בואי נתחיל בזה,
גם אם אני לא מסכימה איתך, בהחלט יש לך זכות להשמיע קולך. אני מכבדת את דעתך ואותך. תרגישי חופשי, הפורום שלנו הוא המקום לחלוק, בין היתר, חוויות מהופעות - לטוב ולרע. ועכשיו לכאסח. סתם
. למה את חושבת שההופעה במצדה היא בנאלית? כי יש זריחה ברקע?! אז כן, לא היה גיוון בשירים, אבל לדוג' היה את "פקק" שנעדר לאחרונה, וכמו שאדם היטיב לציין - ביצוע משובח וגדול ל"חלון". וכן, ההופעה הסתיימה מוקדם מהצפוי. וכן, עשינו את כל הדרך למצדה, לפנות בוקר והכל... אבל זה חלק מהעניין. לדעתי, ואני לא היחידה שמחזיקה בדעה הזאת, הופעה בזריחה - בכלליות ושל אביתר בפרט - היא כבר משהו מיוחד ומגוון בפני עצמו. באוויר הפתוח, עם הנוף המדהים הזה והאור שפתאום מגיח משומקום בלי ששמת לב ועוצר לך את הנשימה לכמה שניות... האווירה הזאת - היא זו שעוטפת את השירים המוכרים ברוך וביופי מיוחד משלו. את יכולה לא להסכים איתי, וזו זכותך המלאה. אין פה שום ויכוח. לעניין הסיפור על ערב כיפור במאה שערים - באמת, שבענו. מסכימה איתך, רק לא ל"שטיפת מח". אין לזה מקום במשפט. לֵמה הוא הטיף לדעתך?! המסקנה שלו הייתה שמכל צרה אפשר לצאת, לכל דבר יש פתרון. הדלאי למה יגיד לך את זה. הקבלה תגיד לך את זה. הברית החדשה תגיד לך את זה. וגם אדם זקן ופשוט מן השורה, בלי שום קשר לדת, יגיד לך את זה - פשוט מאוד מניסיון שנותיו. זה הכל. אז מצטערת שראית את זה ככה, ואשמח אם תחשבי על זה שוב ותראי את זה קצת אחרת... לשנה הבאה בירושלים הבנויה. כל טוב
.