אממ...תודה
D driftwoodstav New member 27/6/03 #23 אז מסתבר שמה שאתה יודע... זה רק סטראוטיפים מעצבנים והכללות. הכללות זה רע! כל הכללה! סתיו
S Sefy New member 27/6/03 #25 Not Really I Said Most, Not All, and since it's not all it's not a generelization
S Sefy New member 28/6/03 #30 ../images/Emo12.gif ? Why Wouldn't that be a question you need to ask girls ? Personatly I think it's the challenge of not being able to get them that makes the girls try, but then again, you are a girl, you tell me
../images/Emo12.gif ? Why Wouldn't that be a question you need to ask girls ? Personatly I think it's the challenge of not being able to get them that makes the girls try, but then again, you are a girl, you tell me
S Sefy New member 29/6/03 #32 לא, פשוט הרבה שאני מכיר... מתנהגות כך, שלא נדבר על ההתלהבות מהסדרה "גאים ביותר" שבנות פשוט מתות עליה! ואחר כך מאשימים את הבנים שאנחנו מנסים להציץ לכן!
לא, פשוט הרבה שאני מכיר... מתנהגות כך, שלא נדבר על ההתלהבות מהסדרה "גאים ביותר" שבנות פשוט מתות עליה! ואחר כך מאשימים את הבנים שאנחנו מנסים להציץ לכן!
E Esmena New member 29/6/03 #33 אקזקטלי! ../images/Emo45.gif (אני מקווה מאוד שכשאמרת " גאים ביותר" התכוונת ל"הכי גאים שיש". אני לא אוכל להתמודד עכשיו עם *שתי* סדרות כאלה ).
אקזקטלי! ../images/Emo45.gif (אני מקווה מאוד שכשאמרת " גאים ביותר" התכוונת ל"הכי גאים שיש". אני לא אוכל להתמודד עכשיו עם *שתי* סדרות כאלה ).
S Sefy New member 29/6/03 #34 לפחות אחת מודא באמת ../images/Emo6.gif כן, התכוונתי ל "הכי גאים שיש" לא רואה את הסדרה, רק שמעתי על ההתלהבות של כל הבנות, אז רשמתי "גאים ביותר" הי! זה היה קרוב
לפחות אחת מודא באמת ../images/Emo6.gif כן, התכוונתי ל "הכי גאים שיש" לא רואה את הסדרה, רק שמעתי על ההתלהבות של כל הבנות, אז רשמתי "גאים ביותר" הי! זה היה קרוב
E Esmena New member 30/6/03 #41 *שיהיה ברור*אני מודה בחולשה של אחרות, לא שלי. אני *לאאא* צופה בזה,פור איבנובה סייק! (ד"א-גאים ביותר-נשמע כמו "סודי ביותר").
*שיהיה ברור*אני מודה בחולשה של אחרות, לא שלי. אני *לאאא* צופה בזה,פור איבנובה סייק! (ד"א-גאים ביותר-נשמע כמו "סודי ביותר").
S Sefy New member 29/6/03 #36 רובכן ../images/Emo3.gif כל הזמן מציקות לנו שאנחנו רואים חתיכות בטלויזיה