מציאת פסק דין

ayeletush10

New member
מציאת פסק דין

היי לכולם אני צריכה למצוא איזשהו פסק דין של בית הדין האזורי לעבודה בירושלים משנת 1996 ואני לא מצליחה. חיפשתי במאגרים- תקדין, נבו ואני מוצאת רק פסקי דין שקשורים, אבל ערעורים וכאלה ולא את הפס"ד המסוים שאני צריכה. למישהו יש הצעות איפה עוד אפשר לחפש? או שאולי אם אני לא מוצאת אז פשוט לא פרסמו אותו? למרות שזה אמור להיות פסק דין די מוכר בדיני עבודה.. תודה וסופש נעים לכולם

sacrament

New member
יש מאגר שנקרא פדע- אור

או פד"עאור או משהו בסגנון ככל שידוע לי יש שם את כל פסקי הדין שקשורים לדיני עבודה. הגישה למאגר- תלויה במוסד הלימוד. ממה שאני יודעת הגישה היא רק ממחשבי האוניברסיטה ולא מהבית ואם אני לא טועה היא כרוכה בלקחת CD מיוחד מהספרניות. אני לא יודעת איפה עוד לחפש. סורי. אבל אם תתני לנו את שם הפס"ד אולי נוכל לעזור...

ayeletush10

New member
תודה...

כן אני מכירה את הפדאור, הבעיה היא שאין לי באמת את הדיסק... הפסק דין הוא ד"ר אורלי פרט נ' המרכז הרפואי שערי צדק (יכול להיות ששמות הצדדים הם הפוכים, לא סגורה על זה). הוא ניתן ב- 9.1.1996. השופטת היא אלישבע ברק וזה בבית דין האזורי לעבודה בירושלים. וואי אם תמצאי את גדולה!! (בכל מקרה את גדולה
) המון תודה.

sacrament

New member
פדע- אור, לא פדאור

פד"ע= פסקי דין עבודה. ואני גם לא מוצאת אותו...מה שאומר שתצטרכי לגשת פיזית לספריה ולחפש שם בדיסק, או ללכת בדרך הישנה ולחפש בספרים של פדע עצמם.

ניסית ב"דינים ועוד"?

יש שם אפשרות לבחור ספציפית בחיפוש ב"עבודה אזורי" או ארצי. חוצמזה - באיזה פסק דין מדובר? אולי למישהו פה יש אותו בטעות....

ayeletush10

New member
אני אבדוק...

הפסק דין הוא ד"ר אורלי פרט נ' המרכז הרפואי שערי צדק (יכול להיות ששמות הצדדים הם הפוכים, לא סגורה על זה). הוא ניתן ב- 9.1.1996. השופטת היא אלישבע ברק וזה בבית דין האזורי לעבודה בירושלים. תודה!

ayeletush10

New member
תודה אבל זה לא זה...

יש כמה פסקי דין שקשורים לעותר המסוים הזה, ערעורים וכאלה וכבר מצאתי אותם. אני מחפשת את המסוים שבו שופטת רק אלישבע ברק וזה לא אלה... תודה בכל אופן על העזרה.

ayeletush10

New member
מצאתי את זה בדינים ועוד

אבל צריך להיות מנוי בשביל לראות את זה.. יש דרך אחרת?

למעלה