מצולקת לתמיד...

ניקולי

New member
אני לא חושבת

שמה שכתבת כעת עוזר.. הרי שלא באנו לשפוט כאן אף אחד.. או אף אחת על כן מגיבים להודעה שלה מהצד שלה.. ברור שאם היינו שומעים את הסיבה שלו היינו מגיבים בהתאם!!!

מאיפה החוצפה???

תאמין לי שהרבה מאוד זמן האשמתי את עצמי!!!! וקודם כל... אני ממש לא אשמה... כי פחות מחודש אחרי יצא עם משהיא אחרת ועשה לה את אותו התעלול!!!!! כפי שדודי אמר לפני כמה מסרים... הבחור לא הצליח לשמור על מקום עבודה... לא הצליח לסיים לימודים... לא סיים שום דבר בחיים שלו... משמע בחור לא יציב... ואני? אני הייתי הכי בסדר שבעולם... כי אני יצאתי לעבוד והוא נשאר בבית או לישון, או לאכול, או לשחק במחשב או לראות טלויזיה... וכשאמרתי לו בוא אני אלך אתך ללשכת התעסוקה הוא אמר שלא רוצה כי הוא לא מוכן להיות חלק מהסטטיסטיקה.. אז, אמרתי אוקיי בוא נלך לחבר כ"א והוא אמר שלא רוצה כי הן לא שוות כלום, כשאמרתי לו בוא נסתכל בעיתון הוא אמר שלא רוצה כי שום דבר לא משתנה שם, כשאמרתי לו בוא נבדוק האינטרנט הוא אמר שלא רוצה כי זה בדיוק כמו בעיתון!!!!! ובנתיים הוא חי על חשבוני ועל חשבון ההורים שלי!!!!! תאמין לי שאני מספיק גדולה ומספיק בוגרת כדי להודות בטעויות שלי... והטעות היחידה שעשיתי בכל הסיפור הזה... זה לקנות את ההצעת נישואין כל כך מהר כשאני בקושי מכירה את הבחור!!!! וזה שיש לו בעיית יציבות ואולי אפילו בעיה נפשית... ממש לא הטעות שלי!!! ותאמין לי... אולי אתה צריך לבדוק איפה אתה לא בסדר!!!!!

eficochavi

New member
פומיקית

חוץ מזה שאת ילדה גדולה לא הבנתי כלום במיוחד את 8 המילים האחרונות. ואל תכעסי עלי ,קחי הכל בסבבה .

אמממ

תראה... הכעיס אותי שאתה רומז שאני לא הייתי בסדר... כשאני ועוד רבים שמכירים מקרוב את הסיפור יודעים ואומרים בפה מלא שהוא היה לא בסדר...! כן זה הכעיס.. נכון שיש בחורות שהן אלו שלא היו בסדר.... אבל, אתה יודע מה... נניח ולא הייתי בסדר- תבוא ותגיד... אל תתרץ!!! אם לא אומרים דברים אנשים לא יכולים לדעת במה הם לא בסדר ומה הם צריכים לשפר ולשנות במידת הצורך... אם אתה אוהב משהיא.. והיא לא בסדר תבוא ותגיד לה... אל תניח שהיא צריכה לבד לנחש..!!!! בכל אופן... אני יודעת שאני הייתי הרבה יותר מבסדר בכל הזוגיות הזו. ולקחת בסבבה... ? לא נכנסתי פה לפורום לספר דברים שמציקים וכואבים לי ומדירים שינה מעיני בשביל הסבבה... נכנסתי כי זה באמת מעיק עלי ורציתי לשפוך את הלב.. ואולי לקבל גם כמה עיצות שיכולות להועיל... לא הטחות אשמה! אז, תודה אבל, לא תודה... לא לוקחת בסבבה

חייב להגיד לך

את בסדר גמור. מי שחושב אחרת הוא אידיוט נהגת בדיוק כפי שהיית צריכה. תרימי את הראש ותמשיכי בחייך אני מצטער שיצא לך להכיר "דבר" שמוציא שם רע לנו הגברים כולי תקווה שיהיה לך עתיד טוב יותר שבת שלום.

../images/Emo24.gif אני יודעת שזה נדוש להגיד

אבל הכול קורה רק לטובה !!!!! 2 זוגות חברים פוצצו חתונות חודש בערך לפני היעד , זוג אחר עוד החליט שבסוף כן הולך על זה וכעבור שנה התגרש. מאז עברו כמה שנים וכולם היום נשואים באושר עם בני זוג מקסימים וילדים מדהימים . (חוץ מהגרושים שעדיןן לא מצאו את עצמם) אז נכון שזה טראגי , אבל רק לעכשיו , ואחכ הבחור האמיתי לחיים יגיע ויהיה לך כול כך טוב שלא תביני איך בכלל ההוא היה בא בחשבון .

Rose81

New member
אני חושבת

שהוא אהב אותך, אבל יש אנשים שיתר מסגרת והתחייבות חונקים אותם. זו בעיה פסיכולוגית ידועה. תחשבי על זה.

לאקי3

New member
אולי תוכלי לקבל קיצבה מהביטוח לאומי

מה יש זה לא סוג של נכות

naamanaama

New member
פומיקית - לפי מה שקראתי - יכול לעזו

לעזור לך לברר בירור יותר יסודי למה קורה לך. המצב שאת נכנסת אליו שוב ושוב - קרבן. סליחה - אני לא פסיכולוגית ולא כלום- אבל נראה לי שיעזור לך לברר טוב טוב למה זה קורה דווקא לך. למה את תמיד זו שעושה רק טוב ואוכלת אותה מכל הכיוונים. אולי את צריכה להתחיל חשוב אחרת. לראות מה מגיע לך - לא לתת אמון,לחפש מישהו שלא זקוק לטיפול - אלא יטפל בך לשם שינוי??? פשוט - מכיבה את המקום הזה באופן אישי - הייתי שם. לקח לי הרבה הרבה שנים להבין את הבאג שלי. בהצלחה.

eficochavi

New member
ככה זה

צדיק ורע לו ,רשע וטוב לו. ככה זה בחיים ,גם אני אכלתי אותה בגדול .אין מה לעשות השעון מתקתק ,צריך להסתכל חיובי קדימה ולקוות.

נעמונת...

את צודקת... אבל, אולי זה קורהלי בגלל שאני אדם טוב מדי... יותר מדי מתחשב... ואולי זה פשוט בגלל שאני אנושית... ואני צריכה לדעת שזקוקים לי בדיוק כמו שאני זקוקה לאחרים!!! אבל, אני כל הזמן עובדת על זה.. אני לא מוכנה להתפשר ולמזלי למדתי בדיוק מה אני רוצהומה אני מחפשת בגבר שלי
תודה מתוקה

t58804420

New member
היי לפומיקית החמודה וממני המקסימה

היי בובית , גם לי היה דבר כזה בדיוק כפי שאת מתארת מקווה שוב לא אצטרך לעבור את השייט הזה וגם אני חשבתי אותן מחשבות ורציתי לתבוע אותו אבל הבנתי כי אצטרך לבזבז אנרגיות על כלום אני מקווה ששתינו נמצא את האהבה האמיתית ולא נתקל בעוד חלאות מהסוג הזה ביי טלי

eficochavi

New member
התבטאות

אפשר בלי המילה חלאות ,לא לשכוח הוא האבא של הילדים

../images/Emo25.gifמתוקית...

אני מה זה מצטערת בשבילך וגם שמחה בשבילך שזה קרה לך.. בדיוק שאני מצטערת לגבי עצמי ושמחה מאודדדדדדדדדדדדד בשביל עצמי!!!! ואני יודעת שאני ואת נמצא את הטוב ביותר בשבילנו ואת האהבה הכייייייייייייייי גדולה בעולם!!!!! ואם יש לך איך תהיי איתי בקשר מחוץ לפורום גם...
אני אשמח

haifa10

New member
מצפון

פומיקית, א. אין חשוב יותר בעייני ממצפון נקי של אדם. אם את יודעת שמצפונך נקי בכל מה שקשור לזוגיות, אז זה מה שקובע בסופו של הדבר. לא חשוב מה אומרים חשוב מי אומר ולכן חבל סתם להתאצבן. ב. תגידי לפחות פעמיים תודה לאל שזה קרה לפני החתונה. אין לך מוסג על הנזק שהיה יכול לגרום לך לאחר כמה שנים עם מספר ילדים. ג. אין לך שום סיבה להיות פסימית. במידה רבה תלוי בך איך תהיי מסוגלת לשים את הסיפור הזה במקומו בחייך. בהצלחה חמודה!!!!!

חיפה מותק.. ../images/Emo13.gif

המצפון שלי נקייייייייייי מאודדדדדדדדדדדד לגבי כל הסיפור הזה!!! אני אומרת הרבהיותר מפעמיים תודה על זה שזה נגמר בשלב מוקדם יחסית
)) אני אופטימית מציאותית מה שנקרא...תמיד חושבת וורוד אבל, לוקחת אתהמציאות בחשבון תודה ממי

רק רגש

New member
עוד תראי ימים יפים, מלאי אהבה.

ידוע שהתרופה לאהבה גדולה היא אהבה גדולה אחרת. את פוחדת שזה יקרה שוב, בחיים אין 100% אבל אין לך ברירה אלה ללכת על אהבה חדשה כשזו תבוא. האם מי שהייתה לו תאונת דרכים לא יצא מביתו? האם אישה שהייתה לה הפלה טבעית לא תנסה עוד להביא ילדים לעולם?? צאי מיזה רוצי קדימה.

לשים את מה שקרה בעבר בעבר!

הי מה שלומך, יכולתי לשמוע את עצמי בשיתוף שלך. כל הכבוד על העבודה שאת עושה עם עצמך. ובכל זאת עבר כבר זמן ועדיין החומות מציקות לך. אני בת 33 ולפני כ4 שנים התגרשתי ועברתי קורס שנקרא הפורם של לנדמרק ואחת האבחנות היותר עוצמתיות של הקורס הזה זה להשאיר את העבר בעבר. זה נשמע מטורף ואפילו בלתי הגיוני לעשות את זה הרי "זה כבר קרה לי אני יודעת ממי להיזהר מה לעשות ומה לא, אם כל זאת אנחנו כבני אדם שמים כל מיני ארועים שקרו לנו בעבר בתוך העתיד שלנו ואז העתיד מלא בעבר ,זה עוצר אותנו מלהיות מה שאנחנו באמת רוצים להיות וזה מתסכל לפחות אותי,וכשאנחנו מצליחים לנקות את העבר שלנו באותו תחום רק אז יכולים לקרוא לנו דברים חדשים את מוזמנת לשלוח לי מייל אני אספר לך קצת מחוויותי אולי זה יעשה הבדל! שיהיה בהצלחה [email protected]

למעלה