מקופחת?

דוש2

New member
מקופחת?

זה פשוט מציק לי. אני אכתוב את זה כאן כי אולי חלקכם תזדהו איתי. ואולי בכלל לא. מכעיסה אותי התקופה הזאת,מעציב אותי המצב הזה. חשבתי שזאת תהיה התקופה הכי יפה,באמת,לבלות כל היום ומדי פעם לעבוד , אבל עדיין לא לעשות כלום ולבלות עם החברים ורק להנות עד הצבא,אבל זה כלל לא ככה.זה לא להפך. ומכעיס אותי שלא הכינו אותי לכך,גם את השמיניסטים צריכים להכין לתקופה הזאת, תקופה לא ברורה מבחינתי,אני לא מוצאת את מקומי בעולם הזה,אני באמת מבואסת,אפילו שאני מבלה עם חלק מהחברים וגם נהנית מדי פעם, אני פשוט קיבלתי הלם מהתקופה הזאת, גם רוב החברים שלי דיי לא מוצאים את עצמם,תמיד שאמרו לי את המשפט 'כן הוא הלך לחפש את עצמו בהודו/תיאלנד' לא הבנתי מה הקטע,מה זה לחפש את עצמך?! מה זה למצוא משמעות?! ועכשיו אני כ"כ מבינה,אני כ"כ מתוסבכת,ואולי אני מסבכת את עצמי בכוונה,אבל אני פשוט מרגישה לא מוכנה בכלל ללתקופה המוזרה הזאת שתיגמר עוד חודשיים וחצי,אף פעם לא קרה לי שכ"כ רציתי לברוח מפה,לחודשיים,לחופש מוחלט,ניתוק מוחלט,לא רוצה להיות כאן.

K e R e N18

New member
../images/Emo45.gifבאמת תקופה מגעילה..ומבאסת..

בא לי כבר להתגייס.. בא לי שכל החברים יחזרו הביתה מהצבא/ש"ל שלהם.. תקופה מגעילה שאין מה לעשות בה.. האמת התחלתי להרגיש ככה רק בשבוע האחרון.. הלוואי שהיא תעבור כבר..

itai18n

New member
אממ ...

אצלי זה הלך די הפוך .... חשבתי שזאת תהיה תקופה מאוד משעממת.. במיוחד לי, שאני מתגייס רק במרץ.. וגם ככה הרגשתי לפחות בחודש הראשון... אבל אז הבנתי שבאמת זאת צריכה להיות התקופה הכי טובה...., אפשר לעבוד.. לרויח קצת כסף שיהיה שימושי אחרי הצבא..(ז"א אני חושב שצריך לעבוד הרבה ואחר כך לצאת לבלות.. לטייל .. שיש יותר מידי זמן בסוף לא עושים כלום ונמרחים כל היום)... לי יש גם זמן לשפר בגוריות, לעשות פסיכומטרי, להכיר אנשים חדשים.. בקיצור.. לא יודע עוד מה להגיד לך... אני יותר מוטרד מתקופת הצבא מאשר מחופש לפני הגיוס... צריך לנצל את התקופה הזאת עד הסוף... בכל זאת, אנחנו לפני שלוש שנים די קשות ..
..

דוש2

New member
הייתי היום בתיכון לשעבר

עם כמה חברות ופתאום אנחנו רואים עוד ועוד אנשים מגיעים וכמעט כל השכבה פתאום הגיעה לשם וכולם מבואסים מהתקופה הזאת...ואני לא מחכה לגיוס,אני לא כזה רוצה להתגייס,פשוט באלי שכל החברים שלי יהיו פה ושאני לא יעבוד ושכולנו נהיה ביחד..פתאום צריכים להיות בוגרים,הכל עובר פשוט מהר מדיי וזה לא מתאים לי באמת,אני יודעת שאני מתלוננת ואין לי באמת 'בעיות' בחיים טפו טפו טפו...אבל,לא הכינו אותי לזה טוב,באמת רק לברוח מכאן..שקט נפשי,וואלה לעבוד,כמה אפשר לעבוד,צריכים גם את החופש,להכיר אנשים חדשים?אי אפשר כ"כ הרבה..באמת תקופה ממורמרת..

itai18n

New member
אני לא מבין משהו אחד .....

איך הייתי רוצה שיכנו אותך לזה .......?! ...חח... לצבא צריכים להכין אותך לא לתקופה הזאת.... מה היית רוצה שיגידו לך לפני..? ... זאת רק תקופה קצת מוזרה.. לא יותר מזה :)

Marble Arch

New member
באופן אישי

עכשיו זאת התקופה הכי כייפית בחיים שלי. ממש לא הצלחתי להבין מה כ"כ מעציב אותך.

itai18n

New member
../images/Emo45.gif..

זאת גם בינתיים אחת התקופות היותר טובות שלי.. ומי יודע...אולי.. בע"ה .. היא עוד תהפוף להכי טובה...

jenngirl

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo82.gif

למרות שאני יכולה להבין למה אולי קשה לה... זה כל המעבר הזה מלהיות תלמיד וללכת למסגרת שונה לגמרי,וזה להיפרד מחברים,וזה לראות שחברים שלך משתנים...

4LeafClover

New member
../images/Emo45.gif

אני לגמרי מזדהה. נראה לי לפחות. לא סגורה עם זה

onix 88

New member
תראי, אני באמת מבין אותך

החיים שלי גם לא ממש מוגדרים כרגע, אני בעיקר עושה כלום, למרות שזה לא מבחירה, פשוט אין עבודה, באמת שאין, אתמול חרשתי את כל העיר וכלום. אבל תחשבי על זה שלך יש רק עוד חודשיים, זאת תקופה קצרה מאוד שבה את באמת יכולה לעשות כלום, רק לנוח, לצאת לבלות מדי פעם ולהרוויח קצת כסף אם יש לך עבודה. זה לא שסיימת צבא עכשיו ואין לך שום כיוון בחיים, את עוד מעט מתגייסת ונכנסת למסגרת שתחזיר את החיים שלך למסלול, ובנתיים יש לך את הזכות להנות מהחופש הזה, אחרי 12 שנות הלימוד המתישות. אני במצב יותר בעייתי כי יש לי עכשיו שבעה חודשים להיות במצב הזה, עכשיו אני לא חושב לטווח כל כך ארוך כי אני יודע שזה יגמור אותי, אז אני מנסה להעביר את הזמן, אבל ככל שיעברו החודשים אני מוצא את עצמי מתחרפן משעמום. בגלל זה כנראה אני אלך לעשות פסיכו', זה גם יעסיק אותי וזה גם יהיה משהו מועיל עבורי. בהצלחה בכל אופן!

n k

New member
אמיר (ובכלל כל מחפשי העבודה)

אתה יכול בינתיים, עד שתמצא עבודה קבועה יותר, להירשם בחברת כח-אדם (תחפש בדפי זהב אם אתה לא יודע איפה יש). לי יש קצת פחות משלושה חודשים עד הגיוס, אז קשה לי למצוא עבודה קבועה אבל בינתיים מתקשרים אליי כל כמה ימים ומציעים לי איזו עבודה לכמה שעות. חלק מהעבודות שמציעים קצת "שחורות" אבל לפעמים יש דברים נחמדים (טלפנות למשל).

onix 88

New member
זה באמת רעיון, אני אנסה את זה

חבר שלי אמר לי שהוא נרשם בחברת כח אדם וכל מה שהציעו לו היו עבודות בבתי מלון באילת, עם התחייבות לחצי שנה. אבל אני יכול לנסות, אולי יהיה משהו יותר נחמד. תודה!

EcstaZ

New member
מה מה מה?

חצי שנה? אילת? איפה הציעו לו? אתה מוזמן לשלוח לי מסר גם

K e R e N18

New member
תכלס חצי שנה באילת זה אחלה

דבר..עושים כסף טוב, מכירים מלא אנשים.. למרות שזו די קריעה..אבל בחודשים הקרובים יש פחות אנשים אז זה בסדר

yanivtr

New member
אני גם נרשמתי

והייתי בכמה חברות כוח אדם. ובאמת הם מציעים. אומנם העבודה הנוכחית היא לא דרך כ.א אבל בהחלט אפשר להשיג משמה עבודות... למי שבאמת רוצה, כמובן...

barstick

New member
תגידי תודה..

שאת לא יושבת עכשיו בבית עד פברואר\אפריל זה ממש תקופה קצרה, הזמן עובר בטיל.. אני אישית יותר התחרפנתי שהיה בית ספר עכשיו דיי כיף, לא עושים יותר מדי.. מעריכים את החופש עד שהוא ייגמר! חוץ מזה ש... השקט והרוגע הזה [היחסי] עדיף על פני הלחץ של הבית ספר וכו' לא ככה?

למעלה