מציעה שאלה לדיון

בטח שיוזמן

עד כמה שזה תלוי בי. אתה יודע... בכל חתונה יש שני צדדים....
אבל בסרט הזה היינו!

סליחה? תחזור שנית?

תבדוק טוב... תראה שאני הראשון (ולי יש יותר גדול מאילה!) דרייה אהובתי... את לא מכירה את ההעלמויות שלי? והאמת... אני לא נעלם. רק מכבה את המשדר. המקלט עדיין עובד ובודק הודעות פה בפורום. ובודק שאת פה. עם הקסמים, הצבעים, הקבלה ומה שביניהם אבל זה אל תגידי לאף אחד. בינינו הא? חיבוק גדול לך דרייה שלי. איש קטן.

דרייה

New member
מכירה ...פזומט=דנידין...../images/Emo3.gif

בטח מכירה ויודעת כי אתה הרואה ואינו נראה לתקופות אך,כשאתה מופי וכותב מוסיף לנו כל כך הרבה צבע בהומור שלך ,אז ברור שארצה יותר נוכחות של פזומט אחד...וחוץ מזה הכל פ´סיידר ? חיבוק גדווווווווולללללללללל
וגם קח לך
רוצה לקשור אותו ליד? חחחחחח יום טוב

../images/Emo20.gif ויום נפלא לך

אשת הצבעים הגוונים והבקרים. תהיי איתנו כדי להזכיר לנו את האביב? את יודעת... הולכים לנו בדרך ושוכחים להתחבר עם הצבע. רציתי לספר לך קטע, שבטח תתחברי אליו. לפני שבועיים עשיתי מדיטציה. את יודעת. מודרכת כזו. ובדרך, כשהנפש בחרה לה מסלול שונה מזה שמוצע על ידי המורה, נכנסתי לשדה, והייתי לכלנית. פרח. תחושה מופלאה. של שחרור. של הענות לחוקי הטבע. להסגר בלילה ולהפתח בבוקר, לקבל ביקור של הדבורה ולהיות בשקט ובשלווה נפלאים. להיות אחד עם הטבע. מצחיק, אבל זו תחושה חזקה, שנשארת איתך אח"כ, ואתה מתחיל להנות מהטבע. להבין את הצמחים. לדעת שיש להם שפה משלהם. שהשפה, או הדיבור, לא ייחודיים לאדם. גוונים כאלו. באהבה. פז או מט.

דרייה

New member
../images/Emo141.gifוואוו..פז פז..מבריק לא מט../images/Emo141.gif

מה השיעור שלמדת מכך? מענין מאוד הנושא הזה... אני מקשיבה לטבע,ואף מביטה בו ..בנסיעה לעבר שדות ירוקים ופתאום צץ לו פרח אדום.או צהבהב.. כל בוקר עיניי רואות את גלי הים,את הכחולים טורקיזים והשתנות הזרימה ומעוף הציפורים ולפעמים מלהביט עליהם יודעת איזה יום הולך להיות.... טבע-צבע...מתנות גדולות ויפות

בטח מבריק...

זה מהוואקס על הקרחת... שיעור? לא יודע איזה שיעור. זה מזכיר את הנושא הקודם על המורה לא? אני נהנה, אומר תודה, סלמאת והולך הלאה. פספסתי משהו??? באהבה, פזוש.

~דויד~

New member
מה שאנו מבקשים, אנו מקבלים

לכן עלינו לשים לב למה שאנו מבקשים, שכן אנו עוד יכולים לקבל אותו. בין אם אני מבקש לסבול ובין אם אני מבקש להנות...

היי דיויד ברוך בואך הביתה../images/Emo24.gif

היי דיויד!!! אתה צודק מאד. עלינו לשים לב לדיוקה של הבקשה לפרטי פרטים כולל פסיקים ונקודות. אם יודעים לבקש נכון הבקשה מתגשמת. בדוק מנסיון אישי. תמיד רצוי לבקש בחשיבה חיובית ותמיד להודות להדרכה העליונה ולמי שאחראי על כל הבריאה הנהדרת. עלינו להודות לאותו גורם תודה על מה שניתן תודה על הקיים ותודה עבור מה שיתגשם בעתיד. הרבה אור ואהבה ללא תנאי וללא גבול מיכל

אני נוטה לראות את המשפט אחרת

אני אומר "הלימוד תמיד שם, אבל רק כאשר אדם מוכן הוא רואה אותו" הגעתי לזה במעין הארה קטנה שהייתה לי באחד מהפסטיבלים המוזרים של אנגליה. אחרי שיחה ארוכה עם איזה מיסיונר של איזה מורה רוחני.. המשפט המקורי שאליו הגעתי היה: "when the pupil needs a body somebody comes but when he does not need a body nobody comes - but it still comes" הלימוד מגיע (עם מורה או בלעדיו).. או ליתר דיוק בכוונה, הלימוד שם תמיד. בפעם הראשונה שהוא עובר ליד האדם הוא רק איוושה קלילה או מחשבה באם האדם אינו רגיש מספיק או פתוח בכדי לראות את הלימוד, הלימוד חוזר על עצמו הפעם קצת יותר חזק.. לפעמים יש אנשים שצריכים סתירה רצינית או ניענוע רציני בכדי שילמדו את השיעור. ולפעמים אם אתה פתוח מספיק, מילה קטנה שמישהו אומר, או זוית ראיה של סיטואציה מסויימת, או סתם חלימה בהקיץ יכולים פתאום להפיל את האסימון באופן מופלא ביותר. אמצע שבוע נפלא רוח מדבר

Paul Even Paz

New member
אני הייתי אומר

שהמורה נמצא, לא צריך להגיע. התלמיד צריך לרצות וזה מספיק. מוכנות הוא מושג פסיכולוגי המביע שילוב של רצון והתפתחות לפי קריטריונים של הפסיכולוגיה. פאול

למעלה