מצחיק משהו...

צודק לגמרי !

נתקלתי בעוונותי ברוכבי אופנועי ספורט רבים שנקרעו לגזרים על אף החליפות והמיגונים. המפגש האחרון היה כה חזק מבחינתי עד כדי שויתרתי על ציוד המיגון למשך תקופה, נתקפתי בתחושה עזה של חוסר טעם בדבר. כתבת מדוייק מאוד !

ב ו Z י

New member
גם אני רוכב ככה בקיץ.

ג'ינס, T וכפפות - אין ברירה עם החום הזה וגם ככה מרגישים כמו שווארמה. פשוט רוכבים באיזי ומגדילים מרווחי ביטחון.

NeeD 4 SpeeD

New member
../images/Emo45.gifאני אותו דבר

אל תתיחס , הרוב פה רוכבים רק באינטרנט.

idandi

New member
זאת לא הייתה המטרה,

וגם אני רוכב עם חולצה קצרה כפפות וקסדה מלאה בלבד. א-ב-ל, זה היה יוצא דופן, הוא רכב רק עם חגורת גב, תסכים איתי שאת זה רואים אחת למליון. עידן.

ועדיין אתה מרשה לעצמך להעביר ביקורת על אחרים

על זה נאמר, הגמל לא רואה את הדבשת שלו. וזו וואחד דבשת.

R-o-i

New member
מה שמצחיק זה שיש לך נינג'ה ואתה בתל אביב

בתוך מכונית

creth11

New member
קבלו חליפת מיגון עור (טיבעי) ביום חם

מיגון מלא עור טיבעי. שימו לב לקסדה . יש לציין שראיתי גם כאן הרבה מורכבות בעלות קסדה בלבד על אופנוע ספורט, בכבישים בינעירוניים, והרוכב גם קצת מישתולל בכביש כאילו הוא לבד על האופנוע, לפחות בהרכבה קחו קצת אחריות על המורכבת לא בטוח כמה סיכונים היא והוריה מוכנים לקחת.

Spondylus

New member
../images/Emo45.gif

ויפה שעה אחת קודם עד שיבינו הח'ברה שמרסקים כשנגמר המזל. או כשמחליטים להתרסק...

kramberg

New member
כל התירוצים האלו בשביל לרכב לא ממוגן?

אתה יודע מה, עזוב אותך, מה אני מבזבז מילים מהמקלדת, לרכב לא ממוגן זה שטות בקנה מידה גרנדיוזי, אפילו אם רק קפצת לשחרר את הכלב לשדה או לאסוף את הסבתא מהגן. אבל היי, זה הגוף שלך, החיים שלך, זכותך. אני מעדיף מיגון (גם לקפיצה שגרתית עם הקטנוע). אבל אני לא אגיד לאף אחד מה לעשות. רק תזהר, טוב?

kramberg

New member
בהצלחה בדייט הבא שלך עם האספלט, בלי מיגונים.

קיצוני? אני לא חושב שאני קיצוני. אני את הפגישות עם האספלט מנסה לצמצם למינימום, אבל בטח שלא לעצום עיניים ולהגיד: "מה, בסך הכל קפצתי למכולת, זה חמש דקות, מה כבר יכול לקרות ב5 דקות?"

Spondylus

New member
מכבד ומעריך את הנחישות שלך במיגון.

יחד עם זאת יש המון פרמטרים שמשפיעים על הרכיבה ואיתם על ההסתברות לתאונה. בין השאר זה חום מהביל. בין אם אתה רוכב ב-100% לחות בתל אביב או ב-60 מעלות בשמש באילת (אני רוכב בשניהם והרבה). כולנו, או רובנו, ילדים גדולים. אני רוכב כ-6 שנים, 5 מתוכן על אופנועי ספורט. מנסיוני, רוב התאונות (לא כל כך הרבה, כן|?
) וה"כמעטים" שהיו לי היו ברכיבות גז גז גז... אני מניח שאתה מבין למה אני מתכוון. לא שאני חסין, ממש לא. מחר אני עלול למות ומודע לזה. אבל לכל אחד יש את עולם שיקול הדעת שלו ומערך הסיכונים שלו ועדיף, לדעתי, שכל אחד יעשה מה ש-נ-ו-ח ל-ו. המשך יום טוב

Shredingerscat

New member
לא נעים לנ=היות זה שמזכיר

אבל אנחנו שותפים לצרה של הביטוח, הטיפולים שלך (חו"ח וכו') מונעים הוזלה של הביטוח שלי. זה לא נותן לי זכות לקבוע לך מה לעשות, אבל מעבר לזכות הבסיסית שלך לבחור, שאף אחד לא מערער עליה, כל רכיבה ללא מיגון היא לא רק סיכון עצמי היא גם להשתין בקשת על שאר הרוכבים.

למעלה