מצטרפת שוב

Berethor

New member
צר לי לבשר לך שלערפדים אין חוזה עם מארוול

אז קודם כל אף אחד לא מתכוון לתווכח אתך אם ערפדים קיימים או לא, זה לא המטרת של הפורום להוכיח לאנשים אם ערפדים קיימים או לא. הפורום במחיצת הפנטזיה, אז אם האמונה הזאת גורמת לך לישון יותר בלילה טוב, שיבושם לך. דבר שני, ערפדים ידועים בתור יצוריים על טבעיים ואל מתים, ולא גיבורי על, אבל כנראה שמבחינתך כל יצור פנטזיה צריך להיות גיבור מקומיקס. בתור מישהו שמתעניין בין היתר בעולמות פנטזיה, לא נתקלתי בטענות כאלה כלפי אלפים ואורקים לדוגמא, אז מה את רוצה מהערפדים?. ערפד "טוב" זה ערפד שלא 'טורף' אותך או עשרות אנשים ביחד איתך סתם כי בא לו, להציל ולהגן זה דרישה מוגזמת, זה רק אם בא לו, הוא לא חייב כלום לבני תמותה. בכל אופן את תמיד יכולה לכתוב קומיקס מקורי על ערפד שמציל כל אחד, ופגיע רק לביסלי בצל וקריפטוניט. אי אפשר לפספס פה.

Slow Cheetah

New member
לא יצא לי להתקל כל כך באורקים וכו'.

ואני מעדיפה שכולם יהיו גיבורי על... אז?

Slow Cheetah

New member
יכול להיות, אבל מתי שאני חושבת על זה לעומק

זה מה שאני רוצה שהם יהיו XD אבל באופן כללי אני כן אוהבת ומתעניינת בהם.

קרניjack

New member
ז'תומרת שחלק מהקונספט הערפדי זה הרשע

כלומר, הניצול...ברור שאת יכולה לבחור מה שאת אוהבת, אבל זה הקונספט.

Berethor

New member
כל החברה האנושית מבוססת על ניצול

אפילו מנהל זוטר מנצל עובדים בזה שהוא לא עושה כמעט כלום ומקבל משכורת גבוהה על חשבונם.

בדנתמ

New member
שניהאחת, תני לי להבין משהו...

בואי נניח שאת אוהבת קרם ברולה. לא היית אוהבת מישהו שאוהב גם קרם ברולה? אז נניח שאת טעימה. למה שלא תאהבי ערפד?

Slow Cheetah

New member
הי../images/Emo24.gif

בקשר למה ששאלתי מקודם על הספרים- ואיך אני יודעת שלא הורידו מהסוף או שינו? XD

ברוך שובך../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif

תמיד נחמד לקבל אנשים וערפדים לפורום:) דווקא אני הייתי רוצה להכיר ערפד.. קרוב לוודאי גם שהייתי מבקשת ממנו להפוך אותי לערפדה..

קרניjack

New member
חברה, את צריכה ללמוד לשרשר

משמע להגיב נכון להודעה הספציפית, מה שכרגע (ועוד בפעמים אחרות) את לא עושה
אם את צריכה הסבר תכתבי.

אני דווקא מגיבה להודעה ספציפית/משרשרת..

הבעיה היא שחברי הפורום האחרים עושים את זה לפניי ואז יוצא שההודעה שלי היא בין האחרונות ואין ממש קשר.. או כמו שזה מתחתיי ציין:"תור ארוך" :)

קרניjack

New member
זה בכלל לא קשור מה חברי הפורום האחרים כותבים

ומתי הם כותבים, זאת לא תחרות של מי שמגיב להודעה הראשונה ונמצא ראשון בשירשור, או מתחת. אני לא יודעת אם הפעם התכוונתי לשרשר להודעה הראשית או להודעה ששירשרת אלייה (כיח שתיהן של Slow Cheetah ), אבל שמתי לב שלפעמים את לא משרשרת נכון...לא בקטע של להציק, רק להבהיר.

למעלה