מקווה שתגיבו.

yuli c

New member
אז ככה...

אני מסכימה איתך ששיר ארוך לא תמיד אומר שהוא שיר טוב... אבל בדוגמא שנתת של השיר "תענה לי" אני חושבת שזה אחד השירים הכי מרגשים בדיסק... ובמקרה הזה השיר דווקא לא ארוך מידי... הייתי גם רוצה לדעת מה הכוונה "דיסקים מפוזרים"...

Jam Head

New member
_______

קודם כל " תענה לי " הוא שמונה וחצי דקות אז את לא יכולה להגיד שהוא לא ארוך ואני אישית לא נהנתי ממנו. דיסק מפוזר הכוונה לדיסק בלי סגנון מוסיקלי , כלומר יש הבדל מבחינת סגנון בין כל שיר לשיר , ואפילו הסיגנון בתוך השיר משתנה בתדירות. אני חושב שדיסק לא צריך להיות סתם 12 שירים בלי שום הקשר שתקועים בתקליט , אני חושב שצריך להיות קשר או עיקרון כלשהו שילווה במשך הדיסק. דוגמא לזה - Pink Floyd -Dark side of the moon

S h i R l e y

New member
אני אישית לא מבינה את...

ההתעסקות הקטנונית בקשר לאיזה סגנון יש בשירים ואם זה מפוזר , אחיד או משו אחר... לדעתי זה בכלל לא חשוב ולא ממש משפיע על ההנאה מהמוזיקה. זה נכון שהיהודים משלבים הרבה סגנונות אבל זה בכלל לא רע , זה אפילו טוב ותורם רבות לגיוון בדיסק ולהנאה ממנו

yuli c

New member
תראה...

לא אמרתי ש"תענה לי" הוא לא ארוך... אמרתי שלדעתי במקרה הזה הוא לא ארוך מידי... והוא אחד השירים היותא מרגשים בדיסק... בקשר לעניין של דיסקים מפוזרים אני מאוד מסכימה עם שירלי אני גם חושבת שהדיסק "היהודים" הוא מאוד מוצלח דווקא בגלל שהם משתמשים שם בסגנונות שונים... לדעתי זה הרבה יותר מעניין וגם נותן ייחוד לאומן... זהו...

למעלה