מקירים את ההרגשה?

BAVL FREE RIDEl

New member
מקירים את ההרגשה?

כרה לכם כבר שבשיחות עם חברים שברתם את הרוש איך לדבר בצורה שהם יבינו? כי תמיד אני מדבר רגיל [בשבילי זה קל!!] ומשטמש בביתויים שניראים לי מובנים ורגילים כאלה ופתהום אני קולט שלא מבינים מה אני רוצה ואם הם אמיצים הם שוהלים אותי מה הפירוש של המילים הקשות שאני מדבר איתם!!! וביננו חבר'ה אפשר לדבר רגיל!! קי נראה לי שגם אתם יכולים להבין תודה עוקל לי נורא לדבר איתם

PieOMy

New member
זה לא קרה עם חברים

כי רוב החברים שלי מחוננים (השאר זה חברים לכדורגל). זאת בעיה עם בנות שאני מכיר.

Musi© Gi®l

New member
../images/Emo15.gif לא כרה לי עף פהם ../images/Emo59.gif

קול החברים שלי הם הוקרי ערים וענשי השכולות אין לי חברים קסילים ועדיותים ועפילו אחברים שלי יודעים לחתוב בהיברית, למרות שהני לא קול קך.

HybridFiction

New member
מי למד טיפה יותר מידי לפסיכומטרי

וזה קצת עלה לו לראש? כשתוציא את ה500 וכמה הממוצע שלך, לא יהיה לך זמן לצחוק. אז תקע קינרס, ולך לישון.

Musi© Gi®l

New member
../images/Emo15.gif חח ../images/Emo59.gif

יש אנשים שקוראים ספרים ויודעים מילים כאלה באמת, בלי ללמוד לפסיכומטרי. את ה 500 אני כבר לא אוציא אף פעם, אני מקווה. < אפילו במבחן פתיחה של הקורס הוצאתי הרבה יותר> ממוצע ? יש לי הרבה זמן לצחוק בינתיים, וכן, בהחלט אני הולכת לישון, לילה טוב

BAVL FREE RIDEl

New member
ההה אני הבנתי!

Musi© Gi®l הת צוחקת אליי שיש כהילו שיש לי שגיעות כתיב~! אז אני אומר לך שהת מתנסת ואף פעם לא תיהי מכוננת אמיתית!! כל מכונן יודע שאי אפשר שמכונן יצחק אל תעויות של חבריו הכחמים !!!! (במקרה הספציפי זה אני!!) אז תדעי לך שתצאי מהפורום!

למעלה