איפה אתה רואה בתמונה כפכפים או חולצה קצרה? אנלא מבינה מה אתה רוצה מהבנאדם. תחזור תחזור לחור שהגחת ממנו ותפסיק לפתוח שירשורים מפגרים. וד"ש לבת דודה שלך מיטל מועלם - הייתי איתה בחוג ריקוד של אתי פולישוק
פיקה בו! מי שם? מי זה שם? רוכב גדול, איזה חמוד אתה! כמה האופנוע? 1200 סמ"ק? וואו גדול!!! והבולבולון הקטנטון? עדיין קטן, חאמוווווד קטן................ סורי שאני נתפסת לסטריאוטיפים פעמיים נפל לי האופנוע פעמיים גברים הרימו לי אותו. פעם אחת הייתי צריכה לנקות שרשרת. באותה הפעם נעזרתי בגבר. אני בטוחה שאני יכולה להרים את האופנוע ולנקות שרשרת אבל נחמד כשיש עזרה.
הוא ישאר שובניסט (אין רע בזה, אני בעד!) ואת תישארי בחורה גם אם תרימי או לא תרימי את האופנוע. גודל הזין שלו לא קשור/תלוי/יחסי לגודל המנוע של האופנוע שהוא רוכב עליו. סורי שאני שוברת לך סטריאוטיפים.... טפלי באופנוע שלך, לבשי מיגון, רכבי במחשבה ותפסיקי להתעסק בשטויות! בעלות על אופנוע עוד לא עשתה אף אחד/ת לאופנוען, רק לבעליו של אופנוע. להיות אופנוען זה דבר אחר לחלוטין, זו תפיסת חיים, זו אהבה חסרת גבולות, נטולת תנאים ואינה מוגבלת בזמן. יש לך אופנוע? יופי. תרכבי.
אני לא באמת שובניסט ד"א. פשוט חובב הומור שחור ובכל מקרה לדעתי לא צריך לטעון שאתה אופנוען. לטעון ככה זה כמו שמישהו יטען שהוא אינטיליגנט או אומן וכו'. זה מין דבר שבן אדם פשוט מתחיל להיות בשלב מסוים כי הוא מרגיש ככה. ולא סבטה אופנוען זה לא כל הרומנטיקה שתיארת. זה ילד בן 18 שקנה אופנוע לפני חודשיים וכולו בהתלהבות. עם אחד כזה גם אם אי אפשר לדבר על שום דבר חוץ מאופנוע. שיהיה לכן שבוע טוב