מצדה

Walk Two Moons

New member
אני יודע שלא שאלת אותי...

...אבל נראה לי שהייתי נהנה מאוד
רק לחשוב על הסיטואציה

eladshar

New member
מצדה../images/Emo45.gif

אני מגדיר את ההופעה בתור חוויה רוחנית הכל היה מושלם, האווריה הייתה מלאה באנרגיות ואביתר כהרגלו נתן את כל כולו (וקולו). אמנם היה חסר לי השיר אב הרחמן אבל באמת שלא כ"כ נורא... אך לפי דעתי יש בעיה קטנה לגבי הופעות זריחה בכלל שמתקיימות במצדה, הבעיה היא שכאשר עולה השמש יש תחושה אחרת באוויר, כאילו ההופעה לפני סיום, והריכוז ותשומת הלב לשירים, לפרטים הקטנים, לתנועות ולהתרחשות על הבמה הופך לשולי דווקא כאשר עולה האור.

SnapDragon

New member
בואי נתחיל בזה,

גם אם אני לא מסכימה איתך, בהחלט יש לך זכות להשמיע קולך. אני מכבדת את דעתך ואותך. תרגישי חופשי, הפורום שלנו הוא המקום לחלוק, בין היתר, חוויות מהופעות - לטוב ולרע. ועכשיו לכאסח. סתם
. למה את חושבת שההופעה במצדה היא בנאלית? כי יש זריחה ברקע?! אז כן, לא היה גיוון בשירים, אבל לדוג' היה את "פקק" שנעדר לאחרונה, וכמו שאדם היטיב לציין - ביצוע משובח וגדול ל"חלון". וכן, ההופעה הסתיימה מוקדם מהצפוי. וכן, עשינו את כל הדרך למצדה, לפנות בוקר והכל... אבל זה חלק מהעניין. לדעתי, ואני לא היחידה שמחזיקה בדעה הזאת, הופעה בזריחה - בכלליות ושל אביתר בפרט - היא כבר משהו מיוחד ומגוון בפני עצמו. באוויר הפתוח, עם הנוף המדהים הזה והאור שפתאום מגיח משומקום בלי ששמת לב ועוצר לך את הנשימה לכמה שניות... האווירה הזאת - היא זו שעוטפת את השירים המוכרים ברוך וביופי מיוחד משלו. את יכולה לא להסכים איתי, וזו זכותך המלאה. אין פה שום ויכוח. לעניין הסיפור על ערב כיפור במאה שערים - באמת, שבענו. מסכימה איתך, רק לא ל"שטיפת מח". אין לזה מקום במשפט. לֵמה הוא הטיף לדעתך?! המסקנה שלו הייתה שמכל צרה אפשר לצאת, לכל דבר יש פתרון. הדלאי למה יגיד לך את זה. הקבלה תגיד לך את זה. הברית החדשה תגיד לך את זה. וגם אדם זקן ופשוט מן השורה, בלי שום קשר לדת, יגיד לך את זה - פשוט מאוד מניסיון שנותיו. זה הכל. אז מצטערת שראית את זה ככה, ואשמח אם תחשבי על זה שוב ותראי את זה קצת אחרת... לשנה הבאה בירושלים הבנויה. כל טוב
.

Frutapao

New member
אה, גבירתי, עם כל הכבוד,

את (וכולם פה) מתעסקים כאן בכל מיני סיקורים ודעות, כשהפלייליסט עוד לא הוצג! סקנדל!
ועוד לא הזכרתי את התמונות והוידאו!
אם כן, גבירתי, התביישי
לך על איחורייך הנמתחים, והזדרזי במלאכתך.
(נא לא לקחת ל
. הדברים נאמרים ברוח טובה.
)

Frutapao

New member
בצ'אטים נהוג להגיב להודעות כאלה ככה:

חחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחח אבל מכיוון שאנו לא בצ'אט
, אסתפק לומר שנשפכתי מצחוק
. קצר ולעניין

גם אני קצת התבאסתי..

לא בטירוף אבל חשבתי שיהיה יותר ארוך ויותר... איך להגדיר את זה? מעורר?! לא יודעת.. הזמן ממש איכזב אותי בעיקר שהוא עושה הופעות הרבה יותר ארוכות בהיכלי תרבות שעולים פחות ומצריכים פחות השקעה.. אבל אני מעלה עוד משהו קטן ושואלת בעיקר את עצמי- זה שהיה קצר יחסית (למה שכבר הייתי), זה ברור לי אבל אולי גם התאכזבתי כי זה פחות בשבילי? אני חשבתי שמצדה וזה אני יצא בשמיים אבל אולי זה פחות מתאים לי אישית? לא יודעת.. הולכת לחשוב.... בכ"מ עשה לי טוב.. (וראיתם, הוא שר חלון.. אני עדיין לא זכיתי לשמוע את זה בהופעה והוא גם צינזר קצת חח כפרה עליו)

למעלה