מציאת בת זוג

avis48

New member
מציאת בת זוג

שלום לקוראי מילים אילו.... ובכן ,אני גבר גרוש כ4 שנים ,עוסק בתחום הנדסת בנין ,בן 50 ועוד קצת ,שכיר בדרוג של מנהלים ,ומחפש לי זוגיות טובה...הענין הוא ,שאיני מוכן להתשפר על מראה,ועל איכות אצל האישה... האם ישנן מועמדות לזוגיות נפלאה?אם כן...אשמח להכיר.. פרטים בהמשך

jane34

New member
אתה לא מוכן להתשפר?

אולי קצת תתפשר בכל זאת? חשוב למועמדת מאד באיזה דירוג המשכורת שלך נשמע איכותי לחלוטין (חבל שלא ציינת במה...) טוב נו נמשיך לחכות לפרטים שיבואו.....

ילוטייל

New member
כן שים לב מאווודדד חשובה המשכורת

שלך. לא משהו אחר [באירוניה כמובן].

../images/Emo4.gifזאת מכירה פומבית../images/Emo35.gif

איפה מגישים הצעות
יש תיבת מכרזים למועמדות
לא מועמדת אבל בהחלט מצאתי טעם לפגם בצורה שהצגת את עצמך

רות 2

New member
שאלה כללית מתוך .......

סקרנות ............ למה לדעתך בנות.. גם מפה ...... לא מגיבות כך כאשר הן ניכנסות לאתרי הכירויות ששם בתיאור המבוקש המילה ..איכותית , נאה ,יפה , מסודרת, חוזרים על עצמם כמעט בכל כרטיס?...

שירלי6

New member
אוףףףףףףףףף

השארת אותי חסרת נשיה לפרטים שבהמשך. מצפה בקוצר רוח.

jdpworld

New member
מניח שמבין אתה לבד

הסתירה שבאמירה שלך,כי גם שבהחלט יכולה להיות יפה ואיכותית, אין האיכות מחויבת בהופעה, מה שגם רק טעם כמובן...להציג זאת כנקודת פתיחה זה כמו מחבט ביסבול לפיקה... מניח שמבין...ועושה השיקולים אז אתרכז לי בצלילים

jdpworld

New member
אז לא הבנתי

אני הכי הכי או לא הכיי הכי... כי חושב מבלי שיעלה לי לראש שדווקא יהלום אותי הכי הכי. כמובן שיש הכי ויש הכי. ולא כל הכי הוא באמת הכי... אבל מה לי קטנוני...

SecondOpinion

New member
ממש דירוג מנהלים???? ממש ממש?

שמע, אם אתה מוכן לעצום עיניים, אני מוכן לחשוק שיניים. יהיה לך טוב, אני מבטיחה (אתה רואה? אני כבר מסתגל)

למעלה