מצטרפת שוב!

driftwoodstav

New member
מצטרפת שוב!

סתם...הצטרפתי...ורק רציתי להגיד ש... גנבו לספוק את המח!!! את המח!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אוי אוי! ענק!!!! (מצטערת על החירפון...ספוק עושה לי את זה...אוי ...הוא והאזניים שלו... והגבות שלו...) סתיו (=

Sefy

New member
../images/Emo3.gif I Don't think it's the ears

I Think it's the fact Spock is like a Gay! he looks like a sis, he isn't interested in you girls, so you want him, it's sooo obvious!

driftwoodstav

New member
לא נכון!!

מאותה סיבה היייתי אוהבת כל הומו בעולם, ועובדה שאני לא! יש המון הומואים לא שווים!| אבל ספוק- הוא קדוש... זה הכל מקנאה! אין לכם את הסקס אפיל שיש לאליל היווני הזה... את המיסתורין שמאחורי ההיגיון, את הרגשות החבויים שמישהו צריך לשחרר לעולם, כי הוא חצי אנושי גאד דמט! והכי חשוב- לכם אין את האזניים!!! זה כמו אזניים של אלף...זה שווה!! (אני מודעת לעובדה שהוא דמות בתוכנית טלויזיה, אבל היי! אנחנו רואים מסע בין כוכבים, אין יותר עלובים מאיתנו...לא?) סתיו

Sefy

New member
../images/Emo3.gif Jealousy of What ? i'm Logical

Girls are the ones who aren't Logical, cause they won't admit the most obvious conclusion, he looks gay, he rejects women and puts his feeling hidden, just like a woman
And like ALF says: Ha! I Kill Me!

android

New member
סתיו!! ברוכה הבאה.. רואה שהקשבת....

להמלצתי:) תהני ו.. may the zahatar be with you היי רגע זה של סטארוורס טוב לא נורא נחייה live long and zaha amm osper:)

driftwoodstav

New member
לא אלף! עלף! כמו בשר הטבעות!

הדבר השיקסי הזה עם האוזניים המחודדות. סתיו

Bajoran Preist

New member
זה לא משנה...

בתרגום החדש של עמנואל לוטם הוא קרא ל-elves עלפים. בתרגום קודם הם נקראו(בחוסר התאמה בולט, לעניות דעתי)- "בני לילית". בהרבה תרגומים אחרים לספרי פנטזיה שונים ומשונים אכן נקראים ה-elves עם א', אלפים. האלפים האלו הם בעיקרון אותם אלפים של טולקין, מכמה סיבות- 1.טולקין לא המציא את האלפים ושאר יצורים, אלא שאב אותם ממיתולוגיות(צפוניות בעיקר), ולכן ניתן לטעון שהאלפים ביצירות ספרותיות אחרות לקוחים מאותו המקור. 2.טולקין היה זה שהכניס את האלפים ושאר יצורים במלוא העוצמה לספרות הפנטזיה המודרנית, ולכן כל הופעה של אלף\גמד וכו' בספר שנכתב אחרי שר הטבעות יכולה להיחשב כהשפעה טולקינית. יש אפילו שמכנים את הז'אנר שאילו שייכים "רומח הדרקון" וכדוגמתו כ"פנטזיה נוסחתית", כלומר פנטזיה שלא טורחת להמציא יותר מדי בעצמה, אלא פשוט משתמשת בנוסחא של טולקין. (רק להגנתו של רומח הדרקון- במהלך הסדרה הומצאו די הרבה דברים חדשים, ואישית אהבתי את הסיפור יותר מאשר את זה של שר הטבעות, לפחות החל מהטרילוגיה השנייה של הרומח ואילך) 3.לכל האלפים יש אוזניים מחודדות. (אגב, בסדרת הפנטזיה הראשונה שקראתי שנקראה "חמשת הצבעים" היו אלפים מסוג אחר לגמרי- רודפי בצע, אוהבים לרוץ, חיים בקהילות של נוודים. גם שאר היצורים "הקלאסיים" קיבלו שם פנים שונות ומרעננות.) ואם כבר מדברים על זה, לוולקנים באמת יש נקודות דמיון לאלפים, פרט לעובדת היותם מחודדי אוזניים- הם גם מאריכי חיים, עשויים להיחשב כ"אצילים"(מה שאלפים הם בדרך כלל), לפחות בתקופות מסויימות של היסטוריית הטרק הם נחשבים כעליונים על בני האדם, וכמו ביצירות פנטזיה מסויימות- לא ססים להתערות בין בני האדם "הפרימיטיביים והחייתיים", ולבסוף הוולקנים כותרים ברית עם בני האדם, כמו שאלפים ובני אדם נאלצים לעשות לעתים קרובות בספרי הפנטזיה.

driftwoodstav

New member
עוד יתרונות...

דבר ראשון- מישהו ראה איפה שכתבתי כאן שאני הגיונית? כי אני לא, ואני מודעת לזה. וחוץ מזה- ההגיון הזה שלו זה כל הקטע! תראה- אפשר להציק לו נונסטופ והוא לא ממש יתעצבן וירביץ לך, מקסימום הוא יזרוק איזו הערה קטנה. אבל למי איכפת?!?! אנשים רגילים כן משתגעים אחרי כמה זמן ויכולים לחנוק... אין לכם מה לעשות, ספוק פשוט אליל יווני וזהו!! (אני חייבת להסכים איתך שהוא נראה הומו...הוא גם שחיף לגמרי...לא אוכל הוולקני הקטן הזה! מישהו אי פעם ראה אותו אוכל משהו?!) סתיו

Sefy

New member
אליל יווני ? ../images/Emo12.gif

את מודעת לעובדה שהוא יהודי כן ?
וגם לי אפשר להציק נונסטופ ואני לא התעצבן או ארביץ, לא מאמין באלימות! ואפשר לראות שגם אני זורק הערות
והסיבה שבנות מתות עליו, זה מאותה סיבה שהן מתות על כל ההומואים, הם לא מעונינים בכן, זה עושה את זה אתגר בשבילכן

לא לא לא לא לא!

אני אמרתי לך את הטיעונים שלי, אין טעם לחזור. הוא סקסי, כי ככה הוא! ואם הוא היה אוהב בנות, או בנים, או כל דבר אחר. הייתי חושבת אותו דבר~ ובקשר למה שכתבת על קירק... אני שונאת אותו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הוא וההתלהבות שלו מעצמו! "אני הקפטן! בלה בלה בלה בלה בלה~ אני אומר אז עושים!! אני קפטן!!". שונאת אותו!! סתיו

Esmena

New member
קירק ווז נבר "אליל יווני" ../images/Emo31.gif,

גם אם היה דבר כזה.

Sefy

New member
I Can find many who will disagree

But it doesn't really matter, I couldn't care about how he looks

Esmena

New member
אין דבר כזה "אליל יווני". נהגנו

להאמין באלים,לא באלילים.מדובר בסדר גודל ומספר שונה. עממי כנען האמינו באלילים,משם בא הביטוי.ואני ביקשתי הסתייגות לאומית של הוספת השמוק השחצן לפנתיאון(ממילא העובדה שזאוס תמיד יעלה עליו ברדיפת שמלות תעשה לו רק רע ותגרום לו להעלות מור אנד מור קילוז..)

למעלה