מצחיק משהו...

idandi

New member
מצחיק משהו...

כפכפים, חולצה קצרה.. אבל העיקר מגן גב

mh53

New member
הוא לא לובש את זה לבטיחות

הוא לובש את זה כי כואב לו הגב.....

yarivos

New member
נכון, למרות שאני מכיר יותר אנשים שמתמשים בה

במקרים של כאבי גב.

../images/Emo132.gif

חגורת הכליות נועדה ל"החזיק" את הכליות ברעידות ולהגן מהרוח/קור. הכליות מקרינות לגב את הכאבים ולכן הגב סובל. אלה היו שישים תווים ...

shayvilk

New member
השבוע אני נוסע על איילון דרום, ליד ראשון אני

רואה שיער בלונדיני ארוך מתנופף מהקסדה (למי שכבר עכשיו מחיל לפנטז... תוודאו קודם שזה אישה, גם אני עם שיער ארוך שמתנופף מהקסדה אבל תאמינו לי שאני לא אשת חלומותיכם), מתקרב עוד טיפה, קולט שליחה על קטנוע קסדה מלאה, חולצה קצרה, חצאית, סנדלים ומגיני ברכיים.

creth11

New member
כניראה לא ראית את הרוכבות ברומא בקיץ

ברומא בבוקר קייצי כל העובדות על קטנועים בדרכן לעבודה בעיר. מחזה שכיח: רוכבת עם סנדלי עקב שפיצים ארוכים, קסדת חצי שעיקר תפקידה הוא לא לקלקל את התיסרוקת,חצאית מיני שעם הרוח מכסה בעיקר את הפופיק וחולצות שונות שלא ניפגשות עם החצאית גם שזו עולה לפופיק, גם ראיתי אחת אם מין משולש שקשור מאחור בתור חולצה ועם הרוח מידי פעם מיתנפנף לו וחושף את החזה. ככה שאם לראות רוכבות, הכי כדאי ברומא בקיץ, ניראה לי יותר מעניין מאשר בארץ.

idandi

New member
רשמו את זה מעליך אם לא שמת לב..

יש לי גם כזאת, אבל לרכב איתה בלי כלום מעליך זה מצחיק. במיוחד שאתה רוכב עם כפכפי קרוקס וחולצה קצרה.

דארלינג, תקבע לעצמך תור לאופטומטריסט דחוף../images/Emo70.gif

אתה כנראה לא רואה כל כך טוב. איפה אתה רואה בתמונה כפכפי קרוקס וחולצה קצרה? כולו רוכב קטנוע לבוש בבגדים ארוכים ונעליים שהם ממש לא כפכפים או קרוקס והחליט למגן את עצמו בחגורת גב. אני לא מבינה מה הבעיה שלך עם זה. נראה לך מוזר? מפריע לך בעיניים? אל תסתכל
מה שאתה אומר בעצם, זה שאם הוא לא רוכב עם חליפה אז אין לו מה למגן את עצמו בחגורת גב? ההשקפה שלך מטופשת. אני מציעה להכנס לחנות הקרובה ולקנות עוד משחק ל PS3, עדיף לך, מאשר להתעסק בקקי.

inif

New member
מעניין מתי תופיע תמונה שלי בפורום כשאני רוכב

על האופנוע שלי בג'ינס , טריקו וכפפות - כאשר נתתי קפיצה קטנה לעיר ובחוץ 400 אחוזי לחות עם 40 מעלות צלסיוס. המתחסד התורן ישים את התמונה ויגיד - הנה , בחור על R1 ורוכב רק עם כפפות ואז כל הבדרנים הטובים יגידו - "כפפות , זה כי קר לו " , "הוא בטח שומר על הידיים כי הוא דוגמן ידיים " .. וכ'ו וכו' .. מה אתם רוצים מאלו שלוקחים את הסיכון ? זו בעיה שלהם וחלאס עם ההתיפייפות. על תמונה בווילי או השכבה אף אחד לא רושם - "זה מסוכן" , או "תראו - צילמתי את הבחור הזה בסדום משחיז עד האוזן - איזה מסוכן זה ?" מאחר וזה נורא נורא בטוח לעשות זאת. דווקא באקסטרים הסיכוי להפצע באופן חמור הוא הרבה יותר גדול גם לאלו שלובשים מיגון מלא.

למעלה