מצטרפת שוב

Slow Cheetah

New member
מצטרפת שוב ../images/Emo3.gif

הצטרפתי פעם, אבל לא נשארתי... אז אני מצטרפת מחדש, מקווה שתקבלו אותי שוב
המ. אני לילך, בת 16 ומשהו מצור הדסה (חור ליד ירושלים, אתם לא באמת אמורים להכיר). אני אוהבת ערפדים, כמובן, למרות שאם היו כאלה במציאות לא הייתי סובלת אותם
קראתי את סאגת דמדומים כמה פעמים (רואה את הסרטים. ומתצבנת כרגיל שמשנים את כל הספרים
), אני רואה את יומני הערפד וחושבת לחזור לראות דם אמיתי (ראיתי את הפרק הראשון ממזמן). רציתי לקרוא עוד ספרים על ערפדים, אבל אמא שלי לא ממש מתה על זה... אז היא לא ממש נותנת לי לקנות אותם מהר (את הסאגה של דמדומים אני לא בטוחה שהיא בכלל הבינה שזה כולל ערפדים).
אין לי מושג מה עוד לספר, אז תשאלו אם יש לכם משהו שאתם רוצים לדעת

Bartal j

New member
קודם כל ברוכה השבה../images/Emo140.gif

לגבי ספרי ערפדים שאת רוצה לקנות, אם יש לך בעיה איתם מקסימום תגידי שזה ספרי פנטזיה (אני אישית לא ממש מבינה מה מפחיד בערפדים) אם הייתה לי ילדה הייתי מעודדת אותה לקרוא ספרים על ערפדים (האממ מישהו אמר אן רייס?) כך היא תקרא משהו איכותי יותר במקום רומנטים קיטשיים
) לגבי דם אמיתי- אני ראיתי כמה פרקים ולא התלהבתי, דווקא את זה לא הייתי נותנת לבת שלי לראות אבל ממש לא בגלל שזה ערפדים, זה פשוט טו מאץ' סקס לטעמי לא ממש חינוכי (וזה לא שאני שמרנית מידי ,כאילו יש שם יותר מידי סקס בפרקים ופחות הריגות ודם...וכאילו הלו זה אמור להיות סדרת ערפדים!) י יומני הערפדים לעומת זאת זו אכן סדרת ערפדים טובה לפחות ממה שראיתי עד כה, יש אקשן יש דם יש עלילה
ויש דיימון חח הייתי חייבת להוסיף.. סורי LOL ואממ...יש לי רק שאלה קטנה כי לא הבנתי משהו מה שכתבת כי אם את אוהבת ערפדים כפי שאת כותבת לפחות, אז למה לא היית סובלת ערפדים אם הם היו קיימים במציאות? ומי אמר שערפדים לא קיימים במציאות?
יום טוב שיהיה. ברטל

Slow Cheetah

New member
כי אני נגד הקונספט של להיות עם כוחות על כלשהם

ולא לנצל את זה לטובה. אף פעם לא שמעתי על עפרד שהשתמש בזה בשביל משהו חוץ מדברים אישיים... חוץ מזה, מה אני צריכה לאהוב מישהו שינסה לאכול אותי?
והבנתי שערפדים זה סוגשל עטלף (כאילו, משם חשבו על זה בכלל), אבל זה לא אנשים

Bartal j

New member
זה תלוי לפי האמונות

יש יותר מידי אמונות לגבי מהן ערפדים, פשוט בחרי במה להאמין. נשמות תועות, אלמתים, אנשים שקוללו בחי נצח או מכרו נשמתם לשטן וכו'. ערפד יכול לשנות צורה בעיקרון זו אחת מהיכולות שלו הצורה הנפוצה היא כמובן עטלף למרות שיש חיות אחרות כמו זאב או עורב
(חח מושפעת מיומני הערפד) אין לי זמן להרחיב בנושא אבל ערפדים ממש לא באו מעטלפים למעשה אם להיות מדויקים הם באו מאיזור המזרח הרחוק(יפו, סיןהודו וכו)ומשם בעקבות קשרי מסחר על דרך המשי הם התגלגלו לאירופה המזרחית (רומניה, בולגריה וכו') והפכו לערפדים שאנו מכירים כיום. הידעת שיש אנשים שלוקים במחלה שנקראת "ערפדות" פוריפריה חסר להם גן כלשהוא שגורם להם להיות רגישים לשמש עד כדי כוויות, הם נמנעים מאור השמש לכן העור שלהם ממש לבן כי הוא לא מייצר פיגמנט של צבע והם מסתובבים רק עם משקפי שמש, מתקשים לעכל אוכל וצריכים זריקות של דם על בסיס יומי בשביל לשרוד. חוץ מזה על אליזבת' בת'ורי שמעת פעם?

Bartal j

New member
למחלה קוראים

פורפיריה (Porphyria) לפי ויקיפדיה היא מחלה תורשתית מטבולית שבה חל שיבוש בייצור הפיגמנט "הם" (Heme), אשר מצוי בהמוגלובין ובמספר חלבונים אחרים. הגורם העיקרי לתסמיני המחלה הוא הצטברות של פורפירין בגוף. פורפירין, החומר הנותן למחלה את שמה, הוא הטבעת המקיפה את אטום המתכת המרכזי בקבוצת ההם (ברזל). פורפיריה היא מחלה כרונית בעלת התקפים. הנגרמים מתרופות מסוימות, מחשיפה לשמש, משתיית אלכוהול, מרעב או מפתוגנים. הלוקים בפורפיריה אריתרופוייטית עלולים להיות רגישים לאור השמש עד כדי כך שכוויות שמש עלולות לפקוד אותם אפילו בזמן שמעטה כבד של עננים מכסה את השמים, דבר המכריח אותם להיות פעילים בלילה ולהימנע מאור שמש. הלוקים בפורפיריה עשויים להיות בעלי עיניים, ציפורניים ושיניים אדומות, המקבלות את צבען מפורפירין. תסמינים נוספים: צמיחת שיער במקומות בלתי שגרתיים (במצח, למשל), גירודים, אודם ושלפוחיות בעור וכן בעיות בחניכיים. לאחר חשיפה לשמש עלול צבע השתן להשתנות לאדום או חום כהה. תסמינים של פורפיריה הפאטית כוללים הפרעות במערכת העצבים הגורמות להזיות, דיכאון, פאראנויה, כאבי בטן, בחילות, הקאות, נזק לעצבים, עצירות, קצב לב בלתי-סדיר ועוויתות. בזמן התקף עלול הכאב להיות בלתי-נסבל ולהצריך שימוש במשככי כאבים חזקים. הויטליגו שציינת היא מחלת עור שבה מאבדים אזורים מסוימים של העור את צבעם . ואליזבת' בתורי הייתה ערפדית אנושית שרצחה בתולות ושכשכה בדמן באמבטיה כי האמינה שטבילה בדם של בתולות תשמר את נעוריה לנצח ותמנע את הזדקנות העור. הייתה הנה לך מידע עליה מויקיפדיה http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%90%D7%A8%D7%96'%D7%91%D7%98_%D7%91%D7%AA%D7%95%D7%A8%D7%99 מי אמר שערפדים לא קיימים באמת?

AlexOnFire

New member
איזה באסה זה להיות חולים במחלה הזו... עדיף כבר להיות ערפד כמו בסרטים ><

Berethor

New member
טוב זה עניין של השקפת עולם

ועל כמה ערפדים כבר שמעת שאת קובעת שהם משתמשים בכוחות רק בשביל עצמם? זה פשוט לא נכון להגיד שכל הערפדים אגואיסטים. יש מספיק סיפורים על ערפדים שהגנו על הקהילה שלהם ועל העקרונות ודברים שחשובים להם, גם ערפדים שהגנו על ערפדים אחרים ואפילו על בני תמותה. חוץ מזה כמובן שאת לא צריכה לאהוב מי שרוצה לשתות לך תדם, זה מובן מעליו.

Bartal j

New member
מסכימה עם דברייך אבל אני חושבת שאם אני

אוהבת משהו בעיקר אם זה ערפד אני אשמח לתת לו לשתות מהדם שלי.. זה כל העניין של נתינה וקבלה באהבה לא. למה רק לקבל ולא לתת?
אנשים מזמינים ביציאות נגיד לאכול משהו אצל ערפדים האוכל זה דם. הרי לא חייב להרוג ישר, אפשר לשתות קצת פה ושם... והגוף תמיד מחדש דם

Slow Cheetah

New member
כן, אבל זה רק במקרה שזה ברצון.

ואני לא חושבת שרוב הערפדים ממש שואלים מישהו

Berethor

New member
אך ורק מרצון! אחרי הכל מי יסרב?!

סליחה גברתי אפשר לנשוך אותך ולשתות ליטר וחצי מדמך?

Berethor

New member
צודקת אבל

דברתי על כך שברור למה אדם לא אוהב ערפדים ולא רוצה שישתו לו תדם, ציטאח היא דוגמא טובה. לא רק שלא חייבים להרוג ישר, לא חייבים להרוג בכלל, סך הכל מדובר כאן בדונר שגם לא ילשין וגם לא יהפוך לערפד, ככה שאין תופעות לוואי. כמובן שדם מתחדש תמיד אצל אדם בניגוד לגוף(אצל ערפד זה הפוך), ככה שיכולים להיות דונרים לזמן רב(בהנחה שהם רוצים). אני חייב לציין שלא ברור למה ישר קישרת זאת לאהבה כזאת, אבל לא נורא..

Slow Cheetah

New member
חחח שמעתי עליהם דיי הרבה,

והם אף פעם לא עושים יותר מדי, נגדיר ככה XD

Berethor

New member
ואנשים עושים?

ערפדים מסויימים עושים בשביל מה/מי שחשוב להם, הם לא אמורים להגן/להציל כל אחד..

Slow Cheetah

New member
אבל מבחינתי הם דמיוניים,

ומתי שליצור דמיוני יש כוחות כאלה מבחינתי הוא אמור להשתמש בהם בשביל להגן ולהציל כל אחד.

למעלה