מציאת בת זוג

רות 2

New member
אכן לא משרד שידוכים אבל... בהחלט

פורום עם פוטנציאל .גדווול ... למציאת בן/בת זוג ..... ת'שאל את זאתי וזה ואיך קוראים לו וההיא גם .....

ozzz64

New member
../images/Emo45.gif רק שמישהו לא מוכר עושה את

זה , זו סיבה ללעג ,

תראה מה זה ../images/Emo141.gif

כשאנחנו מנפחים להן את השכל בשביל להשיג זיון, זה לא בסדר. בא בחור ואומר דוגרי מה הוא מחפש - גם על זה יש טענות.

שלי 9

New member
שושן יקר..נדמה לי שלא באו בטענות

על זה שהוא פירסם הצהרה מן הסוג הזה כאן.. נראה לי שיותר התייחסו לגופה של ההצהרה..ולטיב הפרמטרים שציין.. כהרגלו של פורום זה חלקם לקחו את זה גם למחוזות הומוריסטיים..מי שמפרסם הודעות בפורום לא משנה מאיזה סוג צריך להיות נכון לקבל תגובות מסוגים שונים (לא שאני מצדיקה את כולן כמובן..) נ.ב. "לנפח לנו ת'שכל בשביל להשיג זיון"..??? שוב חזרנו לעידן שבו אתם צריכים להשיג משהו ואנחנו צריכות לתת אותו?? ואני לתומי חשבתי שזו נתינה ולקיחה הדדית..

צד אפל

New member
זו הבעיה,

כל אחד מרשה לעצמו לצחוק וללגלג, על אנשים שהוא לא מכיר, זה נכון שברגע שהוא פירסם הודעה כזו הוא צפוי לקבל שלל תגובות גם לא נעימות לאוזן, אבל זו זכותו המלאה להביע את רצונו, זה מה שהוא מחפש מי שזה לא מתאים לו יכול לקפץ, לא חושב שבשביל זיון יש לנפח את השכל, אין פה שום נתינה ושום לקיחה הדדית, זה רצון הדדי של שני אנשים,

וואלה

אולי אפילו קצת יותר. אולי הוא שימש כמראה מאוד חדה ומאוד ברורה למה שבכול מקרה קורה כאן. רק שלא כ"כ נעים לראות את זה...

1958...

קבל תיקון במיידי. כאן {נט, פורומים, צ'טים}, זה המשרד השידוכים הכי גדול שקיים אי פעם. גם אם ההודעה שלו לא מצאה חן בעיניי הכל כאן ובעינייך כפי שאני קוראת, פורום גרושים גרושות, מן הסתם הוא פורום של אנשים שלא נמצאים בזוגיות.. .....לא? בן אדם פתח הודעה, די לגיטימית, דיי נכונה, אולי לא בסיגנון המצ'ואי והנכון, מי שמנו ליודעיי דבר ושופטים, ואני בטוחה שהיא תופסת לגביי כולם, רק מה, כולם בחרו להציף את הציניות והצחוק, לא מובן לי למה.. או שכולם מתפשרים על מה שיש.. או שכולם מכוערים טיכו... או שכולם בזוגיות מושלמת כבר. קטונתי.

בדד1

New member
לפעמים נראה לי

שבתפוז שותלים הודעות כאלה סתם כדי להעלות את כמות ההודעות שעוברת להם באתר כי אחרת אני לא מבין איך מישהו "בדרוג של מנהלים" אפילו אם הוא חושב כמו שכתב בהודעה הזו מעלה זאת על הכתב ומספר לכולם מסתבר שלא צריך להיות כל כך חכם כדי להיות "בדרוג של מנהלים"

בפרק ב'

אין על מה להתפשר. הולכים על הטוב ביותר, הרצוי ביותר, שואפים לבנות אידיליה וכשזה לא נמצא, נשארים לבד, מתוך רצון וידיעה, רק לא להכנס למצב של בירית מחדל ולהסתפק בראשונה בתצא לדרכך. לכל אחד ואחת יש "רשימת מכולת" של בחיר\ת ליבו אותה, אף אחד לא ישנה. בהצלחה.

למעלה