מצולקת לתמיד...

מצולקת לתמיד...

אוקיי... זה מתחיל ככה... לפני בערך שנתיים.. אולי קצת פחות, הכרתי בחור באינטרנט ויצאנו והיינו מאוהבים עד מעל הראש מה שנרקא אהבה ממבט ראשון מבחינת שנינו!!! אז, אוקיי יוצאים נהנים מאוהבים ועוברים לגור יחד... הוא הציע לי נישואין לאחר זמן די קצר ולמרות שפחדתי להפגע ואמרתי לו את זה והוא הבהיר לי כמה שהוא לא ייפגע בי... הסכמתי...! עברנו לגור ביחד... והתחלנו לבנות חיים ביחד... מאושרים עד הגג ויותר... פתאום... כרעם ביום בהיר... חודשיים וחצי לפני החתונה!!!!!!!!!! הוא מחליט שלא מתאים לו ושהוא רוצה להפרד... בטענה הכי מטופשת ומצוצה מהאצבע ששמעתי בחיים... "אני לא אוהב אותך כמו שאת ראויה שיאהבו אותך..." זה שבר אותי במקום!!! במשך כמה חודשים נסיתי להתגבר ולצאת מהצב הזה.. יצאתי עם אחרים ופסלתי אותם על הדברים הכי טיפשיים שיש.. כמו למשל צבע של שיניים ! באיזשהו שלב עם כל כמה שזה נשמע מוזר... עשיתי סוויצ' ופשוט הוצאתי אותו מהראש...! אז, אני ממש לא חושבת עליו כיום... ואני בכיף מכירה בחורים חדשים... אבל, הנזק שנגרם הצלקת שהוא השאיר... הפחד הזוועתי הזה כל הזמן שמעיק שמפחדים להפגע.... החומות שבניתי... מאוד קשה להוריד אותם! זה נזק לכל החיים!!!! ואלוהים אדירים... איך מתמודדים עם זה??? אני יודעת שבחיים אני לא אעשה דבר כזה אבל, אני לא יכולה לשקר ולאמר שלא חשבתי לתבוע אותו על עוגמת נפש... היינו מה שנקרא "ידועים בציבור" והאמת.. חברה שלי שהיא עו"ד אמרה לי שיש לי פה אחלה קייס... אבל, אני לא מוכנה לרדת לרמה כזו... לא מוכנה להיות קטנונית עד כדי כך!!!! בקיצור.. אני ממשיכה לחיות עם הפחד הזה.. והרבה פעמים... אפילו נמצאת בהרגשה שבגלל החומות שבניתי בגללו אני לא אתחתן אף פעם! פומיקית

אוי קודם כל כל הכבוד לך

על היוזמה שלקחת על עצמך להפוך את המחשבה לעשות את הסוויטץ' ולהמשיך לחיות החיים יובילו אותך וברגע שמר נכון יגיע תראי איך החומות נופלות בלי שתהיי מוכנה לזה תמצאי את עצמך חשופה ונכונה לאהבה תאמיני בה באהבה יש לה כוח מעל המצופה בינתים תמשיכי לעמוד מאחורי החומות שבנית ואל תתנצלי על זה

בלוגמן

New member
MUST GO ON..

הכל תמיד יכול לקרות. את לא יודעת מה יקרה מתי. את יודעת שמבחינתך את היית בסדר גמור בכל הסיפור הזה -וזה מה שחשוב. את צריכה לקבוע לעצמך פרמטרים שבחיר ליבך יצטרך לעמוד בהם. וכך להמשיך הלאה עד לחתונה. אין סיבה שלא תתחתני בגלל פחד. צריך רק להאמין שיש אנשים טובים.

riki89

New member
כל הכבוד לך

רציתי להגיד שבאמת כל הכבוד שאת יוצאת עם אחרים, בסוף עוד תכירי מישהו והאמון יגיע עם הזמן. אני חושבת שמה שקרה לך פשוט מעיד על האמת שבקשר, כנראה זה לא היה אמיתי עד הסוף כמו שזה נראה וטוב שגילית זאת עכשיו ולא אחרי שאת כבר נשואה עם ילדים... וכמה שהכל לא נראה אופטימי כביכול הזמן יעשה את שלו ודברים יקרו והכל לטובה. אז בהצלחה

haifa10

New member
את תתגברי על זה

היי פומיקית היחידה, אני מבין אותך שעוברת אליך תקופה לא פשוטה. כן, נפגעת. אבל אני בטוח שתתגברי על זה ותמשיכי את החחים כרגיל. שלא תתחתני? ועודך שכן, אין לי שום ספק בכך, ובסוף תחייכי על מה שקרה. תראי אני חושב שרובנו עוברים סיפורים לא נעימים (אני יודע שזה לא מרחם אותך כרגע)בחיים. אין מה לעשות יש עליות וירידות בחיים. צריכים לקבל את הדברים בפרופורציות. משוכנע שבגלל הבחור הזה לא כדאי להיות עצוב ולהכניס לראש דברים שליליים. אני חושב שיש כאן תפקיד חשוב לאגו שזה מה שמחזיר אותך אחורה. זה את צריכה לשים בצד ולהיות פתוחה להכיר גברים חדשים ולחשוב שזה ההיכרות הראשונה בחייך. תני הזדמנות ואל תנסי להשוואות! בהצלחה!!!!! חיפה 10 (לשעבר, היום השרון 10)|

tepale

New member
טוב שכך.....

מה את רוצה להיות גרושה עם ילד או שניים בעוד מס' שנים
לא גדול אגב.

כליכול

New member
יש לך עתיד

ברצוני לןמר לך כי יש לך מזל הבחור הזא אינו יציב וצריך יעוץ פסיכולוגי ולגבייך כל החיים עדיין לפנייך המשיכי הלאה כי על פי הכוכבים את בכיוון הנכון ובקרוב מאוד תפגשי את הכוכב שלך.

מאיפה הידע על הכוכבים שלי???

תראה... הפרטים שרשומים לי בכרטיס הם לא ממש נכונים... וחלילה כדי להטעות אתכם פשוט... יש לי חברה שאחותה חולת סרטן סופנית ונמצאת לצערי בשלבים האחרונים של חייה... גם היא וגם בעלה נכנסים לפורום של סרטן לא לבד... ואני לא רוצה שיידעו שאני זו אני... אני יודעת שזה נשמע מוזר... אבל, באמת זה כדי למנוע כאב מיותר מאחותה ומבעלה ומהחברה שלי.... אני יודעת שזה לא בסדר אבל, לא הייתה לי ברירה...

sagiref99

New member
כל הכבוד על האומץ.

השאלה היחידה שאת צריכה לשאול את עצמך לדעתי, היא מה את רוצה. ואם מה שאת רוצה זה חתונה, אני מאמין שכבר תמצאי את הדרך לעבור את החומה. את בנית אותה, את גם היחידה שיכולה להרוס אותה. בסופו של דבר, כמה כוח את רוצה לתת לאותו בחור בחייך? מספיק בשביל שהוא ינהל אותם (הפחד שלך, שמנהל את הבחירות שלך). לכי על הכאב, תני לו ביטוי , ותמשיכי הלאה, למה שאת תשלמי על הטעות שלו?

"מצחיק"

אני יודעת בדיוק מה שאני רוצה... אבל, בדיוק!!!! בתכלס... שברתי כמעט לגמרי את החומות.. אבל, תמיד נשארות כמה לבנים שמונעים ממני כאב מיותר בחיים... אני הרבה יותר זהירה ואמנם נותנת לעצמי להתלהב ואולי אפילו להתאהב... אבל, תמיד תמיד עם האצבע על הדופק!!!! נורא מוזר אבל, לאחרונה יצאתי עם שניים שלשניהם הייתה בדיוק אותה הסיבה לפרידה.."יש לי בעיות כרגע בחיים שאני צריך לפתור אותם לבד... אבל, את מקסימה תני לי "קצת" זמן...." ושוב כמובן שנפגעתי בגלל שנתתי לחומות ליפול וכן נתתי לעצמי להתאהב ולפתח רגשות... ולמרות שהייתי עם האצבע על הדופק...נפגעתי! זה נורא מצחיק והדגש הוא על הנורא... יוצא כך שתמיד אני זו ש"משלמת" על טעויות של אחרים... תמיד זו שנפגעת בשביל אחרים... תמיד עוזרת לכולם ויהי מה... לדוגמא: יש לי אחות בת 35 ולה שתי בנות... עם בעלה אני לא מדברת אפילו לא שלום!!! ומהסיבה הפשוטה שהוא ניסה להתעסק איתי כשהייתה בהריון הראשון! כמובן שפעם ראשונה העפתי אותו ממני וביקשתי ממנו להפסיק עם השטויות... וגם בפעם השניה... ובפעם השלישית פשוט איימתי עליו שאם עוד פעם ייגע בי אני אצרח כל כך חזק שכל הבית יתעורר... בקיצור הוא מפחד ממני ולא מוציא אלי הגה! עם שתי הבנות... טיפלתי בהן מיום שיצאו מביה"ח עד גיל שנה+ שהלכו לגן.. סה"כ 3 שנים. אבל, הקאצ' הוא... שכל השלוש שנים האלו הייתי האופרית שלהם בחינם!!! היום שנקלעתי לחובות קשים מאוד והגעתי למצב מסובך עם הוצל"פ וביקשתי מאחותי 200 שקל שתלווה לי לא שתתן... היא אמרה אין לי... כששבוע לפני כן נתנה לאחי הגדול 1000 שקל לקנות לה פסלים באפריקה ושבוע אחר כך נסעה לחו"ל והשבוע בסופ"ש היא באילת בנופש!!!!!!!!! ואני כמו מפגרת ממשיכה לסבול מההתנהגות הזוועתית הזו... וגם לעזור להם בבייבי סיטר כשהם צריכים...! אני יודעת שאני לא צריכה בשום אופן לעזור להם... אבל, אחותי מאז ומתמיד הייתה בשבילי יותר מאמא שלי! אז, אני סובלת בשקט... בוכה בלילה לכרית... ושותקת. למרות שלאחרונה דווקא התחלתי לענות לה... שזה די מפתיע אותה והיא פשוט משתתקת...

sagiref99

New member
wow

כתבת כל כך הרבה, שאני לא יודע למה להתייחס. קודם כל תודה ששיתפת אותי. אני יכול רק לספר לך, לגבי הכאב, שגם אני הייתי פעם עם המון כאב, ופחדתי לעשות דברים, עד כדי כך פחדתי שפשוט לא עשיתי כלום, כדי לא לקחת סיכון. ונשארתי בלי כלום, ובלי שום יכולת להשיג את המטרות שלי. הבנתי שהכאב הוא חלק ממני, שבלעדיו, אני לא יודע לאהוב, ולא יכול לשמוח, וכשאני מנסה לחנוק אותו, אני בעצם חונק אותי. זה לא קל, זה אפשרי, לכי על החלומות הכי גדולים שלך, אני מאמין בך, ואני חושב שמגיע לך, מהסיבה הכי פשוטה, את בת אדם, ואת חיה. אני לא ממש יכול לעזור לך, אבל בהחלט אני אשמח לתמוך בך שגיא

שגיא../images/Emo25.gif

אתה מקסים... המון תודה... ואני מקווה שהפסקת לחנוק את עצמך...אני לשמחתי לא חונקת את עצמי כפי שבעבר עשיתי...למדתי לשלוט בזה!!! והמון תודה על התמיכה אני מאוד מעריכה את זה.. וגם את האמון כמובן
מקסים אתה}{

ניקולי

New member
פומיקית שבת שלום לך

ראשית אני לא יודעת אם לקרא לו חלאת אדם, כי אולי הוא לא??? אולי היה לו הפחד הזה להתמודד עם החיים על כן החליט להיות כזה אכזרי ו"להעיף" אותך מחייו, אני מאמינה שאהבת אותו והוא אותך, רק שהוא לא ידע הכיצד לגרום לך לוותר על החתונה, ובגללו בגלל שהוא לא היה מוכן לכך נפשית, אולי הוא עשה עם עצמו חשבון נפש והחליט שאת לא בשבילו מכמה וכמה סיבות ששמורות עימו. נכון, זאת לא דרך ובעינייך ובעיני אחרים ששומעים את סיפורך יגידו :"ואוו איזה מגעיל איך הוא יכל לעשות לך כזאת סיטואציה ולגרום לך לאבד אמון לכל החיים בגברים". אני שמחה שהכרת עוד אנשים, ואני מאחלת לך שתכירי את האחד שיעשה לך את זה (שיאהב,ויתחתן איתך בגלל שהוא רוצה ובגלל האהבה שלו אלייך). את צריכה לדעת דבר אחד, נכון שניכוות, נכון שהיה לך סיפור עם אחד שהאמנת לו והאמנת בכל ליבך שהוא יהיה האיש שלך, הסתבר לך שלא! אך יחד עם זאת ישנם עוד הרבה בחורים או אפילו בואי נגיד שישנו האחד שכן יעשה את מה שהוא מבטיח ויתחתן איתך ויעניק לך, ברור שאסור לך להאמין לכל מילה שאומרים אבל אסור לך לשלול לגמריי איך אומרים? "כבדהו וחשדהו". בקשר לידועה בציבור יש פרק זמן בחיים שהחוק אומר את זה לא בכל זמן אפשר לתבוע. ובכלל למה להכניס את הראש למיטה חולה? היה, עבר נגמר. הצלקת שיש לך בלב אומנם מוצדקת..אך ברגע שבאמת יהיה לך טוב.. עבורך הוא יהיה גרגיר בחול ים ואת עוד תראי את זה. (מבטיחה לך באופן אישי) שתהיה לך שבת שלום ונפלאה ותמשיכי לצאת לבלות ולהצליח.

ניקולי המתוקה...

הוא לא חלאה... למרות שפגע בי... ולמרות שמבחינתי הוא מזמן גרגיר אבק... אני יכולה לאמר בוודאות שהוא אדם עם לב ענק ועצום ומלא אהבה ושמחה! הוא לא מתכוון לעשות רע.. הוא מתכוון לעשות טוב... הוא פשוט לא יודע מה הוא רוצה מהחיים שלו... והוא לא שם לב שבדרך הוא דורך על אנשים ומכאיב להם! הוא ספציפית לא נמצא במחשבות שלי למעט המחשבות שכשאני שומעת עליו סיפורים ואני אומרת לעצמי "וואו... אני מאוד מקווה שטוב לו ושהוא מאושר!!!..." אבל, הפגיעה ספציפית... כן במחשבות שלי, אני כל הזמן משאירה את זה בגב הזיכרון כדי לזכור כמה שנפגעתי וכמה שאני לא רוצה להפגע שוב וכדי כבדהו וחשדהו
ואני חייבת לאמר שלמרות הפגיעה המאוד מאוד קשה... אני ממשיכה לחיות וממשיכה לחייך... תמיד
תודה מתוקה על המסר המקסים...

ניקולי

New member
כן

אני מכירה את ההרגשה הזאת...אבל יחד עם זאת אין לך מה לעשות.. אפילו לשמור טינה את לא נראת לי אחת כזאת שתשמור.. עובדה את מאחלת לו רק שיהיה מאושר למרות הפגיעה שפגע בך.. מוזר גם אני כזאת.. אני לא שונאת אף אחד .. אני מאחלת לכל אחד ואחת שיהיה רק טוב... בנוסף אני יודעת שיש מי ששופט.. ואני בטח שלא אשפוט אף אחד!

EDO12

New member
יש לך מזל שזה עכשיו ולא אחרי החתונה

תחשבי מה היה קורה אים הוא היה עושה לך את זה אחרי החתונה או אחרי שכבר הייתם קונים בית או מביאים ילדים-אז שילך יחפש כושי בגובה שלו ולא חסר תותחים במדינה הזאת... את לא צריכה נמושה כזאת...... בהצלחה,מתוקה!!!!

dudibs

New member
תאמרי לו גם תודה....

פומיקית נרשמתי לפורום רק כדי לומר לך מספר דברים. ראשית ברצוני לומר לך שאני בעצמי מתחתן בעוד שלושה חודשים. הבחור הוא דביל גמור אך אין זה אומר שאת רק נפגעת מזה... דמייני לך תרחיש : אתם הייתם מתחתנים ואחרי תקופה מסויימת(יש לכם ילדים או אולי אין ילדים לא משנה) הוא אומר לך שהוא לא רוצה אותך ורוצה להתגרש,אז המצב הרבה יותר מורכב ובוודאי שישאיר יותר צלקות מהמקרה הנוכחי לכן תמיד תחשבי שהיה יכול להיות מאוחר יותר. לפני שמקבלים החלטה להתחתן יש לבחון את מערכת היחסים בצורה אמיתית וכנה וכמובן את בן הזוג קרי לומר לעצמך האם הדברים החשובים שאני רוצה שיהיו בבן זוגי קיימים בו עד כדי כך שאני מוכן לקשור את גורלי בגורלו ממש לרצות שהוא יהיה אב ילדייך,ההוא שאת תזדקני איתו ,לא שמעתי על בחורה אחת שהציעו לה נישואים והיא סירבה וזה עצוב כי זה אומר שבנות לא ממש חושבות על הדברים בצורה רצינית או לפחות חלק ניכר מהן ומכניסות לתןך כל הרגש והאהבה מערכת שיקולים אובייקטיבית כיום אני מבין מדברייך שאת כבר לא ילדה וצריכה לדעת בדיוק מה את רוצה מאותו גבר מיוחל ,אילו תכונות חשובות לך שיהיו בו ועל מה את מוכנה להתפשר(כי אין מה לעשות מושלמים אין ואם נחכה למושלם/ת נשאר לבד) בפעם הבאה שתקבלי הצעה תבחני אותה היטב ממש כמו לפני קנייה גדולה מאוד שאנו עושים בחיים(בית או אוטו יקר) ורק אחר כך תקבלי את ההחלטה ואל תחששי לומר לא למשהו שלא עומד בקריטריונים שלך זוהי הביקורת שיש לי אלייך מקווה שתעזור לך. לגבי הבחור - נראה כי מדובר בבחור לא יציב שלא הבין בתחילה את משמעות ההצעה או מאידך גיסא דברים שעליהם לא היה מוכן להתפשר נתגלו לו אך מכיוון שגרתם יחד ויצאתם המון זמן לא אמורות להיות הפתעות ולכן לטעמי נפלת על בחור לא יציב (תבחני את חייו בעבר בכל הקשור ליציבות-דברים שהחל בהם ולא סיים,התנהגות כללית וכו') אולי שם טמונה הבעייה על כל פנים כל הכבוד לך שאת ממשיכה בחייך ותאמרי תודה כי היה יכול להיות יותר גרוע ובעתיד ....ובכן בעתיד לטעמי את תהיי חכמה יותר ולא תיפלי בזה שוב כי אין לי ספק שתפיקי לקחים מהאירוע המצער. תצליחי בזוגיותך .... דודי

daniala0

New member
יש המון דגים בים

גם אני הכרתי מישהו ועמדתי להתחתן אלא שהפעם אני בטלתי חודש לפני שהכול כבר סגור כי אני לא הייתי סגורה עם עצמי וד"כ לא נפרדנו סתם הוא שיקר לי ,לא משנה על מה . רציתי לומר לך שגם אני מפחדת וזה נורמלי אבל תסתכלי על חצי הכוס המלאה שלא היתחתנתם ואז הוא היה או שבוגד בך או שהייתם מתגרשים תשכחי אותו יקרתי הוא לא שווה אותך הכול לטובה מגיע לך מישהו יותר טוב ממנו.בהצלחה דניאלה

eficochavi

New member
הבכיניות

אתן יודעות רק לבכות,תבדקי איפא את היית לא בסדר.

למעלה