מציאת בת זוג

הודעתך מאוד מעניינת

ולא מהסיבות הציניות שאתה חושב . אתה גרוש כבר 4 שנים . אני בטוח שבטח כבר ראית דבר או שניים ולבטח גם הפקת לקח אחד או שניים . ואם אחרי כל זה , אתה מוצא לנכון למסור את הפרטים שמסרת , מעניין אותי לדעת מדוע . מה היה לך עד עכשיו ? מערכות שהסתיימו מהר ? המון בליינדיטים שמשום מה לא צלחו לך ? מה קרה לך במשך הארבע השנים האחרונות עקב חוסר המוכנות שלך להתפשר ? רק דבר קטן . מוזר לי שהגעת לגיל שלך בלי לדעת מה שכל ילד בכיתה ג' יודע . אין דבר כזה בחיים " לא מוכן להתפשר" .

סליחה.????????????

מה הפלצנות הזו? אתה, מתפשר על ויזואליות? תצא עם בהמה ריקנית רק על מנת שלא להיות לבד? תחבור אל מישהי שלא נראית לך.? אתה הולך על מצב של ברירת מחדל? אפשר להתפשר על קטנוניות, על דברים בריי תיקון...אבל לא על משיכה ויזואלית ראשונה שבעצם קיימת בכל בן אנוש עם עיניים וטעם לחיים. מי אתה שתקבע לאנשים למה הם מגיעים לגיל שלהם ועדיין לבד? אגב, הילדים בכיתה ג', לא מנהלים מערכות אישת מורכבת לכן הם שם... אחלה דוגמא הבאת.

מה ביקש "הבחור" ? למצוא בת זוג...

אני מניח שהסגנון שלו לא הכי מצא חן(גם אני לא הייתי יוצא איתו
) אבל... יכול להיות שיהיו פה נשים שהעובדה שיש לו מקצוע טוב ודרוג מנהלים יהיה להן חשוב. זה שאינו מוכן להתפשר על מראה חיצוני ואיכות (האישה
) כנראה שפשוט מחפש אישה שנראית טוב ואיכותית. אל תהיו כאלו קשוחים.
העיקר, הוא מחפש זוגיות נפלאה...

שירלי6

New member
יאללה בסדר.

אבל לך, או לכם, אני דווקא כן מייעצת שתישארו קשוחים. או יותר נכון, קשיחים..

שיהיה לך בהצלחה

וטוב מאוד שציינת את מה שאתה לא מוכן להתפשר בעדו... שכן המראה החיצוני הוא המשיכה לבת זוג והוא מאוד חשוב...וכל אחד וטעמו האישי... איכות... כנ"ל שכן צריך שיהיו בניכם תחומי עניין משותפים ורמת שיחה שווה פחות או יותר. אז שוב... המון המון בהצלחה

מצוטטת

New member
סופסופ מועמד פונציאלי.........

שיודע מה הוא מחפש ישירות וכנות בכלט תכונות נחשקות בעיניי עזוב 'תך מהנשים כאן שלא מפרגנות וקוטלות לך תגיייייישה אני אשמח לעומתן לקבל מיפרט טכני כמו:-
באילו מישורים אתה רוצה ביטויי לזוגויות טובה?
בנושא המראה...מה הרף {העליון} של המידות ההכרחיות?
אילו איכויות נוספות נידרשות אצלה וע"פ מה תמדוד לה? המון אשמח אם תפר{ל}רט יותר

ערסlight

New member
פרטים בהמשך

תראה, כבר כתבתי לך ומחקתי. [לא מגיע לך] אבל אין לך מושג, ע"פ הודעתך, על יחסים, פיתוי, מה עושה את ההבדל... לדעתי, אתה לא יודע באמת מה אתה רוצה, כתבת אוסף של קלישאות חסרות משמעות, אתה ממש לא יעיל ורק צובר תסכול. אני מציע לך בשלב ראשון לקרא לתקופה פה בפורום. אם תהיה פתוח, יש מה ללמוד כאן. וגם, כדאי לך להשקיע בהבנת המנגנונים שמפעילים בני אדם. סדנה בינאישית נראית לי רעיון טוב.

למעלה