מקלות

טליה1233

New member
גחלילית ואופטימוס ../images/Emo13.gif

העלתם לי חיוך ובת צחוק על הפנים
וגחלילית, ככה בסוד, סופסוף הבנתי את סיפורך (לא מבינים - לא מגיבים
)

טליה1233

New member
זהו!

כשלא מבינים ייחוס משפחתי (בת? אם?) הנכתב יוצר תעלומה ואי בהירות
ולגבי השיר הנפלא, מותק שולחת לך חיבוק חזק

אופטימי??../images/Emo2.gif

מקל רוטט?? ואיי על זה לא חשבתי אני מייד מעבירה לפולניה מה שאמרת חחחח אני בורחת לא אחראית
רק טוב!!!

צילוש43

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif אופטימי...

וייז זמיר.... פולניה במצב רוטט
באמת שתית כוסית אחת מיותרת
חחחחחחחחחחחחחחחח הרגת אותי
אולי???....

optimi10

New member
צילוש ../images/Emo24.gif ענק ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

ברק 188

New member
לי יש הקלות מהמקלות...

כן לפעמים קראות תקלות לפולנים עם מקלות אבל ההקלה שבחיי אלו הם מקלות הסנוקר שאני אוהב להכות בהם ולראות את הכדורים הצבעונים נכנסים לפי סדר המשחק הישר לחורים, זה עושה לי הקלה אי שם עמוק בנשימה...לכול אחד מאיתנו יש את מקל היעוד שלו לגביך גחלולה
שנולדת לאם פולנייה עם מקל אין בכך הקלה זאת עובדה וצריך להשלים אם זאת אבל לא ליפול למצב של שאננות... הצעה קיני לך קסדה ראש *** ושהיה בני הבכור בן 5/6 שנים בלבד אבי ז"ל שהיה כבר חולה והוא בן 57 שנים נפל ושבר את רגלו ונצטרך להשתמש במקל הליכה,יש הנכד ותכנן מקל שבסופו יש תוספת של מקל צר יותר שנכנס בקפיציות וכך סוגר מעגל חשמלי לפנס איתות שבקצה המקל לשעות החשכה שיראו ויזהרו על שסבו הנהגים אגב עד להיום מקל ההליכה שלו אצלי למשמרת מאז 1982 ולא רק המקל הארנק עם המסמכים וכרטיס הגרלת הפיס של אותו שבוע ,המשקפיים, ועוד,,, ועוד זהו מה שיש לי בראש ע המ'(ה)קלות הבלתי נשלטת של היקום ועוד דבר לי עליך גחלולה השיר שהבאת שחקת, אותה אהבתי אוהב ואוהב תמיד אותו -
ו וגם שאלה לי אליך גחלולה (איזה נודניק אני היום) השאלה בעצם מפונת גם לכול אחת ואחד מכם אלו עם התקוות אתם זוכרים שאימא באה הנה יפה וצעירה...

ברקלהההההה

ראשית אני רק מבקשת להזכיר שהפולניה שלי היא ליטאית גאה וזה עושה את כל ההבדל!
ולכן יש לי מגני בירכיים קסדת ראש שחפצ דנדש ומגיני כנפיים הכל נלקח בחשבון נה נני ננננה נה
אני ד.א. רוצה כבר זמן רב לקנות לי איזה מקל מיוחד שכזה שאני אוכל גם לעוף עליו כשהכנפיים יתעייפו גם אוכל להשתמש בו לעשות קסמים וכמובן כהגנה מפני בואשים
שמחה שאהבת את השיר שהבאתי, בעייני יש בו צדדים רבים ומגוונים לשומע. ואהבתי גם את השיר שלך
שיהיה שבוע טוב רק טוב!!!

ש ר ה לה

New member
ברקי לא נפתח לי הלינק../images/Emo7.gif אבל אני משערת ש.....

אני משערת שהתכוונת לשיר הזה.... הפעם כדי להרגיע פה את המאבקים שבין הפולנים, החונגרים, הרומנים, וכו...., בחרתי בשיר ישראלי אסלי שאומץ בכישרון רב ע'י זמרת צעירה שמתחרה ב'כוכב נולד' הבולגרי. היא סיימה במקום השלישי, אבל הביצוע שלה פשוט מדהים אפילו שפה ושם כמה מילים מתפספסות לה....אני מריאה לה..!!!!! סליחה שהאיכות לא משהו......

ברק 188

New member
גחלולה...כאות הוכרה והכרה על...

שאת גם אוהבת את (השיר) שלי הריני שולח אותך שוב להונגריה הקסומה הפעם לא לבודפשט די אין לך בתקופה הקרובה שם מה לחפש ולחדש. אני הייתי מציע לך סעי לכוון כהמלצה... BALATON והעיירות מסביב זאת אומרת גם לרדת דרומה כיוון PECS, KESZTHELY,HEVIZ יש שפע מקומות בילוי ... רק שתספיקי כי מספר ימים מועט לא מספיק בקושי ! הנה לך לדוגמא BALATONFURED תיהני, וכול מי שמסתכל גם בהנאה כי גם בשבילם זאת ההמלצה –להשת'100

למעלה