מקופחת?

זה הכל תלוי ב"איך מסתכלים על זה"

בכל תקופה צריך להסתכל על מה אפשר להרוויח בה, איך אני יכולה לנצל אותה לטובתי. אם אני אשקע במחשבות של "מה אם", "מה עכשיו", אני פשוט לא אהיה מרוצה בשום מצב. התקופה הזו יכולה להיות ריקנית, ויכולה גם לא. תלוי איך ממלאים אותה: לאמץ הרגלי ספורט (ריצות/הליכות/משחקים), ללמוד דברים (מה שבא לי - לבשל בריא, לסרוג, להמציא את הגלגל, ללמוד לרכוב על אופניים), לשחות, ללכת למפגשי פורומים, אם יש מספיק זמן אז לקחת חוגים או קורסים, לקרוא, להיפגש עם החברים כשאפשר, לטייל, אפילו לצאת עם האוטו לסיבוב לבד (מי שיכול), ללכת לאירוע או שניים (בדרך כלל יוצא לכולם ככה). ללכת לים. לבריכה. *הכל במסגרת התקציב כמובן
עכשיו יש את החובות: ללמוד לפסיכומטרי, להשלים בגרויות, להשיג עבודה, _____ , _____ .... (מלא לפי בקשתך). אני, כמו רבים, גרה בעיר קטנה שקשה להשיג בה עבודה. אבל המצב ישתפר בקרוב, בזכות כל בני הטיפשעשרה הצוציקים שחזרו לבית הספר, ויהיה בקרוב פחות תפוסה. כן, אף פעם לא נמאס ללכת לסיבוב עבודה בעיר, להתעקש שאת מתגייסת עוד יותר מחצי שנה ושיש/אין לך ניסיון (אני בעד לייפות קצת עניינים, ולנסות - גם אם זה לא תמיד עובד ). לחפש בנרות אצל חברים של ההורים או בעבודה שלהם אם יש אפשרות שתוכלו לעבוד אצלם/השכנה שלהם/הדודה של שמוליק שלהם. פסיכומטרי. בגרויות. להבין מה אני אוהבת לעשות, ממה אני באמת נהנית בזמן הפנוי ומחוץ למסגרת של בית ספר והאנשים של בית ספר. רובנו בני 18, אנחנו כבר לא קטינים, אנחנו יכולים לצאת לאיזה מקום שבא לנו
. כל דבר לחוד זה יכול להיות מדכא, אבל כשמגוונים בניצול הזמן זה ממש משתלם. בהצלחה

n k

New member
../images/Emo79.gifאולווייז לוק און דה ברייט סייד

אוף לייף ההודעה שלך עשתה לי חשק פתאומי לשרוק
.

a Warming Sign

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo194.gif

מוזר לי שאנשים תופסים את החופש הזה כמוזר.. הרי כל שנה בלימודים ובלחץ חיכינו כלכך לחופש,ועכשיו כשיש לכם הכי הרבה חופש[סביר להניח הכי הרבה שיהיה לכם אי פעם
] אפשר לעשות דברים שתמיד רציתם,לא הספקתם,לתכנן את הזמן כמו שצריך,לקבוע לעצמכם מטרות חדשות.. לא חסר,בהודעה ציינת את כל הדברים האפשריים..

SuperGirl711

New member
אצלי זה יותר גרוע.

כולם פה, וכל החברים שלי מדברים על ש"ל, צבא, מה הם יעשו, דברים לצבא, מתחילים לדבר בראשי תיבות, בשפה צה"לית... ואני? אני רק מחכה לאוקטובר, לתחיל הי"ג י"ד. וזהו. אני מרגישה שונה פה, אני מרגישה לא שייכת, אבל אני לא כל כך בטוחה לאיזה פורום אני צריכה ללכת, אז אני נשארת כאן.

דוש2

New member
זה קשה

בגלל שאנחנו אחרי מסגרת של 12 שנה, ולצאת ממסגרת פתאום ופתאום יש איזה חופש..חופש שממש חכיתי לו,ואני רק מאוכזבת ממנו,לא יודעת,הכל מוזר אז זה לא חופש מלהיב במיוחד. אולי בגלל ההרגל של מסגרת זה מאוד קשה לצאת מאחת ואפילו לחודש חודשיים..

אבילטלט

New member
../images/Emo175.gifאת!

בואי לצאט! אם מוחמד לא בא אל ההר, ההר יבוא אל מוחמד!

yanivtr

New member
מבין, אבל לא ממש מסכים

יש לי הרגשה שאת לוקחת את זה יותר מדיי קשה
נכון, קצת לא מוגדר קצת לא ברור אבל לא כמו שאת מתארת את זה. זאת תקופה של סה"כ חצי שנה[במקרה שלי] אני רואה את זה בצורה מאוד חיובית

דוש2

New member
אני פשוט חושבת

שלאור כל הדברים שקרו לי לאחרונה אז לקחתי בכלל את כל התקופה הזאת קשה מדיי. אני מניחה שאם הדברים היו קורים אחרת אז הייתי הרבה יותר שמחה ומאושרת ..ומשלימה עם התקופה הזאת.

M r s J o n e s

New member
אני מבינה מאיפה זה בא

אבל אין לך מושג מה את מפסידה. זו אחת מהתקופות הכי יפות וכיפיות שיהיו לך. זו התק' היחידה שאין לך אחריות ואף אחד לא מצפה ממך ,ואת יכולה לעשות מה שבא לך.. לי הייתה שנה כזו ואני לא מתחרטת על שום רגע בה.להיפך,עכשיו שאני בצבא אני יודעת להעריך אותה כי ברגע שהתגייסת ואת חלק מצה"ל,החיים שלך ישתנו ב180 מעלות וכ"כ תתגעגעי לתק' הזו.. אז תתאפסי על עצמך כי את מפסידה את אחת התק' היותר כיפיות שיהיו לך. תעבדי,תטיילי,תחגגי,תעשי לעצמך רשימה של דברים שאת רוצה להספיק לפני הגיוס כי לפני שתשימי לב הגיוס יהיה כבר כ"כ קרוב ואח"כ כבר תהיי בתוך הצבא ולא יהיה לך זמן לכלום ואז תביני כמה התק' הזו אדירה.

Drorrrrrr

New member
מבינים את היופי שבתקופה כלשהיא,

רק שהיא מסתיימת. כשאתה בתיכון, אתה לא יכול לסבול את השיגרה הזאת וכשאתה מסיים את התיכון- אתה מתגעגע לימים הטרופים האלה. כשאתה מסיים את התיכון ומחכה לצבא, נראה כאילו אין לך מה לעשות בחיים, אבל רק כשאתה מתגייס אתה מבין מה יכולת לעשות בכל הזמן הפנוי הזה.ואני מניח שכשאני אשתחרר, אני אתגעגע לימים מהצבא.

Drorrrrrr

New member
ולסיום, ציטוט:

"יש יופי גם בהרגלים, את
, הכלב
ואני
". מוקדש לשרון
.

דוש2

New member
צודק

תמיד מעריכים משהו רק אחרי שהוא לא שלך כבר. אני לא חשבתי שאני כזה יתגעגע לתיכון ואני כרגע מאוד מתגעגעת !! החיים היפים !! .. וכרגע. זה סתם תקופה , אבל אני באמת יפסיק לחשוב על זה יותר מדיי. ! ! !

למעלה