מקווה שתבינו

היא לא תקפה אף אחד? היא הביעה דעה?

אז לומר שטילים ופיגועים בהם נרצחים אנשים, ביניהם חבריך ובני משפחתך, הוא דבר יאה ונאה לעם הישראלי = לא לתקוף אף אחד אלא הבעת דעה.
אבל לקרוא לאדם זה שקרן ולהציע שיחליף שמו לכזה = תקיפה אישית ואיננה הבעת דעה.

כאמור, אשתדל להבא להציע רצח עם "כללי" כדי לעמוד בסטנדרטים שלך.

babylon_a1

New member
די להתפלסף

היא הביעה דיעה והתווכחנו איתה אף אחד לא הסכים איתה

גולש יכול להביע כל דיעה שהיא, כל עוד היא עומד בכללים של מדינת ישראל , תפוז והפורום, והאפשרויות די רחבות

Hippolyte22

New member

היי, היי, מה קורה?

אם לא היו תגובות להודעה המכוערת הזו הייתי מוחקת אותה. אני מבקשת לשמור על שפה נאותה.

שפה נאותה? הודעה מכוערת?

אז לומר שטילים ופיגועים בהם נרצחים אנשים, ביניהם חברייך ובני משפחתך, הוא דבר יאה ונאה = לא נורא, אין טעם שאגיב כמנהלת.
אבל לקרוא לאדם שאמר זאת שקרן ולהציע שיחליף שמו לכזה = שפה לא נאותה והודעה מכוערת, חובה להגיב כמנהלת.

אשתדל להבא לאחל לאנשים מיני מיתות משונות, כדי לעמוד בסטנדרטים.

אני לא נכנסת לנושא הדיון

זה לא התפקיד שלי. התפקיד שלי הוא לדאוג שלא יעליבו כאן אחד את השני ואת זה אני עושה.

אתה חייב לרוץ למילון

ולבדוק את ההגדרה של עלבון. גם קריאה לרצוח אותך אינה עלבון. היא מעשה חמור לכשעצמו, אבל חבל לעשות סלט בהגדרות.

אלב85

New member
לא, אתה זה שלא סתר דבר ממה שאמרתי

אבל עשית זאת בהתלהמות ראויה לציון.

ברור ברור

יש מצור מלא. שום דבר לא נכנס לרצועה לא ממצרים ולא מישראל. אין להם צעצועים או מים וגם כמה ילדים נעלמו לפני פסח.

the ror

New member
"חמאס מתחזק מהמצור מכיוון שהוא שולט על עורק

החיים של עזה."
הבנת הנקרא: החמאס הורג את עזה.
ומשום מה עדיין אנחנו האכזרים בסיפור כי החמאס גוזל מעזה את מה שישראל מספקת. בעצם את רק מחזקת את את הרעיון שלא כדאי לספק צרכים הומניטריים לעזה כי במילא זה רק מחזק את החמאס.(אישית אני חושב שזה לא מוסרי כי עדיף שהחמאס יתחזק ושפחות יפגעו אזרחים אבל זה רק אני- וכנראה המדינה שלי)

the ror

New member
אני בשוק שבכלל טרחו להגיב להודעה כזו בצורה

עיניינית.
אני לא מכיר את משה אבל מקוה שיסלח לי שאשתמש במילים שלו, "בהנחה שגם לא קוראים לך אלב 85 אין מילה אחת של אמת בפוסט שלך."
את מדברת על מוסריות של צבא שבמשך שנים סופג אבידות וכבול מלפתור את הבעיה שבה הוא נמצא בגלל שהוא לא מוכן לותר על הערכים המוסריים שלו. וכשהבעיה היא מול אירגון(טרור להזכירך) שלא ברור ולו ערך מוסרי אחד שמנחה אותו.
את מדברת על עם כובש. תזכירי לי מאיזו מדינה אנו כובשים ואת מה אנו כובשים? מה השטח שנאלץ לסגת אליו כדי שלא נהיה כובשים? או שאולי אפשר לצאת מהצביעות של אמירות כאלה ולהודות באמת שמשום מה למהיגי אותו "עם כבוש" אין בעיה להודות, שהמטרה היחידה של אמירות כאלה היא כדי שלא נהיה באף שטח.
את מדברת על עם ללא רחמים וללא אזרחים שעומדים על המשמר. את מתכוונת שמוסרי יותר לסכן את האזרחים כמו שאירגון הטרור הנ"ל עושה או שיש הגיון סמוי אחר מאחורי העמדת אזרחים על המשמר? ולגבי ה"ללא רחמים", תזכירי לי מתי היתה הפעם האחת שבה אירגון הטרור הנ"ל עשה משהו כדי למנוע/להמעיט נפגעים? ומול זה האם את מסוגלת לספור את מספר הפעמים והאופנים שבהם הצבא שלנו מונע וממעיט נפגעים?
בואי נסתכל למציאות בעיניים כמו שהצגת. בואי נראה אם תעיזי לענות על אפילו אחת מהשאלות האלה.

תגיד לי אתה נורמלי?

תאר לך שמייד אחרי ההתנתקות היו מחליטים הפלשתינים לחיות איתנו בשלום. פשוט בשלום. בלי שום פצמ"ר, שום פיגוע. סתם שלום. בלי הברחות נשק, בלי הסתה, בלי פיגועים. פשוט שלום.

נו אז, גם אז היינו עושים "מצור"? או שהיינו שמחים ומשתפים פעולה?

ה"מצור" נולד מכך שהם ירו קסאמים שנוצרו מחומרי בנייה שנכנסו לשם.
ואגב, הכל נכנס לשם - חשמל, מים, מזון, תרופות, סחורות - הכל הכל, חוץ מחומרי בנייה עקב השימוש שהם עושים בהם לבניית אמל"ח. אז זה "מצור"? או שזו התגוננות מינימלית של עם שבסך הכל רוצה לחיות בשקט?

קשה להאמין כמה רווחת האוטואנטישמיות, עד ימינו אלה.

למעלה