מצטרפת שוב

Berethor

New member
התור ארוך ../images/Emo13.gif

בכל מקרה הסכוי שיהפוך אותך לערפדה נמוך..רק אם את ממש מיוחדת!

ואולי אני ממש מיוחדת?../images/Emo6.gif

אתה היית חושב שדווקא בלה תהיה חסינה לכוחות הערפדים למיניהם?

Berethor

New member
אני חושב שזה הגזמה

התכוונתי למיוחדת בתור בת תמותה. אף אחד לא אמור להיות חסין לכוחות הערפדיים, למרות שידוע שלכל הערפדים יש חסינות גבוהה לכוחות מנטליים אשר מבוססים על שליטה מוחית.
Kain: "what manner of creatures have you been practicing on? dull mortal fools, with their minds full of commerce and dung? my mind is far too strong for your powers."

קרניjack

New member
הסקרים אומרים שהערפדים הופכים אותך לאחד משלהם

רק אם אתה נראה ממש טוב....
שאר התכונות אולי פחות חשובות.

Berethor

New member
הסקרים צודקים

אבל מראה טוב זה מאפיין גנטי ולא סתם תכונה, ככה שזה שיפוט נכון. בכל אופן ידועיים גם מקרים שהופכים אנשים חכמים במיוחד, גם כאן מדובר במאפיין גנטי. יש גם מקרים שהופכים אנשים בגלל שהם אריסטוקרטים/המעמד העליון, חלק מהדמיות בספרים של אן רייס לדוגמא. ואנשים שהם לוחמים מצטיינים או/ו גנרלים מצטיינים, ויקטור וחייליו ממלחמת האופל לדוגמא, בגלל כישוריים ויכולות. וכמובן גם מקרים שהופכים מקורבים, מה שמופיע בהמון ספרים/סרטים. כמובן שלא שווה לערפדים להפוך סתם מישהו, בטח שלא בגלל תכונות אופי טיפשיות או רכוש. ערפדות היא דרך לשמר מאפיינים ותכונות חשובות באמת, לכן מגיע לאנשים כאלה ראשוניים, השאר אפשר ללמוד, לשנות או להשיג בחיי נצח.

טוב אם אין ברירה אז אין ברירה

אצטרך לחפש "משקה" מיוחד שיוכל להפוך אותה לערפדה.. או לנסות להמציא אחד כזה.. מישהו מתנדב לעזור? :)

Berethor

New member
אז רוצה שנלך לחפש תElixir of Life של Neferata

Nagash, the great necromancer, had written down his knowledge in nine volumes, also known as the nine books of nagash, they were found by the rebels in the black pyramid. some say it was Neferata who found them and secretly took them. Neferata, a notable spellcaster, set to study these works in the hope of fighting the evil Nagash had unleashed, but was slowly corrupted and not only learned how to animate the dead, thus becoming a necromancer, but, like many in nehekhara, obsessed by the secret of immortality, she tried to create an elixir to that purpose. Nagash had succeeded in so far as to protect his soul from death but had not been able to halt the aging of his body. Neferata, in her experiments, found a way of keeping her body young but was taken by an urge for fresh human blood. It is said that she stroke a pact with dark forces and, upon drinking her "Elixir of Life", her heart stopped beating and her soul travelled to the land of the death where she was attacked by spirits. when she woke, one such spirit shared her body and was thirsting for the warm blood of the living. so was born the first vampire.

קרניjack

New member
ברוכה החוזרת../images/Emo13.gif

אני לא מבינה מה יש לאמא שלך נגד ערפדים, או למה זה אמור לעניין אותה/למה היא צריכה להתערב בספרים שאת קוראת...סה"כ מדובר במשהו דימיוני, זה לא שאת קוראת ספרים על כת השטן, או רוצה לשתות דם, או משהו קיצוני...כולה סיפורת ועוד כרגע מז'אנר שכל בת שנייה קוראת. חוץ מזה, תמיד אפשר לעשות מנוי לסיפריה... אני ממליצה לך לקרוא עוד קצת על ערפדים ולהיחשף להם עוד קצת- יש בטאגליינס "רשימה אדומה" שזאת רשימה (קצת לא עדכנית שאני מקווה לעדכן בקרוב) של ספרים, סדרות וסרטי ערפדים, אני בטוחה שתמצאי משהו שיעניין אותך. ונכון שערפדים זה בגדר דימיון בלבד, אבל למה (כמו שאת כותבת) מי שיש לו כוחות צריך רק לנצל אותם לטובה? כלומר, ברור שזה היה הכי טוב, אבל גם אם לא מדברים על כוחות על טבעיים ועל העולם של ימיני- הרבה אנשים בעלי השפעה וכוח מנצלים את זה לרעה, אז אין סיבה שבעולם שיש לאנשים כוחות זה לא ייקרה...(אקס מן זאת דוגמא מצויינת). ואם היו לך ערפדים במציאות כמו אדוארד שכרגע הוא ה-טייפ של הערפד המושלם, לא היית רוצה? כאילו, זה מאוד תלוי על איזה ערפדים את מסתכלת...תמיד לצד ה"רעים" יהיו ה"טובים" ולהפך

Slow Cheetah

New member
אמא שלי היא מהסוג הנדחף, אז הכל משנה לה ../images/Emo4.gif

ויש לי מנוי לספריה, אבל אין בה דברים מעבר לסאגת דמדומים, שיש לי בבית. ואני יודעת שתמיד יהיה מי שינצל לרעה, זה מה שאני לא אוהבת בזה
וברור שהייתי רוצה אדי משל עצמי, אבל בסופו של דבר אני חושבת שהייתי זורקת אותו XD

Berethor

New member
זורקת אותו?!

אני בטוח שזה היה גורם לו לטרוף אותך. Feel The Power of The Dark Side.. MUHAHAHA

Slow Cheetah

New member
חחחח

כן, זורקת אותו, הוא יותר מדיי צדיק, ואם הייתי מרגישה כמו שבלה מרגישה זה היה קורה יותר מדיי מהר- מה אני צריכה מישהו שאני ארגיש כאילו הוא סם עבורי? XD

Berethor

New member
תחליטי כבר

ככה את לא יודעת מה את רוצה! צדיק, מדיי רשע מדיי
. אבל מדובר פה בסם טבעי, או על טבעי.

Slow Cheetah

New member
אני מסוממת טבעי במילא ../images/Emo98.gif

ואני רוצה בנאדם טוב, לא בנאדם שיצדיק כל מעשה דוחה שאני עושה XD

Berethor

New member
נכון, ויש גם אפשרות שלישית

ערפדים שפשוט לא אכפת להם והם לא מתערבים, לא רוצים לסכן את עצמם בשביל כל אחד, אחרי הכל גם ערפד יכול להרג.

למעלה