המקל שלה , הופכת אותו כאשר ה- T מופנה מטה ומתחילות לשחק במסירות אחת עם השניה . שלב ב. נועצות במרכז הדשא מקל/יתד/דגל אשר נראה למרחוק ומתחילות בתחרות : מי פוגעת ראשונה בדגל עם הכדור . (באם תדאגי שאחיינייך יהיו בסביבה בטוחני שצהלת שחוקן/ם יעצים את קינאת הבז'ז'ניות היושבות משתאות על הספסל ) שלב ג. לאחר שגרמנו לקינאתן של הפולניות הקשישות ולסקרנותן את מכריזה על תחרות שכונתית במשחק הנ"ל ללא הגבלת גיל , מין ועדה . שלב ד. כאן המקום לשדרג את המשחק ולהפוך אותו למיני גולף . כאשר חופרים גומא קטנה בדשא , נועצים דיגלון קטן בסמוך אליו ע"מ שיראה מרחוק מיקומה של הגומא . ו... עוברים לשחק גולף . שלב ה. והאחרון הכרזה על תחרות גולף בפארק הירקון של ... מקלות הליכה הפוכות . ואני רוצה לראות איזו קשישה פולניה לא תדחף להירשם לתחרות . אהההה ? עצם הידיעה והמחשבה שאמך בראש התחרות והן ... חברותיה הפולניות נשארות גלמודות על הספסל יקצר את תוחלת החיים שלהן מרוב קינאה וסקרנות . כמובן שרחש שמועות ולחשושים יעצים את הכתוב לעי"ל . כמה מילים אודות אילוץ : לעיתים במהלך חיינו נכפה עלינו אילוץ כזה או אחר אשר מאוד לא נעים ונוח לנו איתו . אין טעם ומיותר להדחיק ולהתנגד ל"אילוץ" אלה פשוט להפנים ולמנף את האילוץ אל אפיקים חיוביים . בברכת עשייה ברוכה וחיובית .

פולנייה

תגיד לי ניקולה ידידי אתה מכיר פולניות עם גישות חיוביות לחיים? תמצא לי אחת אתה מקבל סוף שבוע על הערסל
אבל אהבתי מאאאאאאד את ההצעות שלך וקראתי לה אותן אחת לאחת אני חייבת לציין שהצלחתי / הצלחת להוציא חיוך מזווית פיה והיא אמרה כשהיא מרימה את המקל "אני אראה את הבחור הצעיר אני אלמד אותו פרק בהליכות ונימוסין, למי הוא חושב שהוא קורא קשישה?" חחחחחחחחחחח רק טוב!!!

optimi10

New member
זוהרת .. אני מכיר פולניה כזו

מספרת לי כל הזמן על הבעל החמוד שלה כמה שהחיים יפים וכמה יפות החברות שלה .. רק פיספסתי את המשפט הראשון "כשיגיע המשיח הב----- " משיחחחחחחחחחחחחח !!!!!!!!!! זה בטח איזה שווצא חייא שמגיע עם חמור לבן מסריח מחרבן בכל מקום ווהשערות שלו מתפזרים בכל מקום ..

ניקו 45

New member
וואלק עכשיו כשאת מדברת על זה זוהרת../images/Emo4.gif

מגרד בקודקודי , מחטט בזכרוני ... ואת בהחלט צודקת !!! איך לא חשבתי על זה קודם אההההה ? אין בנמצא פולניה עם חשיבה חיובית (ואני יכול להעיד ממקור ראשון)

ש ר ה לה

New member
איך יתכן שאתה מעיד ממקור ראשון אם הצהרת כאן ב

אם הצהרת כאן בגלוי שאימך היא רומניה???
החינוך שלי תמיד חינך "לציונות, סוציאליזם ואחוות עמים", לכן מאבקיי העדות פה מעט מעיקים עלי. כי אני אדם אופטימי מטבעי ותמיד עם חשיבה חיובית!!!! כן...!!! גם אבי וגם אימי האל ישמור נפשותיהם לעד, הם ילידי פולין. לצערי הגדול, נסיון של שנתיים לשכנות עם מרכז קליטה של הפאלשמורה, גרם לי להבין סוף סוף שיותר אינני מתנהגת בסלחנות כלפי מי שהפך את ביתי וקיבוצי ורכושי הפרטי להפקר. שהכל מותר.. (כולל הרס של כל מבנה ציבורי ומגרשי משחקים בשיטתיות וביסודיות. כשרק הגיעו לכאן האטיופים, חיבבתי ואפילו אהבתי אותם. לצערי- לא עוד!

paloma blanca

New member
האמת אין לי הרבה רעיונות ...../images/Emo4.gif

אולי תאמרי לה שזה ריצ'רד גיר שעושה איתה אווגז'ה (שולבי יד) בדרך לכל מקום ?
בהצלחה. זה מה שנקרא "צער גידול הורים"

../images/Emo13.gifפלומה, ריצ'ררד גיר גם

רוקד אותה,,, לא יודעת מה איתכן
אבל למה למה לא אני בזרועותיו?

חחח גחלולהה../images/Emo140.gif

אין לי הצעות מועילות (קטונתי) אולי צריך לאמץ את הצעותיו של ניקו ולהתחיל להתאמן כבר מעכשיו
אפילו על מקל הליכה גחלולה הצלחת לכתוב בהומור ולהצחיק שב"ש

עלווה

New member
זוהרת אנליודעת...לא עולה לי שום רעיון גאוני

אולי, אולי....תעלי את הרעיון שרקדניות בטן רוקדות עם מקל וזה עוזר להן לנענע....

עלוולההה

ואללה רעיון לא רע! ביום ראשון אני הולכת לקנות לה חצאית עם פייטים וחזייה נוצצת ואם אני אקבל מקל בראש את תחליפי אותי בלימוד צעדי הריקוד
רק טוב!!!

צילוש43

New member
זוהרת עדיין לא למדת???

שאין להתווכח עם פולניה???
הרי זה ידוע, כמה שתשדלי יותר... כמה שתפצירי יותר... כמה שתתחנני יותר... וכמה שתעשעי יותר... כך היא תרצה יותר ויותר
כך למדתי זאת מאימי, וכל המסכת שאת עוברת היום עברתי היי אז...
כך שלמדתי, "שבהפוכה" הכל עובד...ומיד
הפסקתי לשדל, לבקש ולהתחנן. הפסקתי להציג הצגות וקישוטים לרוב... פשוט ישבתי לידה, וכל קימה וקימה לקחתי את ידה למשענת בידי. בחיי שזה עזר
כך מישקה לא יכל לקרוץ לה ללא שארגיש... כך בזיזיניה לא יכלה לרכל עלי ללא ידיעתי... עד שיום אחד גירשה אותי במקלה הצמודה...רק שאסתלק מכבר מעל ידה
ולרכל תחזור בשמחה ועוד על ביתה
היום אפילו הליכון לא מרתיעה משום מה... קופצת היא עם חברותיה לכל סקירה של ביתי קפה בסביבה
אז הינה לך תשובה, כבת של.... מנסיון שכבר נעשה, ולך האחל רק בהצלחה וחיבוק מלא לנשמה
חלומות פז

למדתי פשוט שוכחת

כל הזמן
הגיל עושה את שלו
תודה על המילים
את בהחלט צודקת ראיתי זאת אתמול כשבא הפיזיוטרפיסט עלם צעיר חתיך לא קטן, שמתי לב איך היא רצתה מייד לשים ליפסטיק לסרק את השיער ופתאום אני יכולה ללכת לשבת קצת במטבח חחחחחח ואיי הפולניות האלה זן מיוחד במינו
רק טוב!!!

ניקו 45

New member
אני חושב צילוש'ה וזוהרת ../images/Emo98.gif

שיש פה נושא ראוי לכתיבת ספר : כשפוליה אומרת כן או לחילופין : האמא הפולניה שלי איזה מזל שאמי רומניה

ספר????????

תגיד לי ניקולהההה החום השפיע עליך?? הלחות אולי??
על איזה ספר מכל הספרים שכבר כתבתי אתה מדבר? אתה רוצה שנדבר על הכרך הראשון? או על ה-976 בו דווקא יש כמה נקודות ממש חשובות ומורכבות נה נני ננננה ננני נה
היום למשל ישבנו בגינה אני חייבת לציין שהייתה טיפת בריזה, אז שמנו ליפסטיק לבשנו חולצה יפה שמנו בושם וירדנו למטה
ישבנו על הספסל, אני כדי שלא יהיה משעמם לי הבאתי בקבוק שעושה בועות סבון ואייי אל תשאל איך הפולניה הגיבה "תכניסי את זה מייד פנימה מה יגידו השכנית שירדת מהפסים" מבקשת להזכיר שאף פעם לא הייתי עליהם
ואני בשלי כמובן כל כך אוהבת להפריח בלונים צבעוניים לאוויר והיא מסתכלת עלי במבט של צער עמוק ואחר כך על המקל בשנאה תהומית עד שיורד השכן מלמעלה עם הכלב מייד המקל נדחף לידי כשהיא מסננת שיחשבו שאת צרכה אותו (לך תבין את הפולנייה) והשכן כמובן רואה הכל ומסתכל עלי ושואל את בסדר? אני עונה: פחות או יותר אתה יודע מקל וזה השכן: לא נורא דווקא יפה לך סקסי כזה עושה רושם מלכותי (צדקת פורפורינקה על ההשוואה למלכת אנגליה
) הפולניה שלי בלי להניד ריס חוטפת את המקל ואומרת הוא שלי היא רק רצתה לנסות אותו (מצביעה עלי) אמרתי לכם פעם שאני מתה על הפולניה שלי??!
נו מה יש להוסיף אני עפה לי עם הבלונים לשחק קצת
רק טוב!!!

optimi10

New member
../images/Emo6.gif זוהרת ..

למקל הזה יש עוד תכונות ? כמו שליחת SMS ? או מצלמה כמו בדור שלישי ? למה אני רואה את הפולניה עומדת בתור לסופר ומקבלת שיחה מחברה והמקל נמצא על מצב רוטט
ממממממממ ידעתי שאסור לי לכתוב אחרי אחת שתיים או שלוש כוסיות של משקה ... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

למעלה