מצולקת לתמיד...

אני מאמינה שכל דבר בא לטובה.

חוץ מזה אין לי הרבה מה לומר לך , אני מודעת לכאבך ושום דבר שנאמר לא ממש ישפר את חוץ מזה אני שולחת לך
ענקי ! ! !

../images/Emo24.gif מה שאני חושבת(מניסיון)

אני לא יודעת לא קראתי את התגובות ואולי כבר אמרו לך את זה כבר, את צעירה, לפי הכרטיס האישי את בת 19 יש לך עוד זמן, גם אני וכמעט עשיתי את הטעות הזו (אצלי זו הייתה טעות), והתחתנתי בגיל שלך... למזלי זה לא יצא לפועל!!!@ בכל אופן- את בת 19 ונכון שזה נראה לך כאילו לא תהיה יותר אהבה, גם אני הייתי בדיוק אבל בדיוק כמוך... היום אני יוצאת עם בחור(אתו הכרתי גם באינטרנט- קופידון)... ונכון ש7 וחצי חודשים זה לא מספיק אבל די נראה לי שאיתו אני אהיה... עכשיו הכל נראה לך שחור ... אבל תראי שהכל יסתדר את תחזרי לעצמך( לפעמים לא לסמוך על אנשים בהתחלה יכול להיות דבר מצויין) ותראי שאת כן תתחתני וכן תאהבי מישהו שיאהב אותך באותה המידה ויותר... בהצלחה

שימי מייק אפ על הצלקת

כך שבמשך הזמן לא תרגישי אותה אבל והכי חשוב החיים מלמדים אותנו את הלקחים שמוצבים לנו בדרך שמרי לך על הדברים הטובים שקרו למדי לקח מהדברים הרעים שקרו ובמשך הזמן תמצאי את הדבר המתאים רק שלצערי למדתי מהסיפורים סביבי שהטבע מוזר ואחד שהוא רשע כלפי אחרות שהיו אליו טובות רק אחת יותר רשעית מימנו תצליח לתפוס אותו כמו שצריך ואישה שהיא רעה כלפי גברים שמפנקים מפרגנים לה תהיה טובה רק למישהו שהוא יותר רע מימנה

למעלה