מישהי היחיד
New member
זה הכל תלוי ב"איך מסתכלים על זה"
בכל תקופה צריך להסתכל על מה אפשר להרוויח בה, איך אני יכולה לנצל אותה לטובתי. אם אני אשקע במחשבות של "מה אם", "מה עכשיו", אני פשוט לא אהיה מרוצה בשום מצב. התקופה הזו יכולה להיות ריקנית, ויכולה גם לא. תלוי איך ממלאים אותה: לאמץ הרגלי ספורט (ריצות/הליכות/משחקים), ללמוד דברים (מה שבא לי - לבשל בריא, לסרוג, להמציא את הגלגל, ללמוד לרכוב על אופניים), לשחות, ללכת למפגשי פורומים, אם יש מספיק זמן אז לקחת חוגים או קורסים, לקרוא, להיפגש עם החברים כשאפשר, לטייל, אפילו לצאת עם האוטו לסיבוב לבד (מי שיכול), ללכת לאירוע או שניים (בדרך כלל יוצא לכולם ככה). ללכת לים. לבריכה. *הכל במסגרת התקציב כמובן
עכשיו יש את החובות: ללמוד לפסיכומטרי, להשלים בגרויות, להשיג עבודה, _____ , _____ .... (מלא לפי בקשתך). אני, כמו רבים, גרה בעיר קטנה שקשה להשיג בה עבודה. אבל המצב ישתפר בקרוב, בזכות כל בני הטיפשעשרה הצוציקים שחזרו לבית הספר, ויהיה בקרוב פחות תפוסה. כן, אף פעם לא נמאס ללכת לסיבוב עבודה בעיר, להתעקש שאת מתגייסת עוד יותר מחצי שנה ושיש/אין לך ניסיון (אני בעד לייפות קצת עניינים, ולנסות - גם אם זה לא תמיד עובד ). לחפש בנרות אצל חברים של ההורים או בעבודה שלהם אם יש אפשרות שתוכלו לעבוד אצלם/השכנה שלהם/הדודה של שמוליק שלהם. פסיכומטרי. בגרויות. להבין מה אני אוהבת לעשות, ממה אני באמת נהנית בזמן הפנוי ומחוץ למסגרת של בית ספר והאנשים של בית ספר. רובנו בני 18, אנחנו כבר לא קטינים, אנחנו יכולים לצאת לאיזה מקום שבא לנו
. כל דבר לחוד זה יכול להיות מדכא, אבל כשמגוונים בניצול הזמן זה ממש משתלם. בהצלחה
בכל תקופה צריך להסתכל על מה אפשר להרוויח בה, איך אני יכולה לנצל אותה לטובתי. אם אני אשקע במחשבות של "מה אם", "מה עכשיו", אני פשוט לא אהיה מרוצה בשום מצב. התקופה הזו יכולה להיות ריקנית, ויכולה גם לא. תלוי איך ממלאים אותה: לאמץ הרגלי ספורט (ריצות/הליכות/משחקים), ללמוד דברים (מה שבא לי - לבשל בריא, לסרוג, להמציא את הגלגל, ללמוד לרכוב על אופניים), לשחות, ללכת למפגשי פורומים, אם יש מספיק זמן אז לקחת חוגים או קורסים, לקרוא, להיפגש עם החברים כשאפשר, לטייל, אפילו לצאת עם האוטו לסיבוב לבד (מי שיכול), ללכת לאירוע או שניים (בדרך כלל יוצא לכולם ככה). ללכת לים. לבריכה. *הכל במסגרת התקציב כמובן