מקווה שתגיבו.

Jam Head

New member
מקווה שתגיבו.

פעם ראשונה שראיתי שיש פורום על היהודים , אז באתי להצצה קלה. אז הנה התגובה שלי כלפי היהודים : יש לי את מציאות נפרדת שאני בכל הלב תמיד אומר שזה אחד הדיסקים היותר טובים של הרוק הישראלי , ובכלל הרוק האלטרנטיבי. קטעי שירה וגיטרה מאוד משובחים. לפני כמה ימים אחי הקטן קנה את החדש - פחד מוות . אז שמעתי אותו פעמיים בערך , לא עד הסוף , ומשהו מאוד הפריע לי . השירה עדיין שם , אבל זה נראה כאילו היהודים מנסים לערבב המון סגנונות של רוק בתוך אלבום אחד. הצלחתי לזהות שם : רוק אלטרנטיבי , גראנג´ , רוק כבד , מן סוג של הבי מטאל ועוד ועוד.. אין משהו עקבי כל שיר שונה לגמריי מהשני , זה קצת הפריע לי החוסר אחידות הזה . מה אתם אומרים ?

S h i R l e y

New member
אז ככה...

הרוק הישראלי לא מאוד מבוסס. אין לו הגדרה ברורה ולכן היהודים די מרשים לעצמם להיות מושפעים מסגנונות שונים... הם מושפעים מלד זפלין , פינק פלויד , פרל ג´אם , קינג קרימזון ועוד ובגלל זה אפשר לזהות המון סגנונות בשירים שלהם. יש כאלה שהערבוביזציה הזאת תעשה להם כיף ויש כאלה שלא... אני אישית די נהנית מהדיסק החדש אבל ללא ספק מציאות נפרדת הוא הדיסק! לפני מציאות נפרדת , כשהיהודים היו בהרכב קצת שונה הם היו שרים קאברים לשירי רוק ידועים מה שקצת מסביר את המשיכה לסגנונות שונים... הם עשו מה שמפורסם בכללי ולאו דווקא סגנון אחד מסויים...

Gio inc

New member
טעות זעירה בידייך...

היהודים לא עסקו בקאברים. מי שעשה את הקאברים (שלא הוקלטו לפי מה שידוע לי) היא להקת "תום והפצצה", הלהקה של תום פטרובר לפני היהודים.

S h i R l e y

New member
אם היית קורא - היית רואה שכתבתי...

שזה היה לפני שהיהודים הגיעו להרכב הנוכחי. אני יודעת שקראו ללהקה תום והפצצה... באתי להגיד שהם היו מושפעים מלהקות שונות ובהרכב של לתום והפצצה הם עשו קאברים לשירים שלהם...

Gio inc

New member
קראתי היטב את מה שכתבת... ועדיין..

לא ציינת כי זו הייתה להקה אחרת.. לדוגמא, הם היו בהרכב שונה לחלוטין במציאות נפרדת מאשר מעכשיו, וזו לא להקה אחרת. אז את צריכה לציין שזו הייתה להקה אחרת...

yuli c

New member
תראה...

קודם כל אני מסכימה איתך ש"מציאות מפרדת" הוא דיסק מצויין... אני אישית הכי אהבתי את "היהודים" דווקא בגלל שהם השתמשו בכמה סיגנונות מוזיקליים לדעתי זה הרבה יותר מעניין מאשר שאמן ננעל על סיגנון אחד... בקשר ל"פחד מוות" אז נכון שהם מערבבים סיגנונות רוק שונים אבל זה לא מה שהפריע לי שם... מה שהפריעה לי זה הכיוון החדש שהם תפסו קודם כל השירים המאוד ארוכים ודבר שני שהם ניסו להיות יותר מודעים למצב הם באו בקטע יותר מדכא הם כאילו רצו לבוא עם יותר אמירה... אני אישית יותר אהבתי את השניים הקודמים...

S h i R l e y

New member
השירים הארוכים...

גם פה נכנס העניין שהם מושפעים מלהקות כמו לד זפלין , פינק פלויד ועוד שמאופיינים בשירים ארוכים עם הרבה סולואים ולחנים מרשימים... אם זה הסגנון שלך - אתה תהנה מזה. ואם לא - אז לא!

DEATHRUCTION

New member
לחנים מרשימים? אני יודע שאתם חושבים

שאני כל הזמן מנסה רק לפגוע ביהודים וכ´ו אבל רוב הלחנים שלהם גנובים והשירים היותר כבדים ממש לא מרשימים! אולי הם יפים אבל זה משהו אחר!

o0 Metallica 0o

New member
כיאילו, אמרת שאתה לא מכיר את השירים

שלהם באנגלית...אז התכוונת לשירים מפחד מוות ?

DEATHRUCTION

New member
יש לי את מציאות נפרדת! ושמעתי כמה ש

ירים משני הדיסקים האחרים והם ממש לא משהו- מבחינה מוזיקלית אני מתכוון!

DEATHRUCTION

New member
אני לא מזהה שירים! אבל מבחינית מוזי

קלית אני מעדיף את HOLY WARS של מגה דת

yuli c

New member
אני מציעה לך...

לשמוע את "היהודים" שלדעתי הוא דיסר הרבה יותר טוב ומגוון מוזיקלית מ"מציאות נפרדת"...

S h i R l e y

New member
לא הבנת אותי...

אמרתי שהשירים של לד זפלין ופינק פלויד מאופיינים בסולואים מרשימים ואני לא חושבת שמישהו יתווכח עם זה... היהודים מושפעים מהלהקות האלה ובדיסק החדש הם ניסו ליצור דברים דומים עם הרבה ניסיונות לסולואים מרשימים ושירים ארוכים... יש כמה כאלה שהם הצליחו ויש כאלה שפחות...

Superunknown1

New member
תגידי,

שמעת פעם פינק פלויד?! אני לא מבין איפה לעזאזל הצלחת למצוא דמיון.

למעלה