מציעה שאלה לדיון

ezmeer

New member
מציעה שאלה לדיון

אומרים שהמורה יגיע, כאשר התלמיד יהיה מוכן. מה זאת אומרת, להיות מוכן?

דרייה

New member
כמו פרי בשל...שנמצא על ה..../images/Emo146.gif

אומרים גם שה"מורה" נמצא לידך אינך צריך לחפש הוא קיים ... המורים שלנו הם כמונו עד שנפגשים לא יודעים שאכן מדובר במורה .... ללא כתרים,ללא גלימות אלא אנשיות לשמה מתוך...מודעות איך אתה יודע שפרי בשל? אתה רואה את צבעו..מריח ריחו..מרגיש את תכולתו... כך גם תדע את ה"פרי" שלך... אור לך

R2

New member
חבר שלי יודע שהפרי בשל כאשר טועם ממ

ezmeer

New member
ובכל זאת..

ובכל זאת, מה זאת אומרת להיות מוכן? במה זה מתבטא? לא שאלתי איך מזהים אם מישהו מוכן.

R2

New member
להיות מוכן זה..

קודם,אתה מקיר את טחנות הרוח,.? כאשר בונים אותם אז מכוונים את הזרועות לצד שממנו הרוח תבוא,אם תבוא..! ואז כאשר תבוא הרוח ,הזרועת יסתובבו..!כי הן מוכנות,בכוון הנכון..! אם אתה מחפש מודעות פנימיתתואתה מתעניין,ושואל,ומגיע למקומות הנכונים,סביר להניח שתתקל במורה למודעות פנימית(מיכל למשל) שישים לב אליך ואם במקרה ישנו מורה להסתוריה באותו מקום,לא ישים לב אליך,כי אתה לא מכוון אליו,להסתוריה..! אבל למה בכלל אתה צריך מורה מבחוץ,כאשר אתה יכול למצוא אותו בפנים ,אצלך,בתוכך..?

ezmeer

New member
האם זה נקרא להיות מכן?

אז אתה אומר שלהיות מוכן, זה כאשר אתה חושב ומתעניין בכיוון הזה? אתה אומר "אבל למה בכלל אתה צריך מורה מבחוץ,כאשר אתה יכול למצוא אותו בפנים ,אצלך,בתוכך..? " אני לא דיברתי דווקא על מורה מבחוץ או מבפנים, אתה צודק, גן מורה מבפים הוא מורה, אבל מה זה להיות מוכן, כדי שהוא יגיע?

R2

New member
בוא נשחק משחק הסתירה..!מקיר?

אם לא אני אסביר..! שני שחקנים במשחק. אחד שואל השני עונה. אם השואל מפיל את העונה במציאת סתירה בתשובות אז הוא מנצח. אם דף הפורום מתחלף לפני שהשואל ימצא סתירה אז העונה ינצח. האם אתה מוכן..?

ezmeer

New member
האם אתה יודע ש..

את המילה "מכיר" כותבים ב"כ" ולא ב"ק"? דרך אגב : http://www.tapuz.co.il/Forum.asp?id=4 זה פורום המשחקים.

ezmeer

New member
שם

או תכתוב לי לאימאייל ואח"כ נוכל לפרסם זאת כאן.

היי אזמיר- לעניני המורה והתלמיד../images/Emo22.gif

היי איזמיר!!! להיות מוכן משמעו להיות מוכן לעשות עבודה עצמית פנימית. להיות מוכן זה לרצות לעשות את אותה עבודה בכל חמשת החושים. להיות מוכן זה גם להיות בשל לעשייה ולא רק לקיטורים ומשיכת תשומת לב. להיות בשל זה לעשות צעד אחד קטן בעצמך ופתאום לראות שאתה מקבל עבור אותו צעד עשר מתנות לפחות. להיות בשל זה להסיר את כל ההתנגדויות שלך ואת כל הדעות הקדומות מאז ומעולם. להיות בשל ומוכן זה להיות פתוח לקבלה ונתינה. או אז יופיע המורה הנכון או אולי הוא כבר נמצא מתחת לחלונך ועדיין לא למדת לזהות אותו. הציצי מתחת למפתן החלון... שם מצויה התשובה. אם את מוכנה הרי מצאת את המורה הנכון או אולי המורה הנכונה. אשרייך. בהצלחה. הרבה אור ואהבה אין סופית ללא תנאי וללא גבול מיכל

ezmeer

New member
המורה והתלמיד

התשובה שלך היא הכי קרובה למציאות, בין כל מה שנאמר עד עכשיו. אהבתי.

א י ל ה

New member
הכי קרובה למציאות?

של מי? תגדיר/י "מציאות". א י ל ה הסובייקטיביות הבלתי נסבלת של המציאות :)

ezmeer

New member
מציאות

אני לא מדבר על מציאות סובייקטיבית. אני מדבר על מציאות שמבוססת על חוקי היקום.

R2

New member
מיכל..!אמרת:להיות פתוח לקבלה ונתינה

את מוכנה להרחיב..?

נתינה וקבלה עבורי../images/Emo9.gif

היי R2 !!! נתינה וקבלה שני מושגים מאד מענינים. נתינה וקבלה שתי פעולות שחיבות לבוא באיזון. עליך ללמד לקבל את העזרה שאחרים מציעים לך, להיות פתוח לרצון של האחרים להגיש לך אותה ולא להפעיל ביקורת ושפוט כלפי עצמך וכלפי הנותנים. באותה מידה עליך לדעת לתת מה שביכולתך לאחרים. אתה ואני כלים. על מנת להגדיל את כלינו ולהגדיל את הצול של הכלי עלינו לנקות את הכלי מכל מיני זבלים כגון: פחדים חרדות מתחים לחצים ומשקעים. אם אנחנו כלים נקיים וכלים גדולים כך יוכל האור הגדול לזרום בנו וברגע שאנחנו נעביר אותו לאחרים אנחנו נטען וכך נתמלא ואו אז נקבל עשרת מונים. הרבה אור ואהבה לך מיכל

R2

New member
האם נתינה וקבלה הן,

אחדים מן הכלים שהזכרת,שדרכם אפשר לנקות את הצנורות..?

R2

New member
האם תוכלי להסביר מיכל..?

אומרים: אפילו אם לוקחים את כל מה שיש לך,לא יוכלו לקחת את מה שנתת..!

למעלה