מצעד הגאווה

כל הזמן דוחים אותו עוד ועוד

במקום לעשות אותו כבר, אני במקום המצעד הייתי מרגיש מאוד דחוי...

אני בעד! ../images/Emo104.gif

מצעד הגאווה העולמי בירושלים בחיפוי טנקים ומטוסים וצבא של יסמניקים חמושים במגנומטרים שיזהו ממרחק כול חרד שחפצה נפשו לדקור עוד סוטה. זכות כול אדם לחופש מוחלט במעשיו כול עוד המעשה אינו מפריע לאחר אם לחרדים זה מפריע זה דורש מהם בדק בית יסודי. הזכות לחיים חופשיים גוברת על הזכות לקייים מינהגים עתיקים.

hemi32

New member
שיא הצביעות החרדית .../images/Emo178.gif

זה לא יאומן כמה צביעות צריך בכדי לבוא ולמחות על מצעד כזה .. כל מי שגדל בישיבות וסמינרים יודע .. כמה משגלים .. תקיעות .. ומשכבים .. יש בישיבות .. מדובר על פי כמה ממה שיש במגזר החופשי , ויש גם לא מעט לסביות בסמינרים .. את הכל בעייני ראיתי לא פעם , ולא פעמיים , גם אצל הבנים וגם אצל הבנות ... אז נכון , שהדת המרובעת הזו , עוקרת בכוח הנישואין , את התופעה ועם הזמן אנשים שם מתכחשים ו/או מגלים את מיניותם .. אבל מכאן לבוא ולמחות על 'צלם בהיכל' ... בעוד היכלי הישיבות מלאים מזה בירושלים עיה"ט ובכל מקום ... אין לך צביעות גדולה מזו !!!! לפחות תשתקו !!! צבועים נמאסתם מזמן !!! דיייי להקיא ממכם !!!

אני בעד מ-סיבה פשוטה.

אילו הדרישה היתה לקיים את המצעד בשכונת גאולה גם אני הייתי בין המתנגדים. אבל ברחוב יפו מה הבעייה? הרי נוסעים שם בשבת בפרהסיה וזה לא בעייה גדולה עבור הציבור הדתי. אז שיבלעו גם את זה ,מבחינתי זהו סמל מאבק וצורך לשמור על זכויות מיעוט , וההגיון הבריא אומר שדווקא הציבור החרדי שהינו מיעוט בארץ היה צריך להזדהות עם צרכיו של מיעוט אחר. אבל הגיון מזמן לא משמש את הציבור הזה לצערי.

חמי, בחיאת!

"כל מי שגדל בישיבות וסמינרים יודע .. כמה משגלים .. תקיעות .. ומשכבים .. יש בישיבות .. מדובר על פי כמה ממה שיש במגזר החופשי". ניסחפת קצת, הא?

מחממנוע

New member
על משכבי בלילות

ביקשתי את שאהבה נפשי ולא מצאתיו הנוסח המקורי (לפני שתקנתי בשעת לילה): על שמכבי בלילות שקבתי את שהאבה נפשי ולא צמאתיו

מחממנוע

New member
וקצר המצע מהשתרע

כיון שקפאתי על שמרי, רעדתי מקול עלה נידף. כִּי צַו לָצָו, צַו לָצָו, קַו לָקָו, קַו לָקָו, זְעֵיר שֵׁם, זְעִיר שֵׁם [יְשַׁעְיָהוּ כח י].

Epignosis

New member
פעם הייתי רוצה ללכת לבית כנסת,

רק כדי לשמוע את הקטע הזה בהפטרה..

מחממנוע

New member
ואני בגלל זה:

יד רָנִּי וְשִׂמְחִי, בַּת-צִיּוֹן--כִּי הִנְנִי-בָא וְשָׁכַנְתִּי בְתוֹכֵךְ, נְאֻם-יְהוָה. וגם בהמשך: א וַיָּשָׁב, הַמַּלְאָךְ הַדֹּבֵר בִּי; וַיְעִירֵנִי, כְּאִישׁ אֲשֶׁר-יֵעוֹר מִשְּׁנָתוֹ. ב וַיֹּאמֶר אֵלַי, מָה אַתָּה רֹאֶה; ויאמר (וָאֹמַר) רָאִיתִי וְהִנֵּה מְנוֹרַת זָהָב כֻּלָּהּ וְגֻלָּהּ עַל-רֹאשָׁהּ, וְשִׁבְעָה נֵרֹתֶיהָ עָלֶיהָ--שִׁבְעָה וְשִׁבְעָה מוּצָקוֹת, לַנֵּרוֹת אֲשֶׁר עַל-רֹאשָׁהּ. ג וּשְׁנַיִם זֵיתִים, עָלֶיהָ: אֶחָד מִימִין הַגֻּלָּה, וְאֶחָד עַל-שְׂמֹאלָהּ. ד וָאַעַן, וָאֹמַר, אֶל-הַמַּלְאָךְ הַדֹּבֵר בִּי, לֵאמֹר: מָה-אֵלֶּה, אֲדֹנִי. ה וַיַּעַן הַמַּלְאָךְ הַדֹּבֵר בִּי, וַיֹּאמֶר אֵלַי, הֲלוֹא יָדַעְתָּ, מָה-הֵמָּה אֵלֶּה; וָאֹמַר, לֹא אֲדֹנִי. ו וַיַּעַן וַיֹּאמֶר אֵלַי, לֵאמֹר, זֶה דְּבַר-יְהוָה, אֶל-זְרֻבָּבֶל לֵאמֹר: לֹא בְחַיִל, וְלֹא בְכֹחַ--כִּי אִם-בְּרוּחִי, אָמַר יְהוָה צְבָאוֹת. ז מִי-אַתָּה הַר-הַגָּדוֹל לִפְנֵי זְרֻבָּבֶל, לְמִישֹׁר; וְהוֹצִיא, אֶת-הָאֶבֶן הָרֹאשָׁה--תְּשֻׁאוֹת, חֵן חֵן לָהּ. {פ} - פה כבר הייתי מתעורר מהחלומות.

hemi32

New member
לא ! לא נסחפתי ! ..

אני מדבר על משכב זכור , אוננות הדדית (אורלי) בין גברים , וחיבור לסבי .. לא יודע איפה גדלת , אבל בסביבה שאני גדלתי , לפני 15 שנה היו 40 ! אחוז שהיו מעורבים מי פחות ומי יותר ... ! וזאת מתוך בדיקה ! של קבוצות שהכרתי בישיבות .. ויצא לי לבדוק את זה לפני 8 שנים , באמצעות מישהי בסמינרים , וגם שם זה הגיע ל 25 ! אחוז .. אז נסחפתי ..? <לא יכול לפרט יותר מעל הפורום , ולדעתי מי שיודע יודע > הציבור הזה , מאומן כל כך בלצבוע את עצמו בצבעים יפים , שגם אם היית שם , אם לא היית בקטע , לא יכולת לראות .. כי איך תראי , אם כל אחד שם רועד מפחד , שמא ייתפס ! ואז יעשו לו משפט שדה ! אני זוכר שהייתי מפעיל מיומנויות של איש שב"כ בכדי לעקוב אחרי התופעה .. תנסי לבדוק לאורך זמן ובשקט .. את תיהי מופתעת .. זה לא מפליא אותי , מאחר וזה מאד טבעי שהתופעה הזו תיהיה , כי מדובר בגילאי התפתחות מינית , והסביבה כולה שורצת רק גברים או רק נשים , כך שהנטייה הזו תתחבר לגבר שבסביבה או לבחורה , אולי היום זה שונה ? לא יודע , לא נראה לי .

../images/Emo197.gifאכן יש בישיבות לא מעט קשרים

בין גברים, וזה מהיכרות אישית שלי, לא בדקתי כמה אחוזים, אבל יתכן מאוד שזה נכון,

היכרות אישית?

עם עיניים כמו שלך.. אני בטוח שהיית אטרקצייה, אעיד על עצמי שלא הייתי עומד בפיתוי. או שאולי דווקא הייתי עומד.

מה ישך עם עיניים אתה?

לליברל פירגנת על עיניו ועכשיו לי, תגיד אתה רוצה את עיניי ללילה???

L i k o

New member
אל תזיין ת'מוח!

את הבולשיט הזה אתה יכול למכור לאלה שאין להם מושג, אבל אנחנו היינו שם. היו חריגים שהשמועה עליהם עברה מפה לאוזן, וזהו. אולי במקום הספציפי שלך זה מה שהיה, אבל אז זה אומר דרשני בעיקר על כל אלה שהיו שם.

למעלה