בבקשה
הנה מה שמצאתי ברשת: 1. לפי Zogby, בינואר 7 2004, 52 אחוז נגד, 42 אחוז בעד. 2. לפי הפוקס ניוז Opinion Dynamics גם מינואר 2004, 66 אחוז נגד, 25 בעד. 3. בסוף דצמבר 2003, סקר שנערך ע"י Bill McInturff (רפובליקני) וStan Greenberg (דמוקרטי), העלה 56 אחוז נגד, 30 אחוז בעד. 4. לפי USA TODAY/CNN/Gallup Poll, במרץ 2005 68 אחוז נגד. במאי 2005, ירד ל56 נגד ו39 אחוז בעד (לא ברור לי אם הסקר מתייחס רק למאס' או כללי בארה"ב, ואני מתעצל לבדוק). 5. שוב בסוף דצמבר 2003, לפי הCBS News/New York Times, ששים ואחד אחוז נגד, 34 אחוז בעד. אז הנה, לפחות חמישה סקרים שונים, ממכוני סקרים מכובדים, מאותה תקופה שבה החוק במדינתך שונה, המראים באופן חד משמעי שרוב הציבור התנגד לנישואים חד מיניים. את צודקת בדבר אחד: ישנו סקר מאוחר יותר (שלא ידעתי עליו כשכתבתי מה שכתבתי), המראה שאכן רוב הציבור בעד. לפי הFund/Decision Research Pol (מי אלה?), במאי 2005 62% בעד, 35% נגד. אני לא שולל את האפשרות שסקרים עדכניים יותר יראו שרוב הציבור בעד - אבל לא זו הנקודה.. הנקודה היא... ש.. את טענת שהסיבה שהנישואים חד מיניים מוכרים במדינתך היא בגלל שרוב הציבור תומך בזה. הראתי לך שקביעה זו אינה נכונה. בעת שינוי החוק, כל הסקרים הראו שרוב הציבור היה נגד. קביעת הבג"צ היתה בניגוד לדעת רוב הציבור. כעת לשאלה חשובה עוד יותר: האם יש לך מספיק יושר פנימי להודות שטעית?